FIFA 2008

Probao sam Fifu 08 i nisam bas odusevljen.Malo promena u odnosu na 07.A sistem igre se promenio.Pa tako kada hocu da promenim igraca u odbrani polomim slovi "s" a ono se menja na "q".Navika od 2002 koju tesko da mogu da promenim.Probacu i PES ali ipak mislim da ove godine necu igrati fudbalske simulacije.

Probao sam Fifu 08 i nisam bas odusevljen.Malo promena u odnosu na 07.A sistem igre se promenio.Pa tako kada hocu da promenim igraca u odbrani polomim slovi "s" a ono se menja na "q".Navika od 2002 koju tesko da mogu da promenim.Probacu i PES ali ipak mislim da ove godine necu igrati fudbalske simulacije.

probaj pes.........definitivno

:lol:
Ubij se...
Brooka kako loša igra...
Pretpostavljam da su mislili da ne mogu više šta da uvedu,pa su samo promenili naziv od prošle godine...
Nisam bio lenj,pa sam probao i neki tzv. "tutorial" u igri...
Moš kontrolisati golmana(kao da neko hoće ovo) i ima još 2-3 načina finte ili pasa :?

Za nove FIFA-e...
Grafiku treba dosta poboljshati...
Dodati neke efekte od strane publike...
Popraviti bug-ove...
Napraviti veći izbor timova ;)

GZ:
Postovani:

Za sve vazi...
Jos jednom i na jednoj temi nadjem linkove ja nelegalnom preuzimanju igrica, korisnik koji postavi iste bice istog momenta banovan za opomenu od 30 dana..
Nadam se da cete da shvatite ozbiljnost ovog foruma..

Hvala

a jel uredu da postavis link koji vodi do download linkova???:confused:
znaci ne direktan download vec samo upucivanje na stranicu???

Ma igra je sranje, pes je naravno bolji, mada pes 2008 se dosta priblizio fifi :(
Kakve veze sad imaju licence sa igrom? Postoje patchevi ako vi neupuceni niste znali, patchevi koji vam srede sve zive licence i klubove....

Back