Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 32.604
Ma zezam te, ne bi imala snage to odgledati, sutra bi mi ovdje sve po spisku spominjala.Nis mi je najblizi, ima ga tamo, da ... i nije losa ideja za bioskop, da![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma zezam te, ne bi imala snage to odgledati, sutra bi mi ovdje sve po spisku spominjala.Nis mi je najblizi, ima ga tamo, da ... i nije losa ideja za bioskop, da![]()
Ja zivaca imam na minimumu trenutacnoMa zezam te, ne bi imala snage to odgledati, sutra bi mi ovdje sve po spisku spominjala.
![]()
Nego, što si s lapsi zaratila?Ja zivaca imam na minimumu trenutacno
![]()
Lapsi je mala lazljivica
Što?@Jugoslav Čvarak pozdrav ima tell lapsi, kaze da imas neke insajderske informacije, ja bih to razmotrila malo![]()
S njom je uvek takoŠto?
Kako?
Ništa meni tu nije jasno...
Moram okupiti što širu koaliciju neprijatelja koji predu sa svih strana.S njom je uvek tako![]()
Svidja mi se kako razmisljasMoram okupiti što širu koaliciju neprijatelja koji predu sa svih strana.
Hvala frendPostavljena anketa morao sam košarku gledati...![]()
Ti si moj najlojalniji prijatelj i legenda ovog pdf-a. Svako dobro.Glasao. Do sutra treba i da se izglasa i odgleda film, srećno
![]()
U anketi pise do kada traje.Glasao. Do sutra treba i da se izglasa i odgleda film, srećno
![]()
Ja ću ovo s guštom da proučim, pa glasam.Svega pet glasova![]()
Uh... stavila si me na muke.1. Gone Girl (2014.)
2. Copycat (1995.)
3. A Widow ‘s Game (2025.)
4. Colors of Evil: Red (2024.)
5. Brazen (2022.)
6. Brick (2025.)
Potrebna anketa.
Nije loš izbor nimalo, volim krimiće i ovo su baš dobri za krkanje uz ekran.Hvala frend![]()
sa ću zovem drugarice-prokletnice da glasaju sve za poslednji...Nema ponistavanja ankete, a @Black_star moze analizirati pride i ovaj sa najboljom prezentacijom, treci iz ankete, kako kaze. Naravno, pored regularno odabranog.
Samo neka glasaju, vidis kako nam ide, zovi ljudesa ću zovem drugarice-prokletnice da glasaju sve za poslednji...![]()
ili treći.![]()