Fenomen Jelene Karleuše: Mrze je, vrijeđaju i linčuju – a potajno joj se dive

Karleuša je jedno govedo u svakom smislu. Priča šta priča i radi to što radi, zato što joj je Informer danima stavljao na naslovnu stranu slike polnog organa.
Onda je dobila ponudu koja se ne može odbiti.
Da botuješ Karleuša za nas, radiš i govoriš ono što ti se napiše, a biće i neka kinta za sve to.
Inaće ideš opet na naslovnu.
Služba je na isti način rešila večinu javnih ličnosti koje velikom kašikom kusaju SNS fekalije.
KOLIKO JE ZLOBE U NJOJ, KADA BI SE UJELA ZA JEZIK OTROVALI BI SE.

dive joj se do te mere da ne moze 200 osoba skupiti na koncertu jer se bez ikakvog srama prodala sns-u. Cak i kad je dzabe ulaz to niko ne dolazi, toliko je vole da su je zamalo lincovali i morala je policija da izbavi iz situacije
kažu da se usrala u gaće

znači nema ni ona poverenja u policiju

Nikada ne propustim pohvaliti njenu pamet i ljepotu, ali znam biti i konstruktivno kritičan.

1000006774.jpg

Sve OK, ali ne možeš mi Šjor Brnabu hvaliti.

Istina je, potajno joj se divim i slušam je. Naročito mi je omiljena ona njena pesma... ma ona... znate, bre... ma, ima ona onaj hit... sigurno ima... ma kako ne bih znao nego ne mogu sad da se setim...
"Gili gili gili gili ako me voliš voli me do zadnjeg dinara"
To je sigurno ta što ne možeš da se setiš

Mogla bi da ćuti, da klima glavom, da igra igru “svi se volimo” i da se topi u masi bezličnih, ali neće. Ona bira da kaže. Glasno, jasno, pa makar joj to došlo glave.

Fenomen Karleuše nije samo u muzici ili modi. Fenomen je u stavu. Ona može da ćuti, a bira da govori. Ona može da se dodvorava, a bira da provocira. Ona može da igra po pravilima mase, a bira da im prkosi. I to u vremenu kada je mnogo isplativije biti neutralan, nevidljiv,

https://borba.me/fenomen-jelene-karleuse-mrze-je-vrijedjaju-i-lincuju-a-potajno-joj-se-dive/

ogromno srce,duša i moj poklon do poda.

Kraljica
Svaka žena koja učini ono što druge žene ne smeju, ono što prkosi pravilima. Naravno, ona je kraljica u očima drugih žena, a muškarci takve zovu jednostavno kučka.
To nema veze sa "Pravilima mase". Ona je jednostavno bezvredna, neobrazovana, primitivna kafanska pevaljka koja bi u svakoj
civilizovanoj zemlji bila ignorisana kao beznacajna osoba. Nevidim cemu bi iko imao da joj se divi osim retardiranih Chacija.

A na cemu da joj se divis jado jedna?
A tek kad progovori.

768x432-ba054e7c-9d09-11eb-870c-cedfb09875dd.webp

Evo ko joj se divi
:hahaha:

Poslednja izmena:
I tu nastaje problem. Ne za nju – već za one što ne znaju šta bi sa ženom koja se ne povija. Oni ne ulaze u polemiku s njom, jer nemaju argumente. Oni ne raspravljaju, jer nemaju hrabrosti. Umjesto toga, rulja se organizuje, skriva se iza lažnih profila i kreće – ne u raspravu, nego u linč. Vrijeđanja, uvrede, pljuvanje. Sve ono što je jadni arsenal onih koji nemaju šta da kažu, osim da pokažu koliko su mali haha

I tu nastaje problem. Ne za nju – već za one što ne znaju šta bi sa ženom koja se ne povija. Oni ne ulaze u polemiku s njom, jer nemaju argumente. Oni ne raspravljaju, jer nemaju hrabrosti. Umjesto toga, rulja se organizuje, skriva se iza lažnih profila i kreće – ne u raspravu, nego u linč. Vrijeđanja, uvrede, pljuvanje. Sve ono što je jadni arsenal onih koji nemaju šta da kažu, osim da pokažu koliko su mali haha
Kojih bre skrivenih profila, ljudi je javno pljuju, ne skrivajući se. Osoba, majka dvoje ženske dece čiji snimci polnog organa poslatog švaleru kruže po tabloidima, ne može biti uzor nijednoj normalnoj Srpkinji. Na stranu njeno "moralno i političko prodavanje" Svi znamo njeno pljujvanje Vučića pre samo 2 godine.

A koji su to njeni argumenti osim golog smrdljivog dupeta, plastike i botoksa?
Ocigledno ti nije jasno koje su to prave vrednosti jedne zene.:D

Karleusini "argumenti" patriotizma koje samo Fahmijini Chaci razumeju
:D :hahaha: :rotf:
jkzastava.jpg

Poslednja izmena:

Back