Filmovi sa vampirima

Ima zapravo podosta filmova, a i serija na temu vampira, začuđujuće mi je da su neke ne tako loše stvari skroz nepoznate - mada sa druge strane ne mogu se setiti naslova...
Isto, blokada.
Sad kad reče serije, bila je dobra ona "Prava krv".
Dok su mi "Vampirski dnevnici" slabo urađeni, ustvari tu me nervira što glumci od 30+ glume likove od 17.
Znam da toga ima ali u ovoj seriji su baš prekardašili.

Isto, blokada.
Sad kad reče serije, bila je dobra ona "Prava krv".
Dok su mi "Vampirski dnevnici" slabo urađeni, ustvari tu me nervira što glumci od 30+ glume likove od 17.
Znam da toga ima ali u ovoj seriji su baš prekardašili.
Ima npr https://www.imdb.com/title/tt2296682/
Steampunk Drakula xD
Negde mi je između dobra ideja ali nije to baš to.

A pre nekog vremena sam naleteo na Central Russia's Vampires
E to me je ostavilo bez reči 😆

Meni su Dnevnici odlicna serija, i Originalni isto ko voli ovaj fazon.
Gledao sam oko četiri sezone i prezasitio se. Moguće zato što sam gledao po par sati dnevno. Pogledao jednu sezonu The Originals i tu stao. Isto je dobra serija samo što ne volim kad Elijaha uvek završi u konvčegu zbog brata. On je sigurno najzanimljiviji vampir od svih.

Gledao sam oko četiri sezone i prezasitio se. Moguće zato što sam gledao po par sati dnevno. Pogledao jednu sezonu The Originals i tu stao. Isto je dobra serija samo što ne volim kad Elijaha uvek završi u konvčegu zbog brata. On je sigurno najzanimljiviji vampir od svih.
Poceli su da smaraju kad je Elena izasla iz serije. Originalni su meni isto dobri ali ni blizu kao Dnevnici

Poceli su da smaraju kad je Elena izasla iz serije. Originalni su meni isto dobri ali ni blizu kao Dnevnici
Nisam gledao tako daleko ali znam da nije do kraja glumila. Serija ima zaista zgodne žene.
Sećam se scene iz The Originals kad ovi mladi vampiri hoće da napadnu Elijaha i on onako lagano otkopča dugme na sakou i kaže "Gentlmen, shall we". I normalno pobije ih sve. :hahaha:

Back