- Poruka
- 7.515
Pa tose valjda podrazumeva... da jesam...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
verovao ili ne taj slusha slipknot.............YOF13:A jesi li ti jedan od onih klasicnih mangupcica sto idu na usce da slusaju Cecu i ostale ''sexy'' lopove ?
Jer si napustio krdo? Ja tamo ne mogu doci do reci cesto ali necu da ih napustim. Htedoh jednom ali sam odusto.CobRa-SiC-:paaa... Pašnjak je nekad bio zanimljivo mesto...
zar to nije romska muzika......violina je u srbiji postojala i bila u upotrebi daleko pre trube.....samo shto su ovi glupaci navikli da bude glasno,neharmonichno i odvratno....to je moto nashe muzike generalno.....Electric eXecutor:Ovo sam ranije napisao...
Zivim pored auto-puta i 300 dana godishje do 2 ujutro me muche tako shto na svojim radijima pustaju domace narodnjake i urlaju ko pijani , ali ja odgovaram Maidenima i Metalikom ( ako ne popuste pushtam Soulfly i Six feet under ) , pa vidimo ko ce da ima vece podocnjake!
P.S. : Prava srpska narodna muzika su trubaci
VIVA LA Guca !
Shtas ti sad. Nihilista?CobRa-SiC-:Nisamja napustio Krdo... Krdo više nepostoi...
ma krdo je napustilo tebe druzhe.......CobRa-SiC-:Nisamja napustio Krdo... Krdo više nepostoi...
ma nije on zbog toga napustio krdo......Djordja:e sic da se nisi prepirao sa svim novim 4umasima..mislim i na sebe sve bi bilo u redu,a ovako...
svejedno...ovako ima vise ljudi koji ga ne vole...Tankian:ma nije on zbog toga napustio krdo......
A sto je napustio krdo???Tankian:ma nije on zbog toga napustio krdo......