Kesica kosta 40 dinara, znaci 100 kesica = 4000 - 15% = 3400. Popust vazi za >=50 kesica. Ako neko zeli da kupi kesice neka slobodno posalje sms na onaj broj, ja veceras idem na Terazije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kesica kosta 40 dinara, znaci 100 kesica = 4000 - 15% = 3400. Popust vazi za >=50 kesica. Ako neko zeli da kupi kesice neka slobodno posalje sms na onaj broj, ja veceras idem na Terazije.
Upravo sam se vratio kuci sa primjerkom svog PANINI albuma WORLD CUP SOUTH AFRICA 2010! Moram iskreno reci, da sam pomalo razocaran! Kvalitet albuma je vec po staroj dobroj klasici vise nego solidan, medjutim slicice su mi nesto mutne, kao da im se boja malo razvodnila i razlila. Takodje su slicice (za moj ukus) premalene, vjerovatno zato sto su za svaku reprezentaciju nagurali po 17 igraca+amblem?! U albumu (definitivno) ima 638 slicica + 2 slicice sa brojevima 000 i 00. Nema nijedne reprezentacije u kojoj su po dva igraca na jednoj slicici...eto to bi bili neki prvi utisci i zapazanja! Problem je sto ovdje (u Republici Srpskoj) i dalje nema slicica u slobodnoj prodaji, tako da sam trenutno ostao na gotovo praznom albumu (uz njega dodje 6 slicica). Nadam se da ce vec od ponedeljka biti u mogucnosti da kupujem slicice...
dobio sam vidica,pantelica,subotica,rukavinu,kuzmanovica,milijasa od nasih![]()
jesi siguran da je Milijaš u albumu?![]()
Za pancev91: Poslao sam ti na e-mail brojeve slicica za Euro2008 koje mi nedostaju a koje ti imas i moje duplikate da ti proveris sta tebi nedostaje pa kada budes mogao javi se da se dogovorimo za razmenu. U ponedeljak uzimam i 2010 pa mozemo i sa time da se menjamo.
nema hrvatske zastave na poleđini albumaznači ništa od skupljanja u Hr
Jesu li albumi i sličice na kioscima u Srbiji???
Verovatno ce u slobodnu prodaju da puste od ponedeljka![]()
Moj drug, koji studira u Beogradu, mi je upravo javio da je kupio album i 10 kesica, tako da se već danas mogu naći u slobodnoj prodaji
Ono što me je razočaralo je da će u Crnoj Gori, kesica koštati 0.50€... Ipak je to previše. Ništa od sakupljanja ove godine![]()
Kako sam nagruvao nase, jos mi samo fale tim,krasic, kacar i zigic. A Japan i S. Koreju sam vec popunio, dobro je da ne moram da pamtim sva ta vrljava imena![]()
Kupio sam kutiju (100 kesica), najvise zbog toga sto mi je neko rekao da od 500 slicica ima samo 50 duplikata, kasnije cu videti da li je to istina, samim tim da bih sto manje razmenio, jer dosta ljudi ne cuva slicice i uvaljuje sve i svasta, naravno, ima i onih kojima su duplikati kao iz kesice, ali mnogo manje. Inace, kesice izgledaju mnogo dobro, posto ima kolekcionara koji ih ne otvaraju uopste, slicice su manje nego iz 2006., 2008., malo su mi cudne i ne svidja mi se pozadina iza fudbalera, ali nije to bas toliko strasno. Takodje, odusevljen sam nasim grbom, za razliku od onog iz 2006., koji je bio najgori od svih reprezentacija. Inace, dnevno cu lepiti po 20, 30 slicica
taj sto ti je rekao je u pravu, ja imam od 500 slicica samo 20 duplikata, isto sam kupio kutiju.
ovoga puta su rezultati i slika pehara na kraju![]()