Filmovi sa vampirima

a meni vidis je omiljeni deo kao Dejmon otkopca dugme na pantalonama :mrgreen:
I meni kad se ženske skidaju, razume se.
1728586873877.png

Opet je Jevrej napravio dobar posao, baš čudno.
Napravio je dobar posao, ali sigurno nije jedini koji je napravio "dobar posao".
U antici su gladijatori i glumci živjeli odvojeno od ostatka stanovništva, u kužnim obroncima gradova.
Danas su tobože nekakvi ideali o kojima se raspisuje po netu.
Faustijanska civilizacija puca po šavovima, dok je antika čak i potonuvši u dekadenciju, zahvaljujući derivatu koji se naziva Bizant, postojala do 1453.
Barem u tragovima.
Ni približno veličanstvenom Rimu, ali za razliku od Rima, ove naše civilizacije, nitko se neće sjećati, osim možda Jamerike 20. stoljeća, koja je gorila sjajno, ali prerano izgorjela.

Napravio je dobar posao, ali sigurno nije jedini koji je napravio "dobar posao".
U antici su gladijatori i glumci živjeli odvojeno od ostatka stanovništva, u kužnim obroncima gradova.
Danas su tobože nekakvi ideali o kojima se raspisuje po netu.
Zato je antika fasovala, a današnje društvo i dalje šljaka
Faustijanska civilizacija puca po šavovima, dok je antika čak i potonuvši u dekadenciju, zahvaljujući derivatu koji se naziva Bizant, postojala do 1453.
Barem u tragovima.
Ni približno veličanstvenom Rimu, ali za razliku od Rima, ove naše civilizacije, nitko se neće sjećati, osim možda Jamerike 20. stoljeća, koja je gorila sjajno, ali prerano izgorjela.
Koliko vidimo, ova naša furundžijska civilizacija plamti punim sjajem. Amerika nikad nije bila bogatija i srećnija, Izrael nikad uspešniji na frontu, a Rusija i Iran u terminalnoj fazi svog postojanja.

Zato je antika fasovala, a današnje društvo i dalje šljaka

Koliko vidimo, ova naša furundžijska civilizacija plamti punim sjajem. Amerika nikad nije bila bogatija i srećnija, Izrael nikad uspešniji na frontu, a Rusija i Iran u terminalnoj fazi svog postojanja.
Antika: 1300 godina.
Modena civilizacija: za sada, ugrubo 250 godina (čak sam navukao broj, ali OK).
Pa ogavni, Srednji vijek je za sada porazio ovu govnaru od civilizacije.

Ima li neko neku preporuku? Gledao sam baš veliki broj filmova ovog žanra, da tako kažem.
From Dusk Till Dawn (1996), 30 Days of Night (2007), uskoro izlazi rimejk Nosferatua (ne verujem da će biti dobar a ni original ne volim), Let the Right One In (2008) je imao dobar potencijal ali napraviše televisa presenta horor, da ne kažem ljubavni -.-
Ima tu još dosta klasika da ne nabrajam sad sve, ako voliš horor komedije sa vampirima nije loš Renfield (2023) sa Kejdžom, lud je lik skroz, čitala sam da je toliko bio posvećen ulozi da je uništio sopstvene zube da bi ti vampirski bili što realniji. :mrgreen:
Zaljubljene vampire i dnevnike kojekakve nisam gledala, to mi je bezveze.

Back