- Poruka
- 11.245
Da li neko ima cd na kome se nalaze sva fabricka podesavanja kompjutera i bord komjutera Multiple. CD je univerzalan i ima podesavanja za sve modele Multiple.koji se dobija uz multiplu prilikom kupovine.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@Vancheros
Pozdrav kolega imao sam slican problem ali meni zaledio kondenz u srednjem loncu.kad se otopio upalio auto normalno.
Jel izmerio taj tvoj majstor kompresiju?
Od metana i plina cesto hoce da izgori ventil i onda gubi kompresiju na nekom ventilu i hoce zbog toga da se ugasi.
Takodje znaju da se pojedu sicevi ventila tako da ja tipujem na to ali ne mora da znaci da to i jeste.
Imao sam slican slucaj ne jednom autu i gasiose pred krivinom kad se stisne kocnica i kvacilo. Merena kompresija pa onda sipano ulje u cilindre i opet merena i tu se pojavila razlika tako da je majstor ustanovio da je u pitanju ventil sto i jeste bilo jer su izgorela dva.
A isto smo tako menjali bobine i svecice i nista nismo dobili.
Da li neko zna da li je zatvorena metanska pumpa u Nišu? Bio sam prošle nedelje i bila su ugašena svetla i nije radila.
Evo od prošle godine sam vlasnik i ja Multiple 2001. godište. Tražio sam kroz temu ali nisam našao konkretan odgovor, tačije detalje. U saobraćajnoj mi je upisan samo benzi. Inače kao i većina imam fabrički metan. Zanima me konkretno, ako neko ima iskustva, kakva je procedura kod atestiranja trenutno? Da li uopšte mogu da atestiram? Inače ne posedujem nikakve papire ni za boce ni za uređaj. Vozio sam ovako ali me zanima oko atesta jer su me već nekoliko puta zaustavljali i konkretno pitali da li je na metan, i td.....
Uspešno reatestirao multiplu 2002. godišteProcedura koju sam uradio je sledeća: pozvao CMV Vinča (064 8505113 Stefan) i dobio uputstva da ako je auto ranije atestiran i upisano u saobraćajnu reatest se može izvršiti uz uverenje iz Fiata da je uređaj fabrički ugrađen. Uverenje se dobija iz Kragujevca (034 502620 Milan Stanojević) uz slanje na mail milan.stanojevic@fcagroup.com očitane saobraćajne, lične karte i fotografije pločice sive koja stoji iznad motora prema kabini. Uverenje je 25€. Kada sam dobio uverenje skinuo poklopac ispod boca i uspešno izvršio atestiranje. Nadam se da će ovo biti od pomoći
- - - - - - - - - -
U Jagodini otvorena nova CNG pumpa. Radi 24h. Osoblje veoma ljubazno. http://www.visokogradnja.rs/cng.html
Mene zanima da li su amortizeri isti kod metanskih multipla i kod benzinskih. Jer mi reče prijatelj da su kod metanskih višlji pa je i auto višlji, a to bi mi odgovaralo jer često idem po neravnom terenu.
Ne bi volela da to poremeti stabilnost vozila u odnosu na ono što je sad, pa ako neko ima iskustva sa jednim i drugim amortizrima, nek napiše...