I ono sto je najvaznije je da Seicento kosta oko 3000 eura kad je putnicki auto a ne teretni koji se prodaju po povoljnoj ceni,mada...
Uzmes teretnjak 2002 i platis ga 1600,ubacis sedista 120 eura,uradis atest 70 eura,rezervni tocak ne dobijes 20 eura,uradis servis 80 eura i na kraju imas auto koji nema ni O od opreme a manje prostora ima od Yuga.Plin da mu ubacis kosta 600 eura(ovo je opcija).
O kilometrazi od 120k km pa i do 200k km da ne govorimo i jos pogotovo sto ih vise i nema sacuvanih nego ostali sami krsevi.
Vec za te pare mozes da uzmes Yugo 2005-2006 sa plinom i atestom a ono sto ljudi pricaju da se Yugo kvari jeste istina ali na pocetku eksploatacije sto znaci da ako uzmes Yugo sa 20k km ti kvarovi su otklonjeni jer je i pod garancijom vlasnik sigurno isao na sredjivanje eventualnih gresaka.
Ja sam u zamenu dobio Yugo 2004 sa plinom i ekstra pali i ide pristojno jer na trke ne idemo a ogranicenja si na svakom koraku. Kao i panduri u NS.

Moj kum ga je inace vozio 3 godine i presao s njim 60k km i nikakvih kvarova nije imao,u jednoj auto skoli je Yugo presao preko 200k km i jos ide.Zvuci neverovatno ali je tako.
Toliko mi je legao da cu ga ostaviti i voziti se za extra male pare.