FERETKE

• Začetnik teme Začetnik teme Tanor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pako je rodjen u maju, znaci da ulazi u 6 mesc.
sto se tice traga od piska, ostavlja ga vec skoro mesc. dana (od prilike). nije na osvetljenom, kavez mu je uvek pokriven, i uvek je uvucen u svoju kucicu koja je skroz mracna. vidim da i njemu odgovara kada je u mracnom. jajca su mu skroz spustena :rumenko::heart::heart:, i kao sto rekoh kad ga mazimo reaguje kao napaljeni decak u pubertetu. desavaju mu se promene na telu :mrgreen::mrgreen: juce nije nigde kaknuo bio je bas divan. :D:D mi ga volimo kakav god da nam je :mrgreen: kontaktirala sam 2 devojke za koje znam da imaju zenke na vidikovcu, i hvala bogu nisu one.
kako je ta fereka sada?jel nasla novog gazdu? bas mi je zaoo... :( :( ko zna mozda je neko ostavio nekome na cuvanje, a taj neko je bio neodgovoran. mozda je ostavio otvorena vrata. na pocetku vidikovca ima dosta kuca.
sve u svemu bas mi je zaooo, nadam se da je malena ok.

ma, nasla je novu obitelj
prihvatili su je, platili vet pregled, doveli joj tezinu u red
koliko sam skapirala i sterilisali su je
imala je srece
nemaju svi toliko srece

sto se Paka tice, sacekajte joj mjesec dva pa kastracija
ili jednostavno pozovi Ivana pa vidi kad on misli da je optimalno
nista njemu Virginija nece faliti ako i ne bude cale, ne brini zbog toga

Virg pa shopaju ga hormoni, to nista nije cudno, sad ces da imas osla sa mangupom tinejdzerom. Sve ce on to prevazici bitno je samo da ti imas strpljenja za njega sad. Kod Filija se pubertet ispoljio tako sto je poceo da grize ko nikad ranije a u isto vreme i da se mazi ko nikad ranije. Ne znam sta cu sa njim, ne izbija nam iz ruku. Ali sto se tice parenja zar nije Pako malko mali? Koliko god se on ponasao vec kao veliki preporucuje se da muzijak bude star od 8 meseci do preko godinu dana za prvo parenje (prvo oni da se komplet razviju pa tek onda da prave potomstvo). A i sezona im je tek na prolece, iako nisu retka ni zimska legla.

Sto se izgubljenih/izbacenih tvorova tice ja sam zaprepascena koliko ih je zapravo. Sam nas vet nam je ispricao za tri slucaja ovog leta a i devojke u nasem pet shopu su nam ispricale za cetvrti slucaj. I to sve u Novom Sadu (hvala bogu sve sa srecnim zavrsetkom da su udomljene). Mogu misliti kako je onda tek po celoj srbiji. I onda me naljuti kad vidim oglas tipa "nemam para da izdvojim/primam feretku na poklon" e onda kad dodje do tako necega da pod hitno mora na terapiju/sterilizaciju, ajde ti zivotinjo moja na ulicu pa se snadji. Uzas. Ako saznate za tako neki slucaj a nemate gde sa zivotinjom evo ja cu da je udomim ili pomognem kako mogu.

hehe...sto se tice ujedanja Pako vise ne ujeda, nekad mu se omakne , ali to je ono u fazonu"pustite me vise ne gnjavite me" i onda se okrene i capi. moj decko ga je izlecio od ujedanja tako sto kad ga svaki put gricne, on ga okrene i pocne da mu drzi bukvicu, preti mu prstom ispred nosa :D. onda ga pritisne za nosic i kaze "ne", pa mu poturi prst pod nos, pa krene da ga cmace po nocicu i da mu gricka uvo. svaki put kad pako napravi prekrsaj ovaj ga uhvati, a pako znajuci sta mu sledi krene da zeva koliko moze, jasno daje do znanja da ga ovaj smaaaraaa...hahhahahahh

Pako je tinejdzer :zcepanje:

e sad,dodjavola nisam znala da je i kod nas krenulo ostavljanje tvorica :( to je tako tuzno :cry: ja sam kao i Luv voljna da ih privremeno ili trajno udomim ako neko cuje za neki slucaj...e sad sto se tice pronadjene zenke,ja nekako ne mogu da prezalim Zverku(ona je slucaj za koji sam cula da je pobegla preko terase),i nadam se da su nju pronasli,mada ne znam bas dal bi mogla toliko da prezivi napolju sama,tako da Zlotvore imam pitanje za tebe:znas li koje je boje ta tvorica? stvarno bi mi ulepsalo dan ako se ispostavi da je to ona

Pufi, udruzimo se i otvaramo azil nas dve ako se tako nastavi. Necu javno o zverki ali ta prica mi smrdi zestoko. Nadam se da je jadnica imala srecnu pricu. Bilo bi lepo da se sazna za nju ali male su sanse na zalost. Ne razumem se u Beograd ali zverka je pobegla iz surcina koliko mi se cini.

Pufi, udruzimo se i otvaramo azil nas dve ako se tako nastavi. Necu javno o zverki ali ta prica mi smrdi zestoko. Nadam se da je jadnica imala srecnu pricu. Bilo bi lepo da se sazna za nju ali male su sanse na zalost. Ne razumem se u Beograd ali zverka je pobegla iz surcina koliko mi se cini.
hehehe,Luv ja sam za,sigurno ce nam se pridruziti jos tvoroljubaca :) ma necu ni ja ovde nista vise da pricam o njenoj sudbini i slazem se sa tobom ,samo kazem da bih bas volela da cujem da je prezivela i nasla normalne vlasnike...

