gibica
Veoma poznat
- Poruka
- 14.820
Da li je neko video/kupio slicice na nekoj trafici?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ni na sajtu Novosti, ni na sajtu Sporta nema ni reci o albumu. Znaci dezinformacija
Sta se ovo desava, jel neko provalio da se Kakina slicica razlikuje na ovom popunjenom Brazilu sto je stavio stefano99 i na svim mogucim reklamama za album ukljucujuci i onu slovenacku
A sta je sa ovom prethodnm fotografijom, na kojj su slicice argentinaca? Obratite paznju na desnu stranu slicice na kojoj se nalazi Demikelis. Kao da je kompletan bijeli okvir neko jednostavno isjekao???!!!
imam sva svetska prvenstva od 1982. i vidio sam svega i svačega![]()
mislim da nikada ni jedan album nije bio ovoliko iščekivan
Potpisujem! Slazem se potpuno! Ja cu ga sutra napokon kupiti, pa vam javljam svoje prve utiske! Procitao sam negdje na nekom slovenackom sajtu, da ljudi nisu bas zadovoljni kvalitetom albuma i slicicaMada...ipak su to Slovenci
Ovo je sala
![]()
U ponedeljak se album dobija uz "V.Novosti", u utorak uz "Sport".
Ni na sajtu Novosti, ni na sajtu Sporta nema ni reci o albumu. Znaci dezinformacija
U 16.30h sam dobio mail.
"Pozdrav,
Kesice i album, mozete preuzeti u sledecim terminima i na sledecim lokacijama (u sustini samo za kolekcionare iz Beograda):
1) Cetvrtak, 25. Mart 2010. od 19h do 22h;
Lokacija: ugao Bulevara Kralja Aleksandra i Ruzveltove (kod Vukovog spomenika).
2) Petak, 26. Mart 2010. od 10h do 13h;
od 18:30 do 22h;
3) Subota, 27. Mart 2010. od 9h do 11h;
od 19h do 21h; (Prvo zvanicno okupljanje kolekcionara)
4) Nedelja, 28. Mart 2010. u 12h; (Drugo zvanicno okupljanje kolekcionara)
Ukoliko zelite kesice i album pre prvog okupljanja na Terazijama, posaljite SMS na: 061-6379-104
Pozdrav,
Panini klub kolekcionara"