Филипини : Амерички војник рањен у борби против Нове Народне Армије

• Začetnik teme Začetnik teme SSSR_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
А ти си на страни американаца?!Одмах се сетиш да су амери подржавали четнике од '41-'45 и сав се разнежиш...:mrgreen:

Ma nisam ljubitelj SAD-a ali vise mrzim komunizam pa zato navijam za Amere!:mrgreen::lol: Globalizacija je neminovna,tako da joj se suludo opirati a lakse se prikljuciti!:)

Poslednja izmena:
Ma oni su dosli tamo da iscrpe resurse a ne da se kolju sa talibanima,to je samo prica i laz! Sta su im sve Ameri prosuli na teritoriji (bombe kojekakve sa osiromasenim uranijumom i sl) unazadili su ih za narednih 1000 godina!
Pa, Afganistan i nije bas poznat po resursima. Moguce da imaju neki mnogo zyeban geostrateski polozaj, ne bih znao.

Ne razumem neke ljude ovde... Zasto se raduju smrti jednog obicnog coveka,smrtnika kao i mi kad taj covek verovatno nista nije lose uradio a popio je metak? Valjda je logicnije da se radujete da je neki politicar SAD-a popio metak,politicari indirektno ubijaju ljude oni trebaju da se mrze a ne obicni ljudi! Da zanemarimo ovo sta mislite koliko je ovo uzdrmalo Americku vojisku?

Pa, Afganistan i nije bas poznat po resursima. Moguce da imaju neki mnogo zyeban geostrateski polozaj, ne bih znao.

Cini mi se da tu ima aerodrom preko kojeg dostavljaju Amreikanci hranu i oruzije u Irak! Nesto je uglavnom na taj fazon kao stize im roba iz SAD-a i oni posle dostavljaju trupama odatle a odatle komotno avijacija moze da pomaze trupe na bliskom istoku!

Ne razumem neke ljude ovde... Zasto se raduju smrti jednog obicnog coveka,smrtnika kao i mi kad taj covek verovatno nista nije lose uradio a popio je metak? Valjda je logicnije da se radujete da je neki politicar SAD-a popio metak,politicari indirektno ubijaju ljude oni trebaju da se mrze a ne obicni ljudi! Da zanemarimo ovo sta mislite koliko je ovo uzdrmalo Americku vojisku?

Ради се о томе да појединци улазе свесно у рат.Они могу да бирају да ли ће да буду чистачи клозета(ако већ нема посла) и тако зараде новац,или на другој страни да зараде много више пара учествујући у војним акцијама Америке широм света.Свакако да је мање срамота чистити клозет него убијати недужне људе за веће паре.

:eek::eek::eek::eek::eek::eek:

A heroin?:per:

Ne radujemo se smrti nego ranjavanju,i ne ranjavanju coveka nego amerikanca,nemo brkas rodove i vrste ;)
:mrgreen:

Ma nisam ljubitelj SAD-a ali vise mrzim komunizam pa zato navijam za Amere!:mrgreen::lol: Globalizacija je neminovna,tako da joj se suludo opirati a lakse se prikljuciti!:)

Klasican primer naciste.

Back