Filmske Pijandure i Kafane

006578_6.jpg

Woody se u kingpinu
ubijao dobar dio filma
sa sabranim djelima Jack Danielsa

Bata Stojkovic je najveci alkos kad se iskljuce kamere... Za njega su govorili da kad udje u kafanu, gazda kafane se pokunji i samo nemo posmatra kako Bata preuzima ulogu glavnog u kafani... Njegova zena je govorila da je znao po pet dana da ne dolazi kuci iz birtije...

Bata Stojkovic je najveci alkos kad se iskljuce kamere... Za njega su govorili da kad udje u kafanu, gazda kafane se pokunji i samo nemo posmatra kako Bata preuzima ulogu glavnog u kafani... Njegova zena je govorila da je znao po pet dana da ne dolazi kuci iz birtije...

Ne zezaj?! :D Nisam znala to za Batu....
Citala sam negde da glumci vise piju kad glume u pozoristu, nego na filmu.
Kao, u pozoristu piju i zbog treme i zbog veceg pritiska i napora koji treba uloziti.
Ne znam ko je to izjavio, zaboravila sam, secam se samo da je neko nas.
Mislim, opste je poznato da alkoholizam ide sa glumackom profesijom, samo ne znam zasto.
A pravilo je. Retko ko tu nije alkos :)

Ne zezaj?! :D Nisam znala to za Batu....
Citala sam negde da glumci vise piju kad glume u pozoristu, nego na filmu.
Kao, u pozoristu piju i zbog treme i zbog veceg pritiska i napora koji treba uloziti.
Ne znam ko je to izjavio, zaboravila sam, secam se samo da je neko nas.
Bife Ateljea 212 je bio omiljeni lokal nasih vrsnih glumaca (Radmilovic, Bata Stojkovic, Tasko Nacic, Butkovic)... Upravnica je par puta htela da ga zatvori, ali su se glumci pobunili i pretili strajkom... Dobijali su i titule u ispijanju, znam da je Radmilovic bio general-pukovnik a Pera Kralj je bio major, zvali su ga Naliv-Pero... Postoji jakooo mnogo anegdota vezanih za ovu kafanu, a cini mi se da je neki glumac obecao da ce izdati knjigu o svemu tome cim je zavrsi...

Bife Ateljea 212 je bio omiljeni lokal nasih vrsnih glumaca (Radmilovic, Bata Stojkovic, Tasko Nacic, Butkovic)... Upravnica je par puta htela da ga zatvori, ali su se glumci pobunili i pretili strajkom... Dobijali su i titule u ispijanju, znam da je Radmilovic bio general-pukovnik a Pera Kralj je bio major, zvali su ga Naliv-Pero... Postoji jakooo mnogo anegdota vezanih za ovu kafanu, a cini mi se da je neki glumac obecao da ce izdati knjigu o svemu tome cim je zavrsi...

Exta :D:D:D:D Naliv-Pero :D:D:D Mozda je i sam Kralj pricao ovo sto sam napisala, ne mogu sa sigurnoscu da tvrdim. Znam da za njega vazi da se "zagreva" za prestvau sa 1L rakije.
Meni nije jasno kako moze ista da progovori posle toga :lol::lol:

Samo stvarno nisam znala da je i Bata Stojkovic bio u toj alkos-druzini...

to je valda
onaj lik sto u Radovana glumi
zaboravio sam mu ime

Evo nadjoh i na netu nesto o Bifeu Ateljea 212, i njegovom kultu...

http://www.atelje212.co.yu/bife.htm

Back