Hmm, Turbo folk pogledajmo siru sliku pre nego li pocnemo da govorimo kako je ona osoba sto slusa tu vrstu muzike "ubaci nasumicnu uvredu".
Ima mnogo ljudi na svetu, svako se razlikuje, ima svoje vrline i mane.
E sada kada smo dosli do saznanja da svaka osoba nije ista, mozemo dalje da zakljucimo i da nema jednake prioritete, ukuse itd.
Muzika. Jedna veoma bitna stvar u mome zivotu, ja licno slusam R&B, Soul, malo ozbiljniji pop (Katie Melua, The Corrs...), japansku muziku, ajde da ne nabrajam dalje, to je moj ukus muzike.
Sada kad znamo moj ukus mozemo postaviti pitanje. Da li ja imam pravo da kazem svome komsiji da to sto on slusa TF nije dobro, da taj tekst nema smisla, da on treba da slusa ono sta ja slusam... pa ne bi mi palo na pamet da se mesam u njegov zivot, covek voli tu muziku, jel ja sada treba da pricam po selu kako je on "ubaci uvredu" zbog toga, ili da postujem po forumima kako su ti ljudi "ubaci uvredu".
Ljudi sidjite malo na zemlju, njegov zivot njegova stvar. Niko vas ne tera da se mesate u to, a nemojte mi sada doci sa komentarom o tome kako nam unistava drzavu, ljudi koji imaju predrasude unistavaju svako drustvo, ne oni koji se razlikuju od vas.
Raznolikost za pobijedu