nemanjavidic
Obećava
- Poruka
- 66
veceras sam uz men's health dobio i album za 220 kinti... a uz album i prvih 6 slicica... album nije los, mada mi se cini da su oni iz 2006 i 2002 bili bolji, ali nema veze... krenulo je...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izasao album???! Kupujem odmah sutra i krecem! I jedva cekam menjanje kod Terazijske cesme![]()
I ja jedva cekam da pocne menjanje kod Terazijske cesme, to je poseban ritual koji sakupljanje slicica cini jos zanimljivijim.![]()
Изашао је албум у свим Футуриним трафикама, ја сам га јутрос у Смедереву платио 100 динџи, а од 20 кесица НИЈЕДАН ДУПЛИКАТ, па ко воли нек изволи у СД. Добар је албумчић, само штета што нема Зорана Тошића, али нема везе - ту су Рукавина и Лазовић да нам Гробарима ваде просек међу оволико Звездаша. Видимо се народе код Теразијске чесме. :-)
Изашао је албум у свим Футуриним трафикама, ја сам га јутрос у Смедереву платио 100 динџи, а од 20 кесица НИЈЕДАН ДУПЛИКАТ, па ко воли нек изволи у СД. Добар је албумчић, само штета што нема Зорана Тошића, али нема везе - ту су Рукавина и Лазовић да нам Гробарима ваде просек међу оволико Звездаша. Видимо се народе код Теразијске чесме. :-)
Pa bolje i da das nekom klincu 100 kinti nego za duplikate da puknes 400-500
Ja moram da čekam ponedeljak, po Ćupriji nema ni albuma ni sličica![]()
Uzeh i ja danas album,nije los.Prvi utisci su dobri.Jedino ne mogu da verujem da nisu ubacili u nasu reprezentaciju Ivana Obradovica.Covek izgurao kvalifikacije kao starter.
Momci, da vas pitam dobio sam slicicu 000, a sta ona uopste znaci ako neko zna???