FIFA 2008

Pa fifa 08 je prekopirana 07 samo sto su dodali malo neke pasove prebacili igrace....PES je puno bolji jer iz godine u godinu sve menjaju od menija pa do gameplaya itd.A sto su izbacili nasu repku?Pa otkud znam doslo im nesto u glavu ebo ih...

Meni je bolja 07!Mozda zato sto sam navikao??!!!
A PES je igra za decu!!!
Ovde treba da oteknes i naucis dok das gol,a Pes ti je Sutni lopticu u sumici i op.....
sta je to ........ZZgoditak Radanovic!!!

FIFA 08 je samo malo popravljena FIFA 07 i NISTA drugo. Napredak u gameplay-u postoji, ali to joj nikako ne treba povecati ocenu jer je proslo GODINU DANA OD TADA!!! Ej u 2008. godini treba da gledamo 2d redare oko stadiona i isprana lica, suntave terene!! ovde vise nije rec o tome da je gameplay najbitniji i dostupnost igre onima sa starijim kompovima. Nijedna ozbiljna igra koja je 2 godine stara ne zahteva za danasnje standarde onako slab racunar! Ali stigli su da izbace Srbiju!!! Da mogu, bojkotovao bih :)

PES igra za decu?mnogo duhovito...FIFA je toliko laka,da ja pobijedim Man U sa Celzijem 8:1 i to na World Class-u.Govorim za 07.Kad prave World Cupove i Euro Cupove to nije loshe...Ovo sve...samo su bolje izlincencirani i jos dodaju bolje menije pa mjuzu itd...
PES je prava simulacija fudbala!

ajde ovako..ko zapocne pricu o tome dal je bolja fifa ili pes da dobije ban, a ? :) tema je za fifu, onda nek bude fifa...sta se prepucavate sada kada svako ima svoj ukus.. heh

Koliki je miniminalni upload pri 'online' igranju FIFA 08. ? Pise da je download 512kb.

Jel' ima neko predstavu da li je FIFA ili PES popularniji, u Srbiji i sire? Planiram da organizujem virtualne lige na jednom sportskom sajtu a ne znam koja je igra rasprostranjenija .

nemoj da budes predmet svadje...jedva stadosmo sa prepiranjem :) najrealnije po svim stranim firmama..FIFA ima bolji meni, PES ima bolju igrivost. Sad ti vidi, i raspitaj se na stranam forumima, ovde neces mnogo toga saznati o tome :)

Nista posebno. Uvek sam vise volela FIFU nego PES, ali ova 08 nije nista posebno. I kontrole su malo zeznuli, a kao po defultu lopta koju uputis u prostor nikada ali nikada ne stigne do igraca kome si uputimo pa makar mu bila ispred noge. Stvarno sam razocarana.

Back