brothers in arms
Zainteresovan član
- Poruka
- 173
Pa znam i ja da postoje patchevi,ali bi bilo bolje da su namestili odmah te licence.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nikad nece ni bit kolko ja vidim
narode, veliki sam fan FIFE, pes ne podnosim...
ko je bese rekao da je 08 preslikana 06..(modifikovana)
totalna glupost, veliki prelaz je bio izmedju 06 i 07...
sada ne mozda toliki, ali takodje ima dosta razlike izmedju 07 i 08..
1. mnogo , mnogo je teze dati gol (zbog istrcavanja golmana)
2. mogo je ralnija sama igra..
3. promenje su kontrole switc player
neki udarci (npr lob ) je mnogo teze izvesti, kao i slobodan udarac...
naravno ima tu i nekih propusta, ali tako je to...svuda postoji, samo su neki manje, a neki vise uocljivi...
FIFA 08..........extra........
kad ce septembar.........FIFA 09.......
e da za nase klubove...pa za 06 je bio dodatak ,meridian liga, ali je imao bag, bar kod mene, npr kada zamenis igraca u toku utakmice, autmatski te izbaci u windows...
Jao ljudi, jel ste vi moroni, igrate igru u kojoj kad igras na najteza da gol iz okreta u raslje, bre sa pola terena zabijes gol, daj bre ljudi da se ne zajeb. Bre Pes najjaci, kad sam nabavio 2002. ISS (danasnji PES ) odma se videlo da ce to biti najbolji fudbal . . .
A kad kazu da nema pravih igraca i timova, OBESIO BI GA, SKINI PATCH MORONCUGO . . .
PES (bilo koji deo ) 5-0 FIFA BILO KOJA
za FIFU. U fifi je sve toliko lose uradjeno da gol iz kornera zatvorenih ociju mozes dati. U PES-u ako imas dobru konfu i stavis na high sa sesnaesterca ne mozes da das gol zato sto to golmani zive hvataju.