Moze li neko da mi kaze sta treba da instaliram i kako uopste da igram fifu online.Imam ADSL 256 ,jel moze normalno da se igra sa tom brzinom?
Hvala!
Hvala!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja ti je brzina i jel ti radi dobro?Pokusavao sam ranije i video to ali ne mogu sad da nadjem gde to bese,jel znas mozda koji je to sajt?Pozkorisnik2007a:Sto ne odes na fifa online gde ces morati da downloadujes razne updatove za igru i lan kako
bi uopste mogao da igras preko neta.Bar je tako meni bilo
offer:Koja ti je brzina i jel ti radi dobro?Pokusavao sam ranije i video to ali ne mogu sad da nadjem gde to bese,jel znas mozda koji je to sajt?Poz
Molim vas pomozite mi.Ajde da probudim temu.
Ako neko moze da mi objasni postupak online igranja Fife 07 preko Hamachija.
Da li treba da skinem neki patch?
Igrao bih sa ortakom,odjednom nam je obojici sinula ta ideja.
Unapred hvala.
Ajde da probudim temu.
Ako neko moze da mi objasni postupak online igranja Fife 07 preko Hamachija.
Da li treba da skinem neki patch?
Igrao bih sa ortakom,odjednom nam je obojici sinula ta ideja.
Unapred hvala.
Nostalgija...Da se setimo dobrih starih vremena...Ovako... Skines hamaci 1.0.3.0, evo linka: http://www.filehippo.com/download_hamachi/, zatim sve lepo instaliras, stavis svoj nick kad ga pokrenes, zatim kliknes na ono u donjem levom uglu, i pojavi ti se IP adresa na vrhu i ispod tvoj nick. Kliknes na ono prvo sa donje desne strane i ides na "Create a new network...", stavis name i password i ides Create. Zatim das svom drugu name i pass, klikne opet onde gde si i ti i ide "Join an existing network", ukuca onaj name i pass sto si ti kreiraio i ide Join. I pojavi se onde kod tebe u listi (IP adresa - njegov nick). Zatim, udjes u igru, Game Modes, Multyplayer, Network, udjes na Initiae, kreiras ides ok, pojavi ti se Waiting for other player..., on udje isto tu u networ, samo se njemu pojavi ono sto si ti kreirao u "List of games", ide Join izaberete timove i pikate. To bi bilo to, nego, samo me zanima, sto igrate 2007 kad je izasla 2009???
Nostalgija...Da se setimo dobrih starih vremena...
Hvala puno.
vazi li ovo jos uvekJA SAM NAPRAVIO SERVER NA HAMACHIJU SPECIJALNO ZA IGRACE FIFE 07. AKO NEKO HOCE DA SE PRIKLJUCI :
NETWORK NAME: Fifa07Serbia
NETWORK PASSWORD: fifa
POZIVAM VAS SVE DA DODJETE I IGRATE JOS DANAS.![]()