Filmovi online

Stronghold

Aktivan član
Poruka
1.618
Setio se tih sajtova posle sto godina gde su filmovi zbog slike bili negledljivi pa batalio.Sada ne znam da li se radi o prevari da otvorite 10 ads sajtova ali Crome odbija da pusti,ne Crome pa da je do njega nego Google to registruje kao scam.
Najveće razočarenje tu torent sajtovi i dva sajta za skidanje prevoda gde sam lako nalazio srpski ili hrvatski titl.
Hrvatski torent sajt arena elite ne radi,njega sam dugo korisio bez trazenja titla.
Zna li neko sta bi sa njim?

Poslednja izmena:
Setio se tih sajtova posle sto godina gde su filmovi zbog slike bili negledljivi pa batalio.Sada ne znam da li se radi o prevari da otvorite 10 ads sajtova ali Crome odbija da pusti,ne Crome pa da je do njega nego Google to registruje kao scam.
Najveće razočarenje tu torent sajtovi i dva sajta za skidanje prevoda gde sam lako nalazio srpski ili hrvatski titl.
Hrvatski torent sajt arena elite ne radi,njega sam dugo korisio bez trazenja titla.
Zna li neko sta bi sa njim?
.
Никада те сајтове нисам обилазио.

За титлове имаш Titlovi.com углавном имају за све филмове.

Поред тога, инсталирај MPC-HC (Media Player Classic - Home Cinema), мислим да је последња верзија 1.7.13 (види у Help->About...).

пусти филм за који тражиш титлове, а онда идеш на File-> Subtitles->Download Subtitles...

Изаћи ће дијалог и у дну лево, у статус бару ће бти порука Searching for subtitles online, please wait... када заврши претрагу избаци све могуће титлове за тај филм и то изгледа овако:

3.jpg
(клик за већу слику)

Ако хоћеш да сачуваш титл треба да идеш на File-> Subtitles->Save Subtitles...

па изабери где желиш да сачуваш, углавном је то фолдер где је и филм.

.

Ma ok je to skinuo sam sa torrenta film iz 2025-e i na podnapisi.net našao prevod ima da biraš i ćirilica i latinica,nekada je titlovi.com bio mnogo ažurniji.
Za gledanje ako hoću na kompjuteru VLC player ali ću gledati na tv-u pa ga prebacim na usb i usb u tv :)

Back