++++++++++++Ферари или Ламборџини++++++++++++

Који је бољи? Који може развити већу брзину а који има боље убрзање? Мислим на најбоље моделе. Где су ту Масерати и Порше у поређењу са њима?

Sto se tice kvaliteta ja sam uvek za drugi par! A sto se tice ubrzanja za nase prilike je sasvim dovoljan "zastava 750" sve preko toga je cisto bacanje para i glavobolja!

Maserati je prica za sebe, dovoljno "jeftin" da ne bude auto da pokazes da imas para na bacanje, a opet dovoljno skup da ga nema svaka tuka, a kad ga vidis na ulici auto koji te uvek i na svakom mestu ma sta se desavalo u tom trenutku ostavlja bez daha, i vidis da neko ko ima para zna da izabere dobar auto. . . A i sama produkcija je cetvorocifren broj koji se ne razlikuje puno od gore navedena dva. . .
A sto se tice rezultata, najzanimljiviji je svakako onaj na top speed-u, MC12 je za 0,1 sec bio brzi od Enca :mrgreen:

Jao sve si prost!:hahaha: Dali znas uopste koliko komada ce se praviti? A cena mu je oko 1300000 yura! Bolje idi za PAGANI ZONTU R!
pravice se 77 komada ni komad vise ni komad manje..
pa pricamo o ultimativnima autima..jel?
to sto ja ne mogu da sebi prisutim jedan ovakav ne zanic da ne mora po difoltu i da mi se ne svidja..auto je po mojim merilima san snova..

Back