- Poruka
- 5.913
Који је бољи? Који може развити већу брзину а који има боље убрзање? Мислим на најбоље моделе. Где су ту Масерати и Порше у поређењу са њима?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Који је бољи? Који може развити већу брзину а који има боље убрзање? Мислим на најбоље моделе. Где су ту Масерати и Порше у поређењу са њима?
Sto se tice kvaliteta ja sam uvek za drugi par! A sto se tice ubrzanja za nase prilike je sasvim dovoljan "zastava 750" sve preko toga je cisto bacanje para i glavobolja!
Shodno tome da je Fiat vlasnik Ferari, do 2239. godine, u Zastavi ce da sklapau Ferari F356 sa projektovanim 40000 auta godisnje
![]()
Shodno tome da je Fiat vlasnik Ferari, do 2239. godine, u Zastavi ce da sklapau Ferari F356 sa projektovanim 40000 auta godisnje
![]()
E da jos jedna sitnica. . . Pre nekoliko godina napravljeno je neko istrazivanje da se vidi ciji zvuk motora vise pali zene, svi proizvodjaci su imali dobre rezultate i bilo onih koji su imali rezultat od preko 90%, ali samo jedan je imao 100%. . . A koji je to auto, pretpostavite sami![]()
E da jos jedna sitnica. . . Pre nekoliko godina napravljeno je neko istrazivanje da se vidi ciji zvuk motora vise pali zene, svi proizvodjaci su imali dobre rezultate i bilo onih koji su imali rezultat od preko 90%, ali samo jedan je imao 100%. . . A koji je to auto, pretpostavite sami![]()
Golf 2 GTI?![]()
ma nista od toga..ovo bi japerverzija od auta
pravice se 77 komada ni komad vise ni komad manje..Jao sve si prost!Dali znas uopste koliko komada ce se praviti? A cena mu je oko 1300000 yura! Bolje idi za PAGANI ZONTU R!
pravice se 77 komada ni komad vise ni komad manje..
pa pricamo o ultimativnima autima..jel?
to sto ja ne mogu da sebi prisutim jedan ovakav ne zanic da ne mora po difoltu i da mi se ne svidja..auto je po mojim merilima san snova..