Pako je tinejdzer :zcepanje:

e sad,dodjavola nisam znala da je i kod nas krenulo ostavljanje tvorica :( to je tako tuzno :cry: ja sam kao i Luv voljna da ih privremeno ili trajno udomim ako neko cuje za neki slucaj...e sad sto se tice pronadjene zenke,ja nekako ne mogu da prezalim Zverku(ona je slucaj za koji sam cula da je pobegla preko terase),i nadam se da su nju pronasli,mada ne znam bas dal bi mogla toliko da prezivi napolju sama,tako da Zlotvore imam pitanje za tebe:znas li koje je boje ta tvorica? stvarno bi mi ulepsalo dan ako se ispostavi da je to ona

mogu da pitam sutra pa javljam
mada, ako je iz surcina nestala
tesko da je stigla do vidikovca..sama : (

4e59a8be-4545-42b8-8428-f7ce7dc2cbd1.jpg
evo ovo je Zverka

Hmmm ja sam bas ovu sliku videla u oglasniku zooberze da se prodaje. sad cu da probam da nadjem oglas pa da uporedim.

ista slika. mozda je to doticni pokusao da je proda?

http://zooberza.poljomasine.net/zoUnosOglasa.aspx?OglasID=9680ac86-6726-47e5-a63a-60c662bc125b

da to je to,odatle sam i stavila sliku,cisto da Zlotvoru olaksam kad sazna kakva je ta nadjena zenkica,da ne mora da objasnjava ovde nego samo kaze jeste ili nije :) on je nju prvo poklanjao,pa je valjda shvatio da moze da zaradi,pa je stavio u oglase,al je na kraju ipak poklonio i zbrisala je preko terase...

da to je to,odatle sam i stavila sliku,cisto da Zlotvoru olaksam kad sazna kakva je ta nadjena zenkica,da ne mora da objasnjava ovde nego samo kaze jeste ili nije :) on je nju prvo poklanjao,pa je valjda shvatio da moze da zaradi,pa je stavio u oglase,al je na kraju ipak poklonio i zbrisala je preko terase...

pazi kad se na slici vidi da je u tjeranju siroto stvorenje;
vulva joj je otecena : (((

i ja sam se ponadala da je mozda Zverka :( . Izgubljena je u Surcinu,ali ko zna. Mozda je devojka koja ju je izgubila slagala da je Zverka izasla kroz terasu, da bi celu situaciju prebacila na kevu. Nikad se ne zna. Zverka nije bila kastrirana.

pazi kad se na slici vidi da je u tjeranju siroto stvorenje;
vulva joj je otecena : (((
videla sam to jos prvi put kad sam videla sliku,ali znam da nije bila kastrirana i da je imala laznu trudnocu(a mozda cak i mlade pre za to nisam sigurna) i da je trebala da se pari ponovomada meni na slici deluje kao da je tek zavrsila sa bebama i usla ponovo u teranje(sudeci po sisama)... :(

videla sam to jos prvi put kad sam videla sliku,ali znam da nije bila kastrirana i da je imala laznu trudnocu(a mozda cak i mlade pre za to nisam sigurna) i da je trebala da se pari ponovomada meni na slici deluje kao da je tek zavrsila sa bebama i usla ponovo u teranje(sudeci po sisama)... :(

sisice im nateknu i kad su tjeranju
a neuparena tvorica moze umrijeti od anemije
majko mila :(((
ljudi su monstrumi
znas kako, ako je oni traze
tj ako je to ova tvorica
boli me patka da im javljam
ona je sad u dobrim rukama
kod ljudi koji je vole

ljudi su monstrumi
tj ako je to ova tvorica
kod ljudi koji je vole
jujuju pa nisam ni mislila da je vratim tamo!to bi bilo suludo,posebno sto znam kome bih je vratila a tom ne treba ni nacrtanu ovcu dati na cuvanje,po svemu sudeci:think:
znam da mogu umreti ako se ne pare,al ona je konkretno i bila nabavljena za parenje jer je on prethodno imao muzjaka
neka nje kod tih ljudi tamo joj je svakako bolje,da je oni ne zele uzela bih je ja za sebe,al posto je imala srecu da je zele neka tamo i ostane i ima dug i udoban zivot:mrgreen: ja bih samo volela da se ispostavi da je ona,to bi mi ulepsalo dan:D mada bih svakako volela da ostvarim kontakt sa njima jer smo u istom kraju pa mogu tvorici da se druze,tako da ako dobijes njihov telefon mogla bi da mi prosledis:)

ljudi su monstrumi
tj ako je to ova tvorica
kod ljudi koji je vole

:lol::lol::lol:

hvala bogu da je pronasla nekoga ko ce joj pruziti dovoljno nege i ljubavi :heart:
cija god da je bila.
ako su i ti ljudi sa vidikovca stvarno bi mogli da organizujemo neko okupljanje :)

jujuju pa nisam ni mislila da je vratim tamo!to bi bilo suludo,posebno sto znam kome bih je vratila a tom ne treba ni nacrtanu ovcu dati na cuvanje,po svemu sudeci:think:
znam da mogu umreti ako se ne pare,al ona je konkretno i bila nabavljena za parenje jer je on prethodno imao muzjaka
neka nje kod tih ljudi tamo joj je svakako bolje,da je oni ne zele uzela bih je ja za sebe,al posto je imala srecu da je zele neka tamo i ostane i ima dug i udoban zivot:mrgreen: ja bih samo volela da se ispostavi da je ona,to bi mi ulepsalo dan:D mada bih svakako volela da ostvarim kontakt sa njima jer smo u istom kraju pa mogu tvorici da se druze,tako da ako dobijes njihov telefon mogla bi da mi prosledis:)

ok, kad mi se javi drugarica spojicu vas, ako hoce
to nije frka
al da vracaju tvora kretenima
ne dolazi u obzir ;)

Back