gost 15307
Legenda
- Poruka
- 56.060
Ja sam mog Paka platila 40 e, taj uzgajivac ih prodaje za 45-50 e.( ja sam ga dobila jeftinije zato sto sam htela da uzmem 2 feretke, posle smo se sprijateljili tako da je ostala ta pocetna cena.) mada ko zna mozda moze i da spusti cenu. mladunci su preslaatki,i zdravi-jedino sto imaju buve, i eto ta moja situacija sa sugom, ali nisu deformisani. (jedino je moj Pako bio malo drugaciji zbog kraceg repa, ali ja sam htela bas njega. znaci nije mi ga niko uvalio) igrala sam se sa svima njima pre nego sto sam odlucila Paka da uzmem. Ako je neko zainteresovan mogu da ga spojim sa tim deckom. ostalo mu je jos mladunaca iz Pakovog legla, oni sad imaju oko 3 mesc.
Stavila sam mu baerov lek advocate, protiv buva ,ostalih parazita i sugarca.
Imali smo situaciju sa sugom, muka je bio osugan. Opala mu je dlaka i pojavila mu se neka krasta na plecima. Dobio je inekciju od veta koja treba da se ponovi za 15 dana. Sad je mnogo bolje, advovcate mu je dosta pomogao, vise se i ne cese. Pre toga sam ga okupala samponom za macke. Stavila sam mu miiiinimalnu kolicinu, kupala sam ga samo vodom takoreci. Vise se skoro uopste ne oseca!! ne znam u cemu je stvar. Mislim da nije do kupanja, mozda je navikao na nas nije vise uplasen pa ne luci taj "miris". u pocetku nije moglo da se dise bukvalno, vrtelo mi se u glavi svaki put kad bi prosla pored kaveza. a cistila sam ga po pet puta dnevno. malo se smirio vise ne kida stvari po kavezu. dobro,..i dalje ih pretura, al bar ne cepa. tako da polako napredujemokad ga zatvorim odmah legne da spava, i nema vise grebanja i histerije. presladak je i obozavam ga, nadam se da cemo doci do stadiumaa mazenja
Razgovarala sam sa vetom sutra bi trebao da dobije vakcinu protiv stenecaka.
@Zlotvore ulogovala sam se na tvorum, ali smaraju sa nekom nenormalnom registracijom. kad udjem vidim svoj nick, ali ne mogu da visim tekstove. misliiiim,..kriju se ko daa je ne znam ni ja sta.
pa neam pojma sta je to baci mi nick na pp
pa cu ja javit Wish da imas problem s registracijom
suga nije nista strasno
kapiram da je dobio ivermektin
kasnije mu mozes mazat flogocidom da se brze oporavi koza
nego, o kakvim deformacijama pricas? ako mislis na rep, to nije nista cudno
vjerojatno je izgubio vrh repa pri porodjaju... : )))
sto se mirisa tice;
1. navikli ste se
2. sad kad boravi kod tebe, u cistom, i ako mu mijenjas presvlakice
redovno nema toliko izlucevina nakupljenih na dlaci pa manje mirishe...
takodjer, kod svakog tvora je to individualno
tako je npr. moj Zum meni super mirisao; po mosusu, ali je zato Junior, nejgov sin
prije kastracije smrdio bas...ko tvor

sto se vakcine tice; super, vet ti vjerojatno zna koju
treba dati, ranije se davaio Nobivac Puppy kod nas, ali
sve se svodi na to da bude za stence i da je pravljena
na kokosijim embrionima ili kako to vec ide tj. da nije na tvorovima...
Poslednja izmena: