MATYA,evo sad videh tvoj komentar o multipli na metan.Prvo ja sa tim autom za 14 meseci prelazim tacno 120000 kilometara,sto i nije bas za podcenjivanje.Moja multipla je presla tacno 257000 i nisam imao takvih problema sa izduvnom granom i hvala bogu valjda ih nece ni biti.Sto se tice potrosnje evo ja pristajem da poklonim auto ako mi netrosi 4,5 kilograma metana,a nekad sa pristojnom voznjom kad neprelazim preko 80 cak trosi i 4 kilograma.Svedoci su ovi decaci sa SPONIT PUMPE U CACKU koji svaki dan kad se vratim iz beograda toce od 1200 do 1400 dinara metana,jer sve zavisi gde se zavlacim po beogradu.Moj auto svaki dan predje od 300 do 350 kilometara i to je to na otvorenom putu, tako da nemam razloga da *****m za nesto sto nije tako.Ja dajem svoj auto na opkladu sa tobom za tvoj auto ako to nije tako.Radi tacne preciznosti dosada sam potrosio 5,5 tona metana za tu kilometrazu koju uredno vodim u jednom bloku.PRE PAR MESECI SAM BIO KOD ONOG TVOG PATRIKA NA KRAJU BEZANIJE,nije bio on tamo ali neki decak izadje da me pita sto sam dosao ,a ja rekoh samo da pitam dali je potrebno izvrsiti neki servis metanskog uredjaja,a on rece da su ti uredjaji napravljeni da traju dokad traju,a tvoj je izgleda pri kraju.Onda lepo nazoves otpad u caku, prodaju ti uredjaj,znaci samo uredjaj bez ostalih ventila,boca,creva itd,itd za 150 evra,a tvoj posaljes u BOLONJU direktno u tatarini fabriku da ti urade uredjaj i vrate ga nazad.I na kraju ja samo znam da sam na ovoj predjenoj kilometrazi za 120.000 kilometara ustedeo 3200 evra na razlici izmedju plina (kojeg toliko hvalis a nigde ga u srbiji nema kvalitetnog) i metana.AKO si spreman na opkladu izvoli,bez razmisljanja.
Sto se tice guma 80.000 kilometara sam presao sam miselin energi saver 195/65 /15 koje su bile na multipli kad sam je i kupio.VILJUSKE SAM I JA PRE NEKI DAN NARUCIO IZ KRAGUJEVCA OD OVOG STO REPARIRA AL SAM IH TEK SAD NA 254000 PROMENIO,INACE SAM AUTO KUPIO NA 137.000 ALI PRAVIH PREDJENIH KILOMETARA NA SATU.