Fenomen Srpskog Turbo Folka !!! OMG ...

Tankian:
i ove moje bile sony-jeve...nego ja non-stop slusham muziku.....pa vremenom ne mogu valjda da izdrzhe.....pa onda ide ono jedna manje vishe crkne al ostane kontakt.....pa onda ide muchenje,ja stojim u autobusu i nestane zvuk u slushalici,pa ja pochnem da se gubim da se pomeram levo-desno da bih nashao kontakt.....udaram ljude laktovima,gazim ih po nogama....a onda kad proradi sluhalica,ja moram kao kip da stojim da ne bi zvuk nestao....e jebbi ga....
E vi tu neshto kukate. Moj Mp3 je sestrin decko izgubio.
"Elvin
Imash prava. Pomenuh ja neshto slicno negde. Ja sam pre bio u fazonu ubimo TF ali ipak treba neshto da postoji da bi se odrzao balans.

ERROR je potpuno upravu . Trebalo bi da unistimo PINKovu stanicu ( bilo kako ) !!! Jer ona velikim delom siri nekulturu . TurboFolk je Slobov proizvod koji mu je koristio tako sto je srpske seljake drzao pod kontrolom na neki nacin . RTS je siro lazi o stanju u drzavi dok je PINK bio tu da kao neka vrsta kulturnog pomagala daje ljudima ,tj. seljacima glupim i neiformisanim , neki utisak da je sve kako treba . Pa je onda Ceca ( i ostale pevaljke ) izlazila na mitinge i molila ljude da se vrate kucama i da prestanu sa mitinzima .
Zapravo TurboFolk je politickog karaktera jer je nastao od strane mocnih ljudi ( Slobo , Arkan kao Slobov pomocnik i ostali ) u nekadasnjoj Jugoslaviji .

SMRT TURBO-FOLKU KRAJ KOMUNIZMU !

Zasto skolovani , uceni ljudi dozvoljavaju da PINK i dalje unistava srpsku kulturu ? Mozda se neko seca da je Sekvoj tj. Slobini ljudi stavio zabranu na gostovanja stranih muzickih izvodjaca i njihova emitovanja na nacionalnim televizijama i radijima . Jeste jeste i to je Sloba uradio samo sto to nije moglo da se sprovede . Ali svi znamo da PRODIGY bas zbog toga nije mogao da gostuje u Srbiji 10 godina !!! Gostovali su 1995 a posle je dosla zabrana koja je manje vise bila tajna ! Cak je i u kulturi i u muzici hteo da napravi ''komunisticki slepi sistem'' . Tom zabranom je omogucio sve brze sirenje TurboFolka !

svako ima pravo da slusha shta zheli......

ko hoce nek slusha narodnjake, ne mozhesh mu ti to zabraniti......
zamisli da tebi neko zabranjuje da slushash neshto shto ti volish.....

zato i postoji puno zhanrova muzike, pa svako mozhe da bira.......

kad bi se "ukinuo" turbo folk, pojavila bi se neka nova vrsta koja bi isto tako "smetala".....
.......
;)

hm ja se u potpunosti slazem da turbo folk unistava nase mlade (cuj mene kao da imam 50 godina) ALI (ne mogu da boldiram u ovom brzom odgovoru) mislim da je minna u pravu!

Koliko god ne voleli TF ili shta je vec nista ne treba zabranjivati! Stvarno ne bih znala gde cu da meni neko zabrani da slusam ono sta ja volim!

I smatram da TF nije vredan trosenja toliko energije na prepucavanja tipa "ovo je dobro a ovo nije"

Zivite ljudi i pustite druge da zive i vole ono sto zele!!!

:Idol::
ne treba zabranjivati.......... mozda.

sobzirom da grand gledaju deca od po pet godina, i da na tom grandu sve sisa do sise..... ma ne treba zabraniti...

would someone please think about children...
e stvarno shta je ovim ljudima....pa svi na to gledaju previshe povrshno,i daju one tipichne politichke odgovore u fazonu ``ne treba zabranjivati``,svako slusha shta zheli itd.....pa shvatimo sledece,imamo generaciju retardiranih majmuna,koji ce izroditi josh nekoliko generacija istih,a malo ko uspe da okruzhen majmunima postane neshto bolje.....a da vam ne opisujem kako se majmuni(a misli se na ove shto slushaju grand)ponashaju i kako to generalno utiche na energiju koja kruzhi zemljom i sve ostalo.....

Tankian:
e stvarno shta je ovim ljudima....pa svi na to gledaju previshe povrshno,i daju one tipichne politichke odgovore u fazonu ``ne treba zabranjivati``,svako slusha shta zheli itd.....pa shvatimo sledece,imamo generaciju retardiranih majmuna,koji ce izroditi josh nekoliko generacija istih,a malo ko uspe da okruzhen majmunima postane neshto bolje.....a da vam ne opisujem kako se majmuni(a misli se na ove shto slushaju grand)ponashaju i kako to generalno utiche na energiju koja kruzhi zemljom i sve ostalo.....

Que sera sera

E pojma nemam o cemu pricate, al se ovaj tip zove Fazlija

Fazlija%20-%20Stani%20sreco,%20okreni%20se%20-%20prednja.jpg

FATAL ERROR:
TurboFolk jeste nastao pre 10ak godina ! Na koju tacno narodnu muziku mislish ? Starogradska nema skoro nikakve slicnosti sa TurboFolkom !!! TurboFolk je turcizam ... i trebalo bi ga iskoreniti . Muzika je deo kulture ,a znase sta je kultura . Muzika neutice direktno na mlade vec na njihovu kulturu ! Svaka muzika nosi sa sobom odredjeni stil npr. odevanja ... ( nosi kulturu sa sobom ) . Tako npr. fanovi metal muzike uglavnom nose crnu garderobu i obuvaju martinke . Dok devojke koje vole TurboFolk se skoro i neoblace jer misle da je tako najbolje i da tako najbolje izgledaju ( ovo navedeno je nekultura ) , a to je zato sto su im idoli te neke proste pevacice koje su svoju karijeru zapocele ispod satora po nekim brdima ! Dok muskarci uglavnom oblace sto prostije odelo , nemaju nikakva svoj stil odprilike svi se oblace isto ( neukusno ) - zapasuju majcu , kosulju ... u farmerice . Jednostavno takva vrsta muzike ogranicava ljude i zato je karakteristicna za ogranicene , neskolovane , glupe ljude .
nismo dzabe bili 500 god pod Turcima....................da nema posledica bili bismo zemlja bez dushe................. :)

Back