Paja Cutura
Poznat
- Poruka
- 9.564
Woody se u kingpinu
ubijao dobar dio filma
sa sabranim djelima Jack Danielsa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Bata Stojkovic je najveci alkos kad se iskljuce kamere... Za njega su govorili da kad udje u kafanu, gazda kafane se pokunji i samo nemo posmatra kako Bata preuzima ulogu glavnog u kafani... Njegova zena je govorila da je znao po pet dana da ne dolazi kuci iz birtije...

Zaboravismo i Diklica kao Mile rent a bubreg, koji utapa tugu, proisteklu iz saznanja da je zdrav, u spriceru na Floydovoj svadbi, peva i zavrsi na travnjaku...
Bata Stojkovic je najveci alkos kad se iskljuce kamere... Za njega su govorili da kad udje u kafanu, gazda kafane se pokunji i samo nemo posmatra kako Bata preuzima ulogu glavnog u kafani... Njegova zena je govorila da je znao po pet dana da ne dolazi kuci iz birtije...
![]()
zaboravili smo ovu dvojicu
koji citav film jure za alkoholom
a pri tome prave svakakve zulume
Bife Ateljea 212 je bio omiljeni lokal nasih vrsnih glumaca (Radmilovic, Bata Stojkovic, Tasko Nacic, Butkovic)... Upravnica je par puta htela da ga zatvori, ali su se glumci pobunili i pretili strajkom... Dobijali su i titule u ispijanju, znam da je Radmilovic bio general-pukovnik a Pera Kralj je bio major, zvali su ga Naliv-Pero... Postoji jakooo mnogo anegdota vezanih za ovu kafanu, a cini mi se da je neki glumac obecao da ce izdati knjigu o svemu tome cim je zavrsi...Ne zezaj?!Nisam znala to za Batu....
Citala sam negde da glumci vise piju kad glume u pozoristu, nego na filmu.
Kao, u pozoristu piju i zbog treme i zbog veceg pritiska i napora koji treba uloziti.
Ne znam ko je to izjavio, zaboravila sam, secam se samo da je neko nas.
Pa nije za dzabe dobio najbolji nadimak u istoriji kinematografije...Jes bio jedan od jacih
al ne od Paje Cuture
Bife Ateljea 212 je bio omiljeni lokal nasih vrsnih glumaca (Radmilovic, Bata Stojkovic, Tasko Nacic, Butkovic)... Upravnica je par puta htela da ga zatvori, ali su se glumci pobunili i pretili strajkom... Dobijali su i titule u ispijanju, znam da je Radmilovic bio general-pukovnik a Pera Kralj je bio major, zvali su ga Naliv-Pero... Postoji jakooo mnogo anegdota vezanih za ovu kafanu, a cini mi se da je neki glumac obecao da ce izdati knjigu o svemu tome cim je zavrsi...

Bife Ateljea 212 je bio omiljeni lokal nasih vrsnih glumaca (Radmilovic, Bata Stojkovic, Tasko Nacic, Butkovic)... Upravnica je par puta htela da ga zatvori, ali su se glumci pobunili i pretili strajkom... Dobijali su i titule u ispijanju, znam da je Radmilovic bio general-pukovnik a Pera Kralj je bio major, zvali su ga Naliv-Pero... Postoji jakooo mnogo anegdota vezanih za ovu kafanu, a cini mi se da je neki glumac obecao da ce izdati knjigu o svemu tome cim je zavrsi...
Evo nadjoh i na netu nesto o Bifeu Ateljea 212, i njegovom kultu...Bife Ateljea 212 je bio omiljeni lokal nasih vrsnih glumaca (Radmilovic, Bata Stojkovic, Tasko Nacic, Butkovic)... Upravnica je par puta htela da ga zatvori, ali su se glumci pobunili i pretili strajkom... Dobijali su i titule u ispijanju, znam da je Radmilovic bio general-pukovnik a Pera Kralj je bio major, zvali su ga Naliv-Pero... Postoji jakooo mnogo anegdota vezanih za ovu kafanu, a cini mi se da je neki glumac obecao da ce izdati knjigu o svemu tome cim je zavrsi...
Mislim da se preziva Mihajlovic, a da ga zovu Caci ali nisam siguranto je valda
onaj lik sto u Radovana glumi
zaboravio sam mu ime
Mislim da se preziva Mihajlovic, a da ga zovu Caci ali nisam siguran