- Poruka
- 21.040
Ovo.
Ako mi ne verujete procitajte komentare ispod trejlera.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drakula Untold pokušaj Holivuda da od Drakule napravi superheroja. Kopola je tu uradio mnogo mnogooo bolji posao.Nema na čemu.
Underworld sam gledao stotinu puta.
Kako ti se svideo Dracula Untold?
Nego Momo, zamisli koje su to gnjide među američkim Demokratama, a u Hollywoodu uglavnom sjede Židovčine i glumački ološ, koji odreda podržavaju Demokrate.Divno si ovo rekao, usprkos namjeri da me uvrijediš. Međutim, ljudi su rekli svoje, lepo im je pod nosatim kultom štovatelja Belzebuba i želeli su da se tu povijest završi.
Koja židovska životinja, misliš na Pi Didija?Nego Momo, zamisli koje su to gnjide među američkim Demokratama, a u Hollywoodu uglavnom sjede Židovčine i glumački ološ, koji odreda podržavaju Demokrate.
Znači kada učiteljica iz bible belta usreći nekog mladog junca od 15 godina, diže se kuka i motika te joj rebnu 20 godina robije.
Kada hollywoodska židovska životinja guzi djecu, onda nitko da osudi, svi šute, još potpisuju peticiju da mu se dozvoli povratak u USA.
Na ludog Polanskog.Koja židovska životinja, misliš na Pi Didija?
To što je odvratan čovek ne menja činjenicu da je fantastičan redatelj (niti to što ne oduran ima veze sa njegovim podrijetlom). Rozmarina Beba, The Tenant i Repulzija sigurno idu u top 10 horor filmova.Na ludog Polanskog.
Crnačka posla me ne zanimaju.
Kako se zove taj film?Drakula Untold pokušaj Holivuda da od Drakule napravi superheroja. Kopola je tu uradio mnogo mnogooo bolji posao.
Ne bih baš rekao da je bolje odradio posao jer je ceo film tako nepovezan da se čovek nekad zapita "Šta je bre ovo?"Drakula Untold pokušaj Holivuda da od Drakule napravi superheroja. Kopola je tu uradio mnogo mnogooo bolji posao.
Šteta što nema nastavaka, jako kvalitetan film.Ovo je isto dobar film o vampirima!
Ne, nego Kopola je uradio bolji posao na temu Drakule. Dracula Untold je više pravljen za teen publiku i reditelj je pokušao da prikaže Drakulu kao nekog junaka, dok Kopolin film Drakulu prikazuje kao okrutnog i surovog vladara koji se "povampirio"...Ne bih baš rekao da je bolje odradio posao jer je ceo film tako nepovezan da se čovek nekad zapita "Šta je bre ovo?"
Uopšte ne vidim reedeming qualities u Drakuli kada je u pitanju ta verzija filma. U njemu nema ni trunke superheroja.
Ako si rekao da je bolje odrađen kao superheroj u poređenju sa Drakula untold, tu se ne slažem.
U tom slučaju se slažem sa tobom. Pomislio sam da je tvoj argument takav da je Kopola uradio Drakulu kao većeg heroja nego u Dracula Untold. To mi ne pije vodu.Ne, nego Kopola je uradio bolji posao na temu Drakule. Dracula Untold je više pravljen za teen publiku i reditelj je pokušao da prikaže Drakulu kao nekog junaka, dok Kopolin film Drakulu prikazuje kao okrutnog i surovog vladara koji se "povampirio"...