FIFA 2010 South Africa (Panini)

Kako moze da bude bolje da ti fali 190 umesto 140 slicica:dontunderstand:

Zato sto cu tesko naci ove tri, 2006. sam dao nekom klincu na Terazijama 100 dinara za keca, nikako nisam mogao da nadjem slicicu, imao ih je dosta i nije menjao nego prodavao, posto klinci menjaju slicice tako sto stalno bleje kod cesme i svako ko dodje odma mu pridju i uzmu sve retke slicice, tako da kad ja dodjem tamo niko nema te prve slicice i retke grbove. Mada, nema veze, popunicu album, ima jos 3,4 meseca. Opusteno, prezadovoljan sam i ovako.

Jedva nadjoh otvorenu trafiku u kraju. Uzeo sam 6 kesica, nisam izvukao nijednog naseg, imam najvise Brazilaca. Mogli su malo kvalitetnije da odrade slicice, ali nema veze. Ja sam zadovoljan :D. Album uzimam u ponedeljak uz Vecernje novosti. :cool:

a nece valjda u albumu koji se dobije u novostima da pise "besplatan primerak" ili ce da bude normalan album ko onaj od 200 RSD :)

Jel moze neko da mi kaze ko je kupio kesice na trafici koliko ih je platio,cuo sam da im je cena 40din ako se ne varam,a sada pre 5min kada sam sisao do jedne trafike prodavacica mi trazi 60din za kesicu. Ima li ona uopste pravo da menja tu cenu koja se odredi za srpsko trziste ili ne?

ako neko ne moze da nadje album..a ne moze ad doceka novosti u ponedeljak..moze kupiti MENS HEALT,uz njega poklanjaju album..mislim da casopis kosta 220 dinara..
Meni su slicice super..ali od 31 slicice nemam nijedan grb,nijedan stadion,imam samo 2 tima,svajcarsku i urugvaj...nase nemam,najvise imam engleza,brazilaca i australijanaca po 3

Kesica kosta 40 dinara, idi u neku drzavnu trafiku, pod uslovom da su ti trazili 60 dinara u privatnoj. Sad videh da na kutiji pise da u Grckoj, Sloveniji i Crnoj Gori kosta 0.5 eura, a kod nas pise 1 kesica rsd 50, sto znaci da je trebalo da bude 50 dinara, tako da bi trebali da budemo srecni sto su spustili na 40 din, verovatno su procenili da je 50 bas mnogo, pa su u zadnjem trenutku spustili cenu. Inace, kutije (slicice) se uvoze iz Slovenije, tiraz 350 000.
Na trafici ne mozes da dobijes popust.

Zato sto cu tesko naci ove tri, 2006. sam dao nekom klincu na Terazijama 100 dinara za keca, nikako nisam mogao da nadjem slicicu, imao ih je dosta i nije menjao nego prodavao, posto klinci menjaju slicice tako sto stalno bleje kod cesme i svako ko dodje odma mu pridju i uzmu sve retke slicice, tako da kad ja dodjem tamo niko nema te prve slicice i retke grbove. Mada, nema veze, popunicu album, ima jos 3,4 meseca. Opusteno, prezadovoljan sam i ovako.

Pa bolje i da das nekom klincu 100 kinti nego za duplikate da puknes 400-500

Moguce da ima razlike izmedju albuma koji se deli u novinama, onaj sto je 100 kinti i onaj sto je 200, barem ja tako mislim :)

Ma kakva razlika, postoji samo jedan album i on je svuda isti, tako je bilo za sve SP, EP i LS albume, i bice i u buduce. I album je svuda 100 kinti a slicice 40, jedino ako ti vasi prodavci vide da ste jedva docekali album pa oce da vas ojade pa uzimaju harac :)

Ma kakva razlika, postoji samo jedan album i on je svuda isti, tako je bilo za sve SP, EP i LS albume, i bice i u buduce. I album je svuda 100 kinti a slicice 40, jedino ako ti vasi prodavci vide da ste jedva docekali album pa oce da vas ojade pa uzimaju harac :)

Moguce, ali pitanje je ZEMUN, beograd.... ***** li ga... Ma vazno da smo ga uzeli, sve ostalo je nebitno, sad lagano :)

Back