Fetiši.

Eh, sta ti je danasnja omladina.....
Joooj, sad mi pade na pamet! A kako bi me tek pojedini nazvali da se ubacim u shemu - omladina+one-night-stand?!?!?!
Cccccc.....

ma cool...
:wink:

nego sam mislila...sta bi se desilo u crtacu kad bi kojota neko krenuo da proganja...hah...

(u pozadini se cuje ostrenje satare)

E, ova ti je dobra! :lol:
Samo se pitam ko ce da ga lovi....
Hm... mozda sav onaj njegov ulov krene njega da juri, a-ha? Prime se cice na njega pa ga jure pravo do oltara! Auh, sto bi tek tad trcaooooo :wink:

No Nick:
Hm... mozda sav onaj njegov ulov krene njega da juri, a-ha? Prime se cice na njega pa ga jure pravo do oltara! Auh, sto bi tek tad trcaooooo :wink:
...lepo receno!Samo da ne lupi glavom o zid...Ne treba se toliko zamarati :? A mozda i treba...Nisam siguran...

Pa sad... znas sta? Za nekim stvarima treba trcati!
I to brzo! :D
A najsladje je ono sto ne mozes dobiti a to je Anakin za Kojota.
Eh, bre, pa ne juri on nju dzabe! 8)

No Nick:
Shvatam ga u potpunosti...I ja zelim jednu forumasicu,ali me ona nece pa nece...Nece ni na privatne poruke da mi odgovori... :cry: Kojote bre!Da to nije delo tvojih prstiju,a? :lol: :lol: :lol:

kojote:
No Nick:

...PITAS SE ILI SE NUDISH? :wink:
Posto si stavio akcenat na "Prime se cice..." ja tu zaista ne mogu da se ponudim da se primim na tebe :shock: :roll:
A da li se pitam.... pa ne bas, nekako vise zamisljam neki eventualni scenario

anakin:
ej, kojote, sto ne predjes na decake? mozda ce manje da se brane...

...NISI LI TI ONA STO JE MENI POMINJALA OPSTU KULTURU,HIV
POZITIVNOST,******,i sijaset slicnih predmeta za oralnu upotrebu?Decake ostavljam tebi.Igraj se malo sa njihovim pa.tkicama...I pitaj se malo cesce-
"kojote,koj' ti je ******" :!:
Ljubim te,neANA :wink:

Armagedon:
No Nick:
Shvatam ga u potpunosti...I ja zelim jednu forumasicu,ali me ona nece pa nece...Nece ni na privatne poruke da mi odgovori... :cry: Kojote bre!Da to nije delo tvojih prstiju,a? :lol: :lol: :lol:
Znam za tvoj problem, vec sam ga negde procitala, ali tu ne znam sta pametno da ti kazem. Imas dve opcije: ili popricaj sa njom kako vec znas i umes pa vidi na cemu si ili brate batali kad te ignorise...

No Nick:
Znam za tvoj problem, vec sam ga negde procitala, ali tu ne znam sta pametno da ti kazem. Imas dve opcije: ili popricaj sa njom kako vec znas i umes pa vidi na cemu si ili brate batali kad te ignorise...
Necu da batalim!Ugledam se na kojota!Bicu uporan koliko i on! :evil: :wink:

Back