Zašto ti treba da me vučeš za jezik ? Zanimali smo se i sa njim...
Trandža je u prvoj godini vožnje, na kvarove i radi dovodjenja u stabilno stanje potrošio oko 2000 evra. Ali to se, naravno ne piše kad prodaješ auto, pa nisam ni ja. Odmah nakon preuzimanja je morao na ponovni servis menjača što jeste bilo pod garancijom, ali ta gnjavaža sa odlaskom do Šapca i boravak dva dana nisu trebali biti naš deo posla. Činjenica je jedino da smo sa Žegijem postali prijatelji, da je M spavao kod njega i da se i sada čujemo i saradjujemo i sa njim i sa njegovom ženom.
Ali nakon toga i na remont dizni kod Žeravice , pa ventili, hidropodizači, kvačilo, naravno komplet...bilo je koječega A i veliki servis je bio oko 500 evra. dok je za Multiplu 180. Nešto je menjano na vešanju napred, pa su i stabilizatori nazad menjani. Komplet diskovi na kočnicama...
Bez obzira na to, seti se, da sam ipak tebe pitala da pronadješ Multiplu za nas pa nemaš razloga da upućuješ takve komentare.
Btw, godišnja ušteda na gorivo u odnosu na Trandžu od 800-900 evra je poprilična.
I ne, uopšte ne žalim za trandžom, malo žalim ljude koji su je kupili, ali imali su mogućnosti da sve provere što i jesu, samo nisu , kao i mi, bili upućeni u cene delova i popravki za njega kao i potrošnju, koja je 8,3 samo pod idealnim uslovima, ali realno nikad nije išla ispod 10 ukoliko se prelazilo 100 km/h, dok je u nekim slučajevima išla i do 16 l.