FIFA 2010 South Africa (Panini)

A sta je sa ovom prethodnm fotografijom, na kojj su slicice argentinaca? Obratite paznju na desnu stranu slicice na kojoj se nalazi Demikelis. Kao da je kompletan bijeli okvir neko jednostavno isjekao???!!!

Takve štamparske greške se znaju dogoditi na paninijevim sličicama, znam iz iskustva jer imam sva svetska prvenstva od 1982. i vidio sam svega i svačega kako ga znaju usrati ;)

U 16.30h sam dobio mail.

"Pozdrav,

Kesice i album, mozete preuzeti u sledecim terminima i na sledecim lokacijama (u sustini samo za kolekcionare iz Beograda):

1) Cetvrtak, 25. Mart 2010. od 19h do 22h;
Lokacija: ugao Bulevara Kralja Aleksandra i Ruzveltove (kod Vukovog spomenika).

2) Petak, 26. Mart 2010. od 10h do 13h;

od 18:30 do 22h;

3) Subota, 27. Mart 2010. od 9h do 11h;

od 19h do 21h; (Prvo zvanicno okupljanje kolekcionara)

4) Nedelja, 28. Mart 2010. u 12h; (Drugo zvanicno okupljanje kolekcionara)

Ukoliko zelite kesice i album pre prvog okupljanja na Terazijama, posaljite SMS na: 061-6379-104

Pozdrav,
Panini klub kolekcionara"

Poslednja izmena:
Bice sigurno mnogo ljudi koji ce skupljati slicice, samo nisam siguran koliko ce ih se registrovati na krstarici. Ja cu skupljati sigurno. Jel ima neko duplikate od evropskog prvenstva iz Austrije i Svajcarke. Ja imam 200-300 komada, Imam tri albuma a ni jedan nisam popunio.

Ugljesa ja imam 435 duplih slicica za Euro 2008,javi se ako si zainteresovan da ih razmenimo pa kad pocne za 2010 mozemo i njih.

A gde se tacno mogu preuzeti album i slicice, ja sam bio danas kod Vuka ali nisam mogao da nadjem ikog ko je prodavao/razmeljivao slicice....

pozdrav

U 16.30h sam dobio mail.

"Pozdrav,

Kesice i album, mozete preuzeti u sledecim terminima i na sledecim lokacijama (u sustini samo za kolekcionare iz Beograda):

1) Cetvrtak, 25. Mart 2010. od 19h do 22h;

2) Petak, 26. Mart 2010. od 10h do 13h;

od 18:30 do 22h;

3) Subota, 27. Mart 2010. od 9h do 11h;

od 19h do 21h; (Prvo zvanicno okupljanje kolekcionara)

4) Nedelja, 28. Mart 2010. u 12h; (Drugo zvanicno okupljanje kolekcionara)

Ukoliko zelite kesice i album pre prvog okupljanja na Terazijama, posaljite SMS na: 061-6379-104

Pozdrav,
Panini klub kolekcionara"

Ne znam sta da ti kazem. Mozda niko nije dosao, pa je lik otisao, ako si bio u ovo vreme koje pise. Ja sutra idem na Terazije oko 20, 21h da kupim kutiju i album, posto vidim da ce u subotu i nedelju padati kisa. Posalji mu sms na broj koji pise, pa ce ti odgovoriti sta i kako.

izvinjavam se sto su slike velike, ne znam kako da ih smanjim.

rlaj5l.jpg

rub86d.jpg

Uzivajmo... :D

Back