- Poruka
- 470
Gledao sam i to. Intervju sa vampirem je izuzetno jak film. Ima i neki remake koji mi se uopšte nije dopao.Tom S’guz
Interview with the Vampire
1994
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gledao sam i to. Intervju sa vampirem je izuzetno jak film. Ima i neki remake koji mi se uopšte nije dopao.Tom S’guz
Interview with the Vampire
1994
a meni vidis je omiljeni deo kao Dejmon otkopca dugme na pantalonamaNisam gledao tako daleko ali znam da nije do kraja glumila. Serija ima zaista zgodne žene.
Sećam se scene iz The Originals kad ovi mladi vampiri hoće da napadnu Elijaha i on onako lagano otkopča dugme na sakou i kaže "Gentlmen, shall we". I normalno pobije ih sve.
I meni kad se ženske skidaju, razume se.a meni vidis je omiljeni deo kao Dejmon otkopca dugme na pantalonama
Opet je Jevrej napravio dobar posao, baš čudno.
Iako komedija, preatmosferičan film.
Nažalost je redatelj i gotovo glavni lik ona odvratna, židovska životinja.
Iako, moj opravdani antisemitizam u ovom slučaju, film je remek djelo komedije.
prvi paragraf, sve odgledano. Od drugog sam gledao underworld (što se da videti po avataru).Dracula Untold 2014 -vrlodobar.
Interview with the Vampire 1994- odličan
Blade 1998 - klasik
Serija recimo: Penny Dreadful - fantastična.
Tu su još:
Byzantium 2012
Daybreakers 2009
Legion 2010
Underwold
Itd...
Nema na čemu.prvi paragraf, sve odgledano. Od drugog sam gledao underworld (što se da videti po avataru).
Hvala na poreporukama.
Underworld jeste dobar serijal filmova.Nema na čemu.
Underworld sam gledao stotinu puta.
Kako ti se svideo Dracula Untold?
Napravio je dobar posao, ali sigurno nije jedini koji je napravio "dobar posao".Opet je Jevrej napravio dobar posao, baš čudno.
Zato je antika fasovala, a današnje društvo i dalje šljakaNapravio je dobar posao, ali sigurno nije jedini koji je napravio "dobar posao".
U antici su gladijatori i glumci živjeli odvojeno od ostatka stanovništva, u kužnim obroncima gradova.
Danas su tobože nekakvi ideali o kojima se raspisuje po netu.
Koliko vidimo, ova naša furundžijska civilizacija plamti punim sjajem. Amerika nikad nije bila bogatija i srećnija, Izrael nikad uspešniji na frontu, a Rusija i Iran u terminalnoj fazi svog postojanja.Faustijanska civilizacija puca po šavovima, dok je antika čak i potonuvši u dekadenciju, zahvaljujući derivatu koji se naziva Bizant, postojala do 1453.
Barem u tragovima.
Ni približno veličanstvenom Rimu, ali za razliku od Rima, ove naše civilizacije, nitko se neće sjećati, osim možda Jamerike 20. stoljeća, koja je gorila sjajno, ali prerano izgorjela.
Antika: 1300 godina.Zato je antika fasovala, a današnje društvo i dalje šljaka
Koliko vidimo, ova naša furundžijska civilizacija plamti punim sjajem. Amerika nikad nije bila bogatija i srećnija, Izrael nikad uspešniji na frontu, a Rusija i Iran u terminalnoj fazi svog postojanja.
Kažeš 'za sada', ali kao što i sam vidiš ovome se kraj ne nazire, došli smo do svršetka povijesti.Antika: 1300 godina.
Modena civilizacija: za sada, ugrubo 250 godina (čak sam navukao broj, ali OK).
Pa ogavni, Srednji vijek je za sada porazio ovu govnaru od civilizacije.
Pa to i jeste moja muka.Kažeš 'za sada', ali kao što i sam vidiš ovome se kraj ne nazire, došli smo do svršetka povijesti.
Divno si ovo rekao, usprkos namjeri da me uvrijediš. Međutim, ljudi su rekli svoje, lepo im je pod nosatim kultom štovatelja Belzebuba i želeli su da se tu povijest završi.Pa to i jeste moja muka.
Spirala u Bezdan kojoj se ne nazire kraj, a na dnu ne čekaju benevolentni vanzemaljci, već nosati kult štovatelja Belzebuba.
Nažalost si u pravu.Divno si ovo rekao, usprkos namjeri da me uvrijediš. Međutim, ljudi su rekli svoje, lepo im je pod nosatim kultom štovatelja Belzebuba i želeli su da se tu povijest završi.
From Dusk Till Dawn (1996), 30 Days of Night (2007), uskoro izlazi rimejk Nosferatua (ne verujem da će biti dobar a ni original ne volim), Let the Right One In (2008) je imao dobar potencijal ali napraviše televisa presenta horor, da ne kažem ljubavni -.-Ima li neko neku preporuku? Gledao sam baš veliki broj filmova ovog žanra, da tako kažem.