- Poruka
- 470
Ima li neko neku preporuku? Gledao sam baš veliki broj filmova ovog žanra, da tako kažem.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogledaću ovaj: Salem's Lot iz 1979.Night Flier iz '97 po priči Stivena Kinga. Ima ga na jutjubu (bar je bilo do skoro) ali bez prevoda.
Salem's Lot, isto po Kingovom romanu. Ima film/miniserija iz '79, film iz 2004 i sad najnoviji ovogodišnji. Gledao sam samo ovaj prvi iz '79, ove druge nisam.
30 days of Night iz 2007.
Aaliyah RIP kako je izgledala u tom filmu, ja sam ga gledao sto puta, inače i nije među najjačim, barem meni.Queen of the Damned
Lost Boys
Only Livers Left Alive
Od sumraka do svitanja?Ima li neko neku preporuku? Gledao sam baš veliki broj filmova ovog žanra, da tako kažem.
To su klasici koje sam odgledao.Od sumraka do svitanja?
Klasični "Drakula" Brema Stokera?
"Drakula 2000"?
Isto, blokada.Ima zapravo podosta filmova, a i serija na temu vampira, začuđujuće mi je da su neke ne tako loše stvari skroz nepoznate - mada sa druge strane ne mogu se setiti naslova...
Pretpostavljao sam, ali rekoh za svaki slučaj.To su klasiki koje sam odgledao.
Tu ima par izuzetaka za ove devojke. Nina Dobrev imala je 20 godina, a glumica je tinejdžerku od 17.Dok su mi "Vampirski dnevnici" slabo urađeni, ustvari tu me nervira što glumci od 30+ glume likove od 17.
Meni su Dnevnici odlicna serija, i Originalni isto ko voli ovaj fazon.Isto, blokada.
Sad kad reče serije, bila je dobra ona "Prava krv".
Dok su mi "Vampirski dnevnici" slabo urađeni, ustvari tu me nervira što glumci od 30+ glume likove od 17.
Znam da toga ima ali u ovoj seriji su baš prekardašili.
Ima npr https://www.imdb.com/title/tt2296682/Isto, blokada.
Sad kad reče serije, bila je dobra ona "Prava krv".
Dok su mi "Vampirski dnevnici" slabo urađeni, ustvari tu me nervira što glumci od 30+ glume likove od 17.
Znam da toga ima ali u ovoj seriji su baš prekardašili.
Isto jako dobar.Tom S’guz
Interview with the Vampire
1994
Gledao sam oko četiri sezone i prezasitio se. Moguće zato što sam gledao po par sati dnevno. Pogledao jednu sezonu The Originals i tu stao. Isto je dobra serija samo što ne volim kad Elijaha uvek završi u konvčegu zbog brata. On je sigurno najzanimljiviji vampir od svih.Meni su Dnevnici odlicna serija, i Originalni isto ko voli ovaj fazon.
Poceli su da smaraju kad je Elena izasla iz serije. Originalni su meni isto dobri ali ni blizu kao DnevniciGledao sam oko četiri sezone i prezasitio se. Moguće zato što sam gledao po par sati dnevno. Pogledao jednu sezonu The Originals i tu stao. Isto je dobra serija samo što ne volim kad Elijaha uvek završi u konvčegu zbog brata. On je sigurno najzanimljiviji vampir od svih.
Nisam gledao tako daleko ali znam da nije do kraja glumila. Serija ima zaista zgodne žene.Poceli su da smaraju kad je Elena izasla iz serije. Originalni su meni isto dobri ali ni blizu kao Dnevnici