Fenseraj u gradu

• Začetnik teme Začetnik teme Lida
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
kulturno dete, koje je naucheno da koristi escajg ?
nema potrebu da jede u gradu prljavim rukama?
i trudi se da sazhvace hranu pre nego je proguta brzinom svetlosti ?

oh da i najveci greh, ne voli fleke na odeci :shock:

strashno :!: , ma treba se bre boriti svim silama protiv takvih spodoba danas :!: :roll:

ta je garant posle i otpatke bacila u kantu :x ptu , otima radnicima chistoce posao i lebac od usta svojim fancy navikama, ptu :!: :twisted:

storm cloud:
glitter2.gif
a, seku aleksić :wink: :lol:
(ne ljutiš se, jel' da?)

Sa teme na seku aleksic,a?
Pa dobro
Inache 80-tih i hevi metalci su uveli glam-meta(kako su sve sve oblachili:svetlo,plavo,pink,zuto,itd).Kada je glam-metal zamro,kao pokret,evoluirali su se danashnji fenseri(chitaj:ukrali stajling od vec gore navedenih-hmmm.......ajde bar da su izmislili svoj(ili to njihov fensy mozak nemoze da podrzi))
OTPOR DO KRAJA

raindog:

strashno :!: , ma treba se bre boriti svim silama protiv takvih spodoba danas :!: :roll:

ta je garant posle i otpatke bacila u kantu :x ptu , otima radnicima chistoce posao i lebac od usta svojim fancy navikama, ptu :!: :twisted:

A da ne pričamo o tome da ONa uopšte i ne gleda kako drugi jedu...sram je bilo 8)

raindog:

Nacin na koji se nesto radi...odredjuje sposobnog ili debilnog...

DOKONI UM:
Pera_Zdera:
DOKONI UM:
E ovo si odlično primetio. :idea:
Identifikacija :?: :lol:
Si se prepoznao?
Decko, ja i ti smo imali neki dogovor... vidim da ga se pridrzavas...

Brrrr naježih se od ozbiljnosti tvojih reči :roll:
Kad se setim šta si sve lupetao... :lol:
ali i kad vidim šta sada lupetaš u dijalozima sa LEZ KLANOM :lol:
prosto mi dođe da otpočnemo novu etapu :arrow:
Znači, uzajamna NERASKIDIVA, VEČNA i DOŽIVOTNA kohabitacija, u trajanju od 2 sata, je konačno prekinuta ?!? :lol:

Slash__:
Sa teme na seku aleksic,a?
Pa dobro
Inache 80-tih i hevi metalci su uveli glam-meta(kako su sve sve oblachili:svetlo,plavo,pink,zuto,itd).Kada je glam-metal zamro,kao pokret,evoluirali su se danashnji fenseri(chitaj:ukrali stajling od vec gore navedenih-hmmm.......ajde bar da su izmislili svoj(ili to njihov fensy mozak nemoze da podrzi))
OTPOR DO KRAJA

Batice nisam gay ali volim te :)
Inace ja sam jedan od gradskih glam metalaca, al ipak nisam u fazonu roze odece, jer je to danas rezervisano za fensere. Znas kako, necu puno da trulim o fenserima jer mi je rodjeni brat fenser i uglavnom nemam nista protiv njih ali na njihovu savest pada da ceo svet o njima misli lose stvari i znaju i sami da su glupi kao noc. Ali poenta je da su svetle boje i sminka bile rezervisane za glam metalce i za disco freakove iz 70-tih

Long live HAIR METAL!

DOKONI UM:
Pera_Zdera:
DOKONI UM:
Si se prepoznao?

Ne nego ti je doslo kad si video da sam ja u svadji sa pojedinima. Pa kao i lesinar ili pseto kad osete ranjenu zver. Jadno da ne kazem pateticno. Ali to je nista novo sa tvoje strane. Ne zapocinji!

Pera_Zdera:
DOKONI UM:
Pera_Zdera:
DOKONI UM:
Si se prepoznao?

Ne nego ti je doslo kad si video da sam ja u svadji sa pojedinima. Pa kao i lesinar ili pseto kad osete ranjenu zver. Jadno da ne kazem pateticno. Ali to je nista novo sa tvoje strane. Ne zapocinji!

Ovo je samo forum, internet...zasto shvatas sve ozbiljno? Mislim da si malo paranoican. Niko te nije osetio...niti ima nameru na tako nesto :)

Pera_Zdera:

Pero, ti si prvi napao... A, sad - ranjen?
Trebalo bi da znaš da snosiš posledice svojih svesnih :? postupaka.
Ko li je ovde patetičan :? :?:

mackica ns:
Pera_Zdera:

Pero, ti si prvi napao... A, sad - ranjen?
Trebalo bi da znaš da snosiš posledice svojih svesnih :? postupaka.
Ko li je ovde patetičan :? :?:
Sa Dokonim sam se javno na forumu bio dogovorio da se medjusobno ne napadamo i ne provociramo. Koliko ja vidim on mene sad nesto proziva i napada. Daklem on je mene prvi napao. Moje vidjenje stvari, mozda to neko vidi drugacije.
Posle kazu kako me ne vredjaju ne provociraju...
Ma bre stvarno je ovo sve postalo dosadno. Da ne kazem smaranje.

@Golden
Ko je tebe dirao? I nisi odgovorila na Mackicino pitanje "Jesam li ti ja poslao bilo kakav PP?"
A za tvoje namere si malo zakasnila, ako mene pitas.

Back