Fenomen Srpskog Turbo Folka !!! OMG ...

Turbo folk je zesce i najodvratnije sranje na ovom svetu, a starogradske su nesto drugo....One su prava narodna muzika....A slazem se i sa onim/a koji je/su rekao/rekli da su folkeri glupi jer misle da su pravi Srbi ako slusaju tu vrstu, nazovi-muzike.....Prave vrednosti se kriju u klasicnoj muzici poput Mocarta, Betovena, Dvorzaka itd.,rocku i metalu.....Ja samo kazem sta mislim o svemu tome, a ko se ne slaze sa mnom, njegova stvar......
Ne znam da li je ovo vec neko napisao, posto ne mogu da citam sve, nemam bas puno vremena.....Steta je sto se sve razvija u tom kic pravcu.............smrc :(

1. zabraniti ili cenzurisati (ali na pravi nacin) Pink, :roll: Palmu itd...a Pinku posebno oduzeti frekvencije u slucaju da ne postuje odredjena pravila koje vaze za opstu i osnovnu kulturu i civilizaciju jedne normalne moderne drzave...SFRJ je bila urbana zemlja sa pravim kvalitetima i muzike i pozorista i filma i..... a sada po Hrvatskoj i Sloveniji se obozava nas `Radio Teheran` :-(
2. zabraniti po kaficima turbo folk, narodnu..(kako je to moguce nemam pojma, ali ZABRANITI ZAKONOM) 8)
3. jako kritikovati, satiricno ismevati i napadati svaku vrstu ove muzike na javnom mestu (osim kafane, jer joj tamo i mesto)
4.ironicno se odnositi prema tesktovima, svuda i na svim medijima podsmevati se (medijske kampanje po gradovima) -slicno npr Glam spajzu :-)
5.kampanja sta je `in` a to sigurno nije ni Seka, ni Jeca ni Ceca, ni Meca, ni kuca ni maca...
6. ono sto je najbitnije, potruditi se da ne krene iz kuce, sto znaci roditelji pazite sta slusate i proverite sta vaspitacice pustaju po obdanistima u pauzama deci :?
ps. naravno da bi neko izdao cd ne treba da ima mamu i tatu na selu i da proda dve ovce a onda da nam `soli pamet` sta je trend u muzici i modi ove sezone :shock:

Cosmic babe:
1. zabraniti ili cenzurisati (ali na pravi nacin) Pink, :roll: Palmu itd...a Pinku posebno oduzeti frekvencije u slucaju da ne postuje odredjena pravila koje vaze za opstu i osnovnu kulturu i civilizaciju jedne normalne moderne drzave...SFRJ je bila urbana zemlja sa pravim kvalitetima i muzike i pozorista i filma i..... a sada po Hrvatskoj i Sloveniji se obozava nas `Radio Teheran` :-(
2. zabraniti po kaficima turbo folk, narodnu..(kako je to moguce nemam pojma, ali ZABRANITI ZAKONOM) 8)
3. jako kritikovati, satiricno ismevati i napadati svaku vrstu ove muzike na javnom mestu (osim kafane, jer joj tamo i mesto)
4.ironicno se odnositi prema tesktovima, svuda i na svim medijima podsmevati se (medijske kampanje po gradovima) -slicno npr Glam spajzu :-)
5.kampanja sta je `in` a to sigurno nije ni Seka, ni Jeca ni Ceca, ni Meca, ni kuca ni maca...
6. ono sto je najbitnije, potruditi se da ne krene iz kuce, sto znaci roditelji pazite sta slusate i proverite sta vaspitacice pustaju po obdanistima u pauzama deci :?
ps. naravno da bi neko izdao cd ne treba da ima mamu i tatu na selu i da proda dve ovce a onda da nam `soli pamet` sta je trend u muzici i modi ove sezone :shock:

E dobro sad ga i ti pretera,to sto ti zahtevas je :

1:Nemoguce
2:Predstavlja tip kulturne diktature
3:Samo ce privuci vise ljudi da slusaju Turbo Folk jer je najsladje zabranjeno voce...

Uostalom ne razumem ljudi sta se vi trudite da preobratite ove nase folkere,meni oni ne smetaju,kad moj ortak uzme mp3 player da slusa narodnjake ja uzmem svoj tako da obojica uzivamo na istom mestu i ne smetamo jedan drugom.Uostalom kad ne bi bilo folkera sa kime bi ste se raspravljali...

znam,al sam proklet nijedne slushalice mi ne zhive duzhe od mesec dana....evo zadnje sam platio 1500 dinara,sa nadom da ce izdrzhati,ajd kao ja mislim kvalitet...a one se sjebale posle nedelju dana.....i sad slusham babe kako se svadjaju za mesto u autobusu i te budale shto pushtaju shund muziku na talefonima....

i ove moje bile sony-jeve...nego ja non-stop slusham muziku.....pa vremenom ne mogu valjda da izdrzhe.....pa onda ide ono jedna manje vishe crkne al ostane kontakt.....pa onda ide muchenje,ja stojim u autobusu i nestane zvuk u slushalici,pa ja pochnem da se gubim da se pomeram levo-desno da bih nashao kontakt.....udaram ljude laktovima,gazim ih po nogama....a onda kad proradi sluhalica,ja moram kao kip da stojim da ne bi zvuk nestao....e jebbi ga....

Elvin:
a što vas turbo folk toliko nervira? gledajte na to s vedrije strane, da nema turbo folka, kao dominantnog muzičkog, a i životnog stila, ne biste mogli da budete tako kul, neshvaćeni i alternativni...

turbo folk nema veze sa narodnom muzikom.
cheka....bre...a kome se ti to obracash druzhe....mene svi perfektno shvacaju,nisam uopshte kul.....i nikako nisam alternativa....i definitivno ne slusham taj....folk....niti slusham narodno,jebesh muziku koju pevaju seljaci,brkati i prljavi starci,i glupe i debele babe..... :lol: ....mrshhhhhh bre u q.....

Back