king kong
Aktivan član
- Poruka
 - 1.148

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Života vraže matori,sigurno si gladio mačora dok si joj potajno gledao slikeJa joj se otvoreno divim, taka rugoba spolja i iznutra, ozbiljan talenat.

Ona je sramota za bilo koju civilizovanu drzavu,ona bi u bilo kojoj ozbiljnoj zemlji svijeta najvise bila pacijent na psihijatrijiMogla bi da ćuti, da klima glavom, da igra igru “svi se volimo” i da se topi u masi bezličnih, ali neće. Ona bira da kaže. Glasno, jasno, pa makar joj to došlo glave.
Fenomen Karleuše nije samo u muzici ili modi. Fenomen je u stavu. Ona može da ćuti, a bira da govori. Ona može da se dodvorava, a bira da provocira. Ona može da igra po pravilima mase, a bira da im prkosi. I to u vremenu kada je mnogo isplativije biti neutralan, nevidljiv,
https://borba.me/fenomen-jelene-karleuse-mrze-je-vrijedjaju-i-lincuju-a-potajno-joj-se-dive/
ogromno srce,duša i moj poklon do poda.
Kraljica
Svaka žena koja učini ono što druge žene ne smeju, ono što prkosi pravilima. Naravno, ona je kraljica u očima drugih žena, a muškarci takve zovu jednostavno kučka.
Karleusa nema stav nego je prodala sebe SNSu za milionske iznose ...Itu je suština: Jelena Karleuša smeta jer ima stav. A u društvu u kojem se sve svodi na lažno tapšanje i sitne koristi, to je neviđena provokacija. Zato je i mrze. Zato i vređaju. Jer kad već nemaju hrabrosti da kažu šta misle – najlakše je udariti na onoga ko ima.
Ispada kad saberes muske p. I bas prave ***** a to su one koje drugoj kazu ***** idu ruku pod ruku
Papycari i kur. Bas par haha
Ti si ljubomoran na nju,dao bi sve da budes kao onaKarleusa nema stav nego je prodala sebe SNSu za milionske iznose ...
ja bi dao sve da NE budem kao onaTi si ljubomoran na nju,dao bi sve da budes kao ona
Priznaj da lijepis njene postere po sobija bi dao sve da NE budem kao ona
Oni koji nikad nisu videli kako to izgleda uživoJedan deo nacije je ipak to dočekao blagonaklono![]()
ko bi reko da ovoliko vas odavde slusa jecu i pevusiPre toga je pušila u Miljakovačkoj šumi za 5 maraka.![]()

Hahaha Jelena i njeno mišljenje je korisno isto koliko i upotrebljeni kondomMogla bi da ćuti, da klima glavom, da igra igru “svi se volimo” i da se topi u masi bezličnih, ali neće. Ona bira da kaže. Glasno, jasno, pa makar joj to došlo glave.
Fenomen Karleuše nije samo u muzici ili modi. Fenomen je u stavu. Ona može da ćuti, a bira da govori. Ona može da se dodvorava, a bira da provocira. Ona može da igra po pravilima mase, a bira da im prkosi. I to u vremenu kada je mnogo isplativije biti neutralan, nevidljiv,
https://borba.me/fenomen-jelene-karleuse-mrze-je-vrijedjaju-i-lincuju-a-potajno-joj-se-dive/
Kraljica
Svaka žena koja učini ono što druge žene ne smeju, ono što prkosi pravilima. Naravno, ona je kraljica u očima drugih žena, a muškarci takve zovu jednostavno kučka.
Dobro je kad si ziveo sa njima pa znasNije tačno.
On je pravio haos zbog toga pa čak i pretio tom mladom fudbaleru a ona je pokojnu majku uzimala za alibi kad se isla kur.varati
I takva nekom drzi časove o moralu, poštenju, životu i odobrava prebijanje bejzbol palicom jedne mlade devojke od strane režimski narko bandita i podrzava pomilovanje tih istih dok nemilice psuje studente ne retko im psovajući majku izdajnicku i ustasku...
pacima toliko dokaza o tomeDobro je kad si ziveo sa njima pa znas
Mogla bi da ćuti, da klima glavom, da igra igru “svi se volimo” i da se topi u masi bezličnih, ali neće. Ona bira da kaže. Glasno, jasno, pa makar joj to došlo glave.
Kraljica
ti kao da si pao sa marsa majke mipacima toliko dokaza o tome
da je tosic pretio tom mladom fudbaleru iz bosne znaju mnogi objavljeno je...
ti kao da si pao sa marsa majke mi

andjelija recimoА ја мислила да више ништа не може да ме изненди на форуму!
Господе...који су сви који јој се диве??!!!
Аман!
Па ок, али она није - свиandjelija recimo
ijuПа ок, али она није - сви![]()