gestap0
Zainteresovan član
- Poruka
- 320
Pehar ti je sada i kec i poslednja-638, dobio sam obe. Samo sto je kec sjajan a 638 je obicna![]()
da, ja dobio i 00 , 000

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pehar ti je sada i kec i poslednja-638, dobio sam obe. Samo sto je kec sjajan a 638 je obicna![]()
Od 500 slicica nemam nijedan duplikat, ali nisam dobio 00,000,1...tako da je bolje da sam imao i 50 duplikata, a da sam dobio ove slicice. Nema veze, zadovoljan sam i ovako.
Kako moze da bude bolje da ti fali 190 umesto 140 slicica![]()
Jedva nadjoh otvorenu trafiku u kraju. Uzeo sam 6 kesica, nisam izvukao nijednog naseg, imam najvise Brazilaca. Mogli su malo kvalitetnije da odrade slicice, ali nema veze. Ja sam zadovoljan. Album uzimam u ponedeljak uz Vecernje novosti.
![]()
a nece valjda u albumu koji se dobije u novostima da pise "besplatan primerak" ili ce da bude normalan album ko onaj od 200 RSD![]()
Sta je na njima?![]()
Moguce da ima razlike izmedju albuma koji se deli u novinama, onaj sto je 100 kinti i onaj sto je 200, barem ja tako mislim![]()
Zato sto cu tesko naci ove tri, 2006. sam dao nekom klincu na Terazijama 100 dinara za keca, nikako nisam mogao da nadjem slicicu, imao ih je dosta i nije menjao nego prodavao, posto klinci menjaju slicice tako sto stalno bleje kod cesme i svako ko dodje odma mu pridju i uzmu sve retke slicice, tako da kad ja dodjem tamo niko nema te prve slicice i retke grbove. Mada, nema veze, popunicu album, ima jos 3,4 meseca. Opusteno, prezadovoljan sam i ovako.
Moguce da ima razlike izmedju albuma koji se deli u novinama, onaj sto je 100 kinti i onaj sto je 200, barem ja tako mislim![]()
Ma kakva razlika, postoji samo jedan album i on je svuda isti, tako je bilo za sve SP, EP i LS albume, i bice i u buduce. I album je svuda 100 kinti a slicice 40, jedino ako ti vasi prodavci vide da ste jedva docekali album pa oce da vas ojade pa uzimaju harac![]()
Ma kakva razlika, postoji samo jedan album i on je svuda isti, tako je bilo za sve SP, EP i LS albume, i bice i u buduce. I album je svuda 100 kinti a slicice 40, jedino ako ti vasi prodavci vide da ste jedva docekali album pa oce da vas ojade pa uzimaju harac![]()