Fifa 07 online???

• Začetnik teme Začetnik teme offer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E, uspeo sam da nadjem server i tamo neke likove ali ne znam kako da se prikljucim da krenem da igram.Kada kliknem ne nekog od njih ide nesto u dos-u (neki reply system 32) jel treba to da se saceka ili se to ne radi tako,molim pomoc.

Za avr.Igrao sam preko hamachia,ne znam da li nam je ista verzija i nemam nista dodatno instalirano ali mi secka.To su uglavnom neki stranci sa 1024 kbps,mozda se no ne poklapa sa mojih 256 kbps.Jel znate mozda neki server gde su nasi ljudi,bilo sta ali da nije hamaci.Hvala na odgovorima!

korisnik2007a:
Sto ne odes na fifa online gde ces morati da downloadujes razne updatove za igru i lan kako
bi uopste mogao da igras preko neta.Bar je tako meni bilo
Koja ti je brzina i jel ti radi dobro?Pokusavao sam ranije i video to ali ne mogu sad da nadjem gde to bese,jel znas mozda koji je to sajt?Poz

Ajde da probudim temu.
Ako neko moze da mi objasni postupak online igranja Fife 07 preko Hamachija.
Da li treba da skinem neki patch?
Igrao bih sa ortakom,odjednom nam je obojici sinula ta ideja.
Unapred hvala.

Ajde da probudim temu.
Ako neko moze da mi objasni postupak online igranja Fife 07 preko Hamachija.
Da li treba da skinem neki patch?
Igrao bih sa ortakom,odjednom nam je obojici sinula ta ideja.
Unapred hvala.

Ovako... Skines hamaci 1.0.3.0, evo linka: http://www.filehippo.com/download_hamachi/, zatim sve lepo instaliras, stavis svoj nick kad ga pokrenes, zatim kliknes na ono u donjem levom uglu, i pojavi ti se IP adresa na vrhu i ispod tvoj nick. Kliknes na ono prvo sa donje desne strane i ides na "Create a new network...", stavis name i password i ides Create. Zatim das svom drugu name i pass, klikne opet onde gde si i ti i ide "Join an existing network", ukuca onaj name i pass sto si ti kreiraio i ide Join. I pojavi se onde kod tebe u listi (IP adresa - njegov nick). Zatim, udjes u igru, Game Modes, Multyplayer, Network, udjes na Initiae, kreiras ides ok, pojavi ti se Waiting for other player..., on udje isto tu u networ, samo se njemu pojavi ono sto si ti kreirao u "List of games", ide Join izaberete timove i pikate. To bi bilo to, nego, samo me zanima, sto igrate 2007 kad je izasla 2009???

Ovako... Skines hamaci 1.0.3.0, evo linka: http://www.filehippo.com/download_hamachi/, zatim sve lepo instaliras, stavis svoj nick kad ga pokrenes, zatim kliknes na ono u donjem levom uglu, i pojavi ti se IP adresa na vrhu i ispod tvoj nick. Kliknes na ono prvo sa donje desne strane i ides na "Create a new network...", stavis name i password i ides Create. Zatim das svom drugu name i pass, klikne opet onde gde si i ti i ide "Join an existing network", ukuca onaj name i pass sto si ti kreiraio i ide Join. I pojavi se onde kod tebe u listi (IP adresa - njegov nick). Zatim, udjes u igru, Game Modes, Multyplayer, Network, udjes na Initiae, kreiras ides ok, pojavi ti se Waiting for other player..., on udje isto tu u networ, samo se njemu pojavi ono sto si ti kreirao u "List of games", ide Join izaberete timove i pikate. To bi bilo to, nego, samo me zanima, sto igrate 2007 kad je izasla 2009???
Nostalgija...Da se setimo dobrih starih vremena...
Hvala puno.

Back