Milojko Vasic
Ističe se
- Poruka
- 2.527
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
misliš pedikirana... 8)Milojko Vasic:...manikirana...
blondi:misliš pedikirana...Milojko Vasic:...manikirana...
Milojko Vasic:Ajde ljudi da vidimo ko ima kakav fetiš, ili je njegov partner imao. Mislim, ko hoće da priča.
joj čoveče pa kad ga vidim kako tipka ko robot... i kako se "bori" sa kompom... ufffffff palim se na znanje... e da i onaj stereotip da je iza kompa uvek neki mali debeli sa pepeljarama umesto cvika... varate se... proverenoMilojko Vasic:Jeeeee ! Blondi ti si carica !!!
Ono 'uniforma' to je vec odavno poznato (mislim, prilicno je cesto kod zena) ali ovo INFORMATICARI !!!
Svaka cast !
ako obučeš maskirne pantalone... tvoja sam :wink:Milojko Vasic:Blondi i ja sam informaticar !!! Da me vidis samo kako se ja borim sa kompom ! On krene na mene, ja se izmaknem pa ga uhvatim posebnim zahvatom ...
/me se onesvestila (ubio me adrenalin kad sam pomislila na ufff šta bih aaaaa nemogu ... neeeeee ... neču... jojjjjjj) :wink:Milojko Vasic:Čuj. Maskirne pantalone ! Ih, otkad ja to nosim !!!
prestaniiiii ,-) ili nastavi na priv da ne kažu da postoje dupli kriterijumi 8)Milojko Vasic:Ma i maskirnu potkošulju, a o gaćama da ne pričamo. Maskirne čarape, maskirne patike, maskirna dugmad na košulji !!!
Milojko Vasic:Ma i maskirnu potkošulju, a o gaćama da ne pričamo. Maskirne čarape, maskirne patike, maskirna dugmad na košulji !!!
Mako:Milojko Vasic:Ma i maskirnu potkošulju, a o gaćama da ne pričamo. Maskirne čarape, maskirne patike, maskirna dugmad na košulji !!!
A jel nosis i slem, onako sa granjem ?
Pazi, halteri, carape (ne hulahop), nije za potcenjivanje. I to u nekoj tamnijoj boji. Odlepim, priznajem.g-rock:mnogi muskarci se definitivno pale na ribe u donjem vesu i halterima...na znam zasto su tako lepse