Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Telefonom? :?No Nick:Eh, sta ti je danasnja omladina.....
Joooj, sad mi pade na pamet! A kako bi me tek pojedini nazvali da se ubacim u shemu - omladina+one-night-stand?!?!?!
Cccccc.....

anakin:opsta kultura, kojote...
nisam Ana...
...bih da palim vatru,ali...stvarno,kojote,kako to da nakon tolike jurnjave za ovom divnom malom prznicom,nisi nista postigao?anakin:vidis li, kojote? savata devojku u tri posta...
anakin:vidis li, kojote? savata devojku u tri posta...

:shock: Vidi malu!Jos je i morbidna-morbidno simpaticna :wink:anakin:ma cool...
:wink:
nego sam mislila...sta bi se desilo u crtacu kad bi kojota neko krenuo da proganja...hah...
(u pozadini se cuje ostrenje satare)
...lepo receno!Samo da ne lupi glavom o zid...Ne treba se toliko zamarati :? A mozda i treba...Nisam siguran...No Nick:E, ova ti je dobra!![]()
Samo se pitam ko ce da ga lovi....
Hm... mozda sav onaj njegov ulov krene njega da juri, a-ha? Prime se cice na njega pa ga jure pravo do oltara! Auh, sto bi tek tad trcaooooo :wink:
anakin:ma cool...
nego sam mislila...sta bi se desilo u crtacu kad bi kojota neko krenuo da proganja...hah...
(u pozadini se cuje ostrenje satare)
No Nick:E, ova ti je dobra!![]()
Hm... mozda sav onaj njegov ulov krene njega da juri, a-ha? Prime se cice na njega pa ga jure pravo do oltara! Auh, sto bi tek tad trcaooooo :wink:
Shvatam ga u potpunosti...I ja zelim jednu forumasicu,ali me ona nece pa nece...Nece ni na privatne poruke da mi odgovori...No Nick:Pa sad... znas sta? Za nekim stvarima treba trcati!
I to brzo!![]()
A najsladje je ono sto ne mozes dobiti a to je Anakin za Kojota.
Eh, bre, pa ne juri on nju dzabe! 8)
Kojote bre!Da to nije delo tvojih prstiju,a?

Posto si stavio akcenat na "Prime se cice..." ja tu zaista ne mogu da se ponudim da se primim na tebe :shock:kojote:No Nick:E, ova ti je dobra!![]()
...PITAS SE ILI SE NUDISH? :wink:
anakin:ej, kojote, sto ne predjes na decake? mozda ce manje da se brane...
Znam za tvoj problem, vec sam ga negde procitala, ali tu ne znam sta pametno da ti kazem. Imas dve opcije: ili popricaj sa njom kako vec znas i umes pa vidi na cemu si ili brate batali kad te ignorise...Armagedon:Shvatam ga u potpunosti...I ja zelim jednu forumasicu,ali me ona nece pa nece...Nece ni na privatne poruke da mi odgovori...No Nick:Pa sad... znas sta? Za nekim stvarima treba trcati!
I to brzo!![]()
A najsladje je ono sto ne mozes dobiti a to je Anakin za Kojota.
Eh, bre, pa ne juri on nju dzabe! 8)Kojote bre!Da to nije delo tvojih prstiju,a?
![]()
![]()
![]()
Cek, cek, sta fali poljupcima?Armagedon:Anakin!Neces valjda da predjes preko ovih provokacija?![]()
PS.Kojote,ti si tako darezljiva osoba-delis poljupce po forumu![]()
![]()
![]()
ops:Necu da batalim!Ugledam se na kojota!Bicu uporan koliko i on!No Nick:Znam za tvoj problem, vec sam ga negde procitala, ali tu ne znam sta pametno da ti kazem. Imas dve opcije: ili popricaj sa njom kako vec znas i umes pa vidi na cemu si ili brate batali kad te ignorise...