Dule 021
Veoma poznat
- Poruka
- 13.853
Eeee al jel ti vidis onu lajsnu na Yugu???
To Sejo ima samo u dodatnoj opremi!!!
To Sejo ima samo u dodatnoj opremi!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolje jugo dve godine star nego seicento koji je bio teretnjak i za koji se ne zna ni koliko je presao ni koliko je presao.Jugo ima i vise prostora a i nema manje opreme (oba jednako nemaju opremu) E sad jedino ostaje pitanje imidza i kompleksa da se vozi jugo ali to je tema za psihologe vec.
A ja saradjujem sa Net Group-om i znam da nemaju i nikad i nisu imali motor za seicento u prodaji. Sto se tice potrosnje nije istina da Seicento trosi 30% manje od Yuga jer Yugo trosi u gradu oko 8 l a otprilike toliko i Seicento.1. Seićento ide kao sam đavo pored Juga.
2. Seićento za 30% manje troši od Juga.
3. Polovan motor za Seićento u Net Group sistemu u Novom Sadu (koji inače uvozi crvene seićente od TIM-a) košta sa papirima 80e, dakle gde je računica zafrkavanja sa stalnim havarijama i popravkama juga (a i najnoviji su krševi).
Rezime: 3:0 za Seićento.
98,oba presla po 50000 km bez ijednog problema.
A ja saradjujem sa Net Group-om i znam da nemaju i nikad i nisu imali motor za seicento u prodaji. Sto se tice potrosnje nije istina da Seicento trosi 30% manje od Yuga jer Yugo trosi u gradu oko 8 l a otprilike toliko i Seicento.
Da ide bolje je istina ali je zato i manji i neudobniji a za te pare kupis Yugo koji je presao bar 3 puta manje i mladji 3-4 godine a jeftiniji je za odrzavanje.![]()
ali na ovo ne mogu da se ne nasmejem.50 000
mi smo imali fiat 127 koji je bez ikakvog odrzavanja presao 300 000,nikad motor nije otvaran,jedino sto je dva puta nadziveo limariju pa je morao u staro gvozdje,inace je bio potpuno ispravan.cale je sipao svercovani benzin u njega pun taloga,ulje sipano iz koka kola flasa kupljene od svercera,boga pitaj sta je bilo u njemu i nikad nije stao.
I Dacije su se pravile i Lade pa to ne znaci da su dobre.Kupovali su ih ljudi koji nisu imali para za bolje a hteli su nov jeftin auto.
Zato u mojoj porodici nikad se nije vozio jugo,niti ce