Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne bih, sunce moje... Rekoh ti da nisam za to.Cupavka:A -ha, bi li e-posrnuo uz mene, ako bih ti rekla da se palim na tvoje rozLa soknice,a?
Nisi ti Sigi jos nista vid'oFrojdSigmund:Vidim ja da ovde ima dosta posla za mene.
Julian_Duranona:Ne bih, sunce moje... Rekoh ti da nisam za to.
Eto, kad prelomis to od cega se cuvas (a do toga ce doci, kao sto gledam), vrlo rado cu da te odradim... Metni me na vrh liste, da se ovajdis o mene dok jos imam nesto snage.
?Ja se cackam... i ovo drugo?Cupavka:Eto, a sto se onda cackas kad znas da nisi za to![]()
?
I, znas , oko mene ima malo vise posla, tako da to " nesto snage" mislim da nije dovoljno...
Cupavka:Eto, a sto se onda cackas kad znas da nisi za to![]()
?
I, znas , oko mene ima malo vise posla, tako da to " nesto snage" mislim da nije dovoljno...
pa i nije ti bas neki fetis, da si rekla rupica u zidu...NatasaNatasa:Rupica na bradi.
citiranje na latinskom bi taman moglo i da prodjehanibal77:jbt vidi ti tu temu
a milojko jos nije bio cool tip
a moj fetis,i dalje se nisam izjasnila,ali nemam...hmmm latinsko poreklo,je l se to racuna?
hanibal77:jbt vidi ti tu temu
a milojko jos nije bio cool tip
a moj fetis,i dalje se nisam izjasnila,ali nemam...hmmm latinsko poreklo,je l se to racuna?
zelenooka85:Mom su bivsem carape bile fetispa je i mene zarazio
Meni su skaj cizme sa platformom i stiklom
A moj sadasnji decko nema fetis,njemu dosta da me skine,ma ni da me skine
A ja bi bas volela da voli nesto bleskasto...
Imash li sliku.. da pokazwesh?zelenooka85:Mom su bivsem carape bile fetispa je i mene zarazio

zelenooka85:Mom su bivsem carape bile fetispa je i mene zarazio
Milojko Vasic:Ajde ljudi da vidimo ko ima kakav fetiš, ili je njegov partner imao. Mislim, ko hoće da priča.