FIFA 2010 South Africa (Panini)

Видех на 8. страници изглед страница у албуму где је наша репрезнтација и могу само рећи - ХВАЛА БОГУ ДА СУ НАМ ПОГОДИЛИ ЗАСТАВУ И ГРБ СА ДВОГЛАВИМ ОРЛОМ :-)

Изашао је албум у свим Футуриним трафикама, ја сам га јутрос у Смедереву платио 100 динџи, а од 20 кесица НИЈЕДАН ДУПЛИКАТ, па ко воли нек изволи у СД. Добар је албумчић, само штета што нема Зорана Тошића, али нема везе - ту су Рукавина и Лазовић да нам Гробарима ваде просек међу оволико Звездаша. Видимо се народе код Теразијске чесме. :-)

Изашао је албум у свим Футуриним трафикама, ја сам га јутрос у Смедереву платио 100 динџи, а од 20 кесица НИЈЕДАН ДУПЛИКАТ, па ко воли нек изволи у СД. Добар је албумчић, само штета што нема Зорана Тошића, али нема везе - ту су Рукавина и Лазовић да нам Гробарима ваде просек међу оволико Звездаша. Видимо се народе код Теразијске чесме. :-)

hahah al su ga izvadili (mislim prosek) nego htedoh da vas pitam kad tacno pocinje menjaza kod cesme i da li ima radno vreme mislim od kad do kad traje???

ma u bg je album sa kesicama izasao u svim ( futura, borba, ... ) trafikama jos u subotu ujutro.
ja sam imao 3 duplikata u 100 kesica :bye:

vidimo se :per:

Pa bolje i da das nekom klincu 100 kinti nego za duplikate da puknes 400-500

Duplikate cu sve zameniti, tako da mi nece ostati nista, mozda 10,20 koje dam za poslednju slicicu, ali kao sto rekoh nema veze
Menjanje slicica kod cesme ce verovatno u pecetku biti vikendom, a kako se SP bude priblizavalo onda ce biti svaki dan od 16,17h. Ne verujem da je vecina kao mi sa nestrpljenjem cekala da se pojave album i slicice, tako da vest treba da se prosiri.
Kao sto rekoh, od cele kutije (100 kesica) nemam nijedan duplikat, ali nisam dobio ni 000,00,1....nema veze, kupicu jos 30-ak kesica za par dana i to je to...

Poslednja izmena:
jeste da sam prerastao ovo ali da nastavim svoj hobi, kad sam vec krenuo posto imam vise albuma svetskog prvenstva ,popunjenih tako da mi zao da nemam i ovaj .vidim da su ga dobro odradili .

posto volim samo paninijeve albume jer su pravi a ne ko oni slicica kraca za 5 cm i te takve gluposti i greske ,odlucio sam da popunim i ovaj.

za sve zainteresovane koji skupljaju ove slicice mogu da ostave ovde koji im fale i duplikate sto cu ciniti i ja.

Uzeh i ja danas album,nije los.Prvi utisci su dobri.Jedino ne mogu da verujem da nisu ubacili u nasu reprezentaciju Ivana Obradovica.Covek izgurao kvalifikacije kao starter.

a stavili rukavinu...

sta mislite jel ce biti menjaze kod cesme sledeci vikend ? jel ce ljudi nakupiti duple ?
ja cu sigurno to tada imati dosta duplih.

novole, popunio sam 00,000,1 i ako dobijem duplikate tih cuvam tebi ne brini :)

Back