FIFA 2008

narode, veliki sam fan FIFE, pes ne podnosim...

ko je bese rekao da je 08 preslikana 06..(modifikovana)

totalna glupost, veliki prelaz je bio izmedju 06 i 07...

sada ne mozda toliki, ali takodje ima dosta razlike izmedju 07 i 08..

1. mnogo , mnogo je teze dati gol (zbog istrcavanja golmana)
2. mogo je ralnija sama igra..
3. promenje su kontrole switc player
neki udarci (npr lob ) je mnogo teze izvesti, kao i slobodan udarac...

naravno ima tu i nekih propusta, ali tako je to...svuda postoji, samo su neki manje, a neki vise uocljivi...

FIFA 08..........extra........

kad ce septembar.........FIFA 09.......

e da za nase klubove...pa za 06 je bio dodatak ,meridian liga, ali je imao bag, bar kod mene, npr kada zamenis igraca u toku utakmice, autmatski te izbaci u windows...

narode, veliki sam fan FIFE, pes ne podnosim...

ko je bese rekao da je 08 preslikana 06..(modifikovana)

totalna glupost, veliki prelaz je bio izmedju 06 i 07...

sada ne mozda toliki, ali takodje ima dosta razlike izmedju 07 i 08..

1. mnogo , mnogo je teze dati gol (zbog istrcavanja golmana)
2. mogo je ralnija sama igra..
3. promenje su kontrole switc player
neki udarci (npr lob ) je mnogo teze izvesti, kao i slobodan udarac...

naravno ima tu i nekih propusta, ali tako je to...svuda postoji, samo su neki manje, a neki vise uocljivi...

FIFA 08..........extra........

kad ce septembar.........FIFA 09.......

e da za nase klubove...pa za 06 je bio dodatak ,meridian liga, ali je imao bag, bar kod mene, npr kada zamenis igraca u toku utakmice, autmatski te izbaci u windows...

мислим без додатака, него онако регуларно као што су клубови на пример у Примери

Jao ljudi, jel ste vi moroni, igrate igru u kojoj kad igras na najteza da gol iz okreta u raslje, bre sa pola terena zabijes gol, daj bre ljudi da se ne zajeb. Bre Pes najjaci, kad sam nabavio 2002. ISS (danasnji PES ) odma se videlo da ce to biti najbolji fudbal . . .
A kad kazu da nema pravih igraca i timova, OBESIO BI GA, SKINI PATCH MORONCUGO . . .
PES (bilo koji deo ) 5-0 FIFA BILO KOJA

Jao ljudi, jel ste vi moroni, igrate igru u kojoj kad igras na najteza da gol iz okreta u raslje, bre sa pola terena zabijes gol, daj bre ljudi da se ne zajeb. Bre Pes najjaci, kad sam nabavio 2002. ISS (danasnji PES ) odma se videlo da ce to biti najbolji fudbal . . .
A kad kazu da nema pravih igraca i timova, OBESIO BI GA, SKINI PATCH MORONCUGO . . .
PES (bilo koji deo ) 5-0 FIFA BILO KOJA

potpuna glupost.....na 2008 je teze dati gol neko ikad....

Ovo sam uzeo od keve zato sto me mrzi da napravim svoj. FIFA JE OLOSKO Gov*o!!
PES JE:worth: za FIFU. U fifi je sve toliko lose uradjeno da gol iz kornera zatvorenih ociju mozes dati. U PES-u ako imas dobru konfu i stavis na high sa sesnaesterca ne mozes da das gol zato sto to golmani zive hvataju.
Zakljucak: PES bolji oko 100000000000000000000000000000000000000000 puta od FIFA-e.
U stvari sta je FIFA:dontunderstand:

Back