Fenomen samih muškaraca

Za koliko oni rade mesecno?
Више хиљада евра. 2-3 да би могли да постигну то што се од њих тражи, а сада им треба још више јер је инфлација 100%. Узимају кредите и за путовања, јер морају да воде за 14. veljače, за 1. мај, за Ускрс, за Нову годину, а воде од скора и за Адвент.

Море се подразумева.

Више хиљада евра. 2-3 да би могли да постигну то што се од њих тражи, а сада им треба још више јер је инфлација 100%. Узимају кредите и за путовања, јер морају да воде за 14. veljače, за 1. мај, за Ускрс, за Нову годину, а воде од скора и за Адвент.

Море се подразумева.
Pitam te za koliko rade ovi sto savijaju kicmu i ne mogu da priuste letovanje godisnje pa se ni ne zene?

Dakle osoba od 1000e mesecno ne moze da priusti jedno letovanje godisnje?
Не може ако живи сама. Да би изнајмио стан у Београду на некој периферији треба ти минимум 300 евра, осим ако немаш свој. Чак и ако га имаш, за те паре купиш храну, платиш рачуне и остане ти нешто да потрошиш на гардеробу.

I to bez premca. Zamisli mentalni sklop koji će da pristane da arapi u Dubajiu pišaju i seru po njima za novac.
Ima i muškaraca koji rade svašta, ali ovo je samo dno postojanja.
naopako matori..žasu što bi rekli mladi.. pa pogle samo ovde šta pišu, ''tRebA Mi NeKo dA DoMiNgiRa nAdAmNom i Da BiDe iZnAd MeNe/PaLi mE bOrBa i mOć'' itd
:dash: to je tačno taj tip za arape al bukv
:cepanje:
Da li ima vise ubica,silovatelja,nasilnika muskaraca ili zena?
žena,ubedljiwo
Dakle zene nisu jajare bez premca i najvece dno postojanja.
jesu

haha bre sto sve tako kapirate.
Neke zene vole dominaciju u krevetu i to je super. Da ti se prepusti, jer je drugaciji muski i zenski princip u krevetu. Tikvani :)
Zenu ne pali da gleda tebe kako se uvijas i pokazujes kukove, grudi i sta vec, nju pali tvoja pozuda prema njoj. I tu pocinje taj trenutak prepustanja i igre zelim te uzme je.
E sad sto neke to pomesaju i iznesu izvan kreveta i traze taj princip kroz spoljnji neki faktr - lova, moc sta vec, jbga sta ces...

Back