Fiat punto..da ili ne??

Petrolu veruj mi da nije slab i da ce da otrese Clio 1,5 DCi kad god pomislis a jos ako je verzija sa 90 ks!!!
I sad bi ja stavio smajlija a ebem li ga gde je!!!
Uaaa novi forum-hocemo stari.
Stvarno mi nije jasno zasto menjati nesto sto je dobro!

Poslednja izmena:
Petrolu veruj mi da nije slab i da ce da otrese Clio 1,5 DCi kad god pomislis a jos ako je verzija sa 90 ks!!!
I sad bi ja stavio smajlija a ebem li ga gde je!!!
Uaaa novi forum-hocemo stari.
Stvarno mi nije jasno zasto menjati nesto sto je dobro!

Nisam stvarno vozio,gledam na netu imaju pristojnu cijenu,mogu se naci sa klimom oko 4.000eura 2005 godiste,sto je sasvim solidna cijena,jest bijeli,dvoja vrata,ali zato je nashiban opremicom :D.
Vozio sam mk2 i svidjeo mi se,ovaj jos nisam probao ali eto nesto razmisljam ubuduce malo i na fiata bacit oko :D kad dodje vrijeme za mijenjanje vozila :D

Planiram da kupim auto...neko manje..oko 3000 €. Nasla sam Fiat Punta 1.3, multijet, 2006. god, dizel..pa me zanima kakav je auto?!..posto ja nemam bas veze s tim
ili koje auto preporucujete, da se uklapa u tu cijenu? :neutral:
hvala :)

Ja imam Punta 1.3multijet kupio sam ga pre pola godine novog, i moje najtoplije preporuke su da uzmeš taj auto ide kao avion a troši nešto više od 4l u gradu a što se tiče snage evo otvoren poziv bilo koji standardni punto 1,9 diesel ili recimo corsa 1.7d nek stane na crtu samnom pa cemo videti, verujte da ovaj auto ide neverovatno!!!!

Dobro, jasno je da si sad jos u oblacima od srece zbog novog auta, ali Punto 1.9 dizel ima 15 konja vise, ti nemas sanse sa njim da se potrkas. Ili si mislio na onaj stari Punto 1.9d bez turbine od 60ks? Njega mozes da dobijes i onog 1.2 8v, svi ostali su brzi.

Za Corsu neznam.

Ali ovde se uopšte ne radi o trkanju nego kako služi, da li se mnogo kvari, pošto su delovi, na šta naročito treba obratiti pažnju ...
Fiat je poslednjih decenija značajno poboljšao kvalitet izrade što je dobro. Loše je što je popravka sistema ubrizgavanja multijet pakleno skupa i što je on više nego stari osetljiv na naše ''divno'' gorivo.

Dobro, jasno je da si sad jos u oblacima od srece zbog novog auta, ali Punto 1.9 dizel ima 15 konja vise, ti nemas sanse sa njim da se potrkas. Ili si mislio na onaj stari Punto 1.9d bez turbine od 60ks? Njega mozes da dobijes i onog 1.2 8v, svi ostali su brzi.

Za Corsu neznam.

Ok mozda kada bi to bila neka trka na 1000m ali veruj mi dzaba njemu 15ks više kad je ovaj startniji neuporedivo znam jer sam se sa drugarom potrkao na 200m i ovaj moj ga oduvao kao nista a što se tiče kvarljivosti to ne znam ali znam da troši kao upaljač, neverovatno je mali potrošač !!
ps. gde su smile-iji??!

:eek::zper::);):cool::roll::neutral::think::worth::hvala:

Pa svi su tu, neznam zasto ljudi pitaju sirom foruma ovo isto. Smajliji su tu gde su i bili, ili je mozda problem kod nekih web browser-a? Ja koristim Google Chrome, kod mene sve regularno...

A vidi sto ja imam smajlija :zper:
icon_ugly-tittenwackler.jpg

Poslednja izmena:
kupi novi punto na rate ,sta ce ti stara kola, ja sam u punta klasika 1.2 ugradio plin kod majstora za 550e ,posle godinu dana voznje samo na benzin i prvog servisa. sve u redu ,trosi 15% vise a snaga ista. 6-8l/100km , znaci stedljivac maksimalan.

Moj brat je kupio nedavno punta clasic 1.3 turbo dizel, vozio sam se samo jednom ali sam se odusevio, mislio sam da nije nesto,ipak je to stariji model, samo mu je realna cena novog max 8000 sa tom siromasnijom opremom

Poslednja izmena:
E, to je tacno. Ljudi misle da kupuju jeftino Punto Classic, medjutim, realno gledano, on se papreno naplacuje. Mislim da nije povoljan ni sa subvencijom. Ipak je to stari model. Jeste videli da moze za oko 8000 eura da se kupi Chevrolet Aveo limuzina, onaj sa gepekom. I to bez recikliranja krsa.

Back