Fenomen Jelene Karleuše: Mrze je, vrijeđaju i linčuju – a potajno joj se dive

Ne znam da li je to divljenje, ali da otvoris usta otvoris...
Kao danas radovi na ulici , ima semafor i tip ima dzipa i crveno mu je ali on krece da vozi dok iz drugog smera krece kolona i naravno staje i ni oni napred ni on napr5ed...on psuje , autobus cuti i stoji....

Eto karleusa fenomen, postoji semafor, ali ne vazi za vozace dzipa , jer nema nacrtan simbol dzipa na bojama semafora, niti ima slova SNS na bojama semafora, pa da vozac dzipa zna da se na njega odnosi semafor i da ne krece na crveno..

Ovako, zbog navike,crveno za njega ne vazi , on spremno ulazi u saobracaj i cudi se i uzima za pravo da jos psuje sve po spisku i redom , sto mu vozac busa blokira put na njegovo zeleno....
Da je imao slucajno pistolj, overio bi vozaca busa ili motkom bi ga naucio novim saobracajnim pravilima koja vaze od juce .....

Mogla bi da ćuti, da klima glavom, da igra igru “svi se volimo” i da se topi u masi bezličnih, ali neće. Ona bira da kaže. Glasno, jasno, pa makar joj to došlo glave.

Fenomen Karleuše nije samo u muzici ili modi. Fenomen je u stavu. Ona može da ćuti, a bira da govori. Ona može da se dodvorava, a bira da provocira. Ona može da igra po pravilima mase, a bira da im prkosi. I to u vremenu kada je mnogo isplativije biti neutralan, nevidljiv,

https://borba.me/fenomen-jelene-karleuse-mrze-je-vrijedjaju-i-lincuju-a-potajno-joj-se-dive/

ogromno srce,duša i moj poklon do poda.

Kraljica
Svaka žena koja učini ono što druge žene ne smeju, ono što prkosi pravilima. Naravno, ona je kraljica u očima drugih žena, a muškarci takve zovu jednostavno kučka.
Ona je sramota za bilo koju civilizovanu drzavu,ona bi u bilo kojoj ozbiljnoj zemlji svijeta najvise bila pacijent na psihijatriji

Narcisoidna,egomanijak, los pjevac,cak nije ni fizicki lijepa,puna kompleksa i zelje da ponizi ljude a kada joj neko kulturno ukaze da je dno od osobe bez vrijedjanja odma se brani histerijom i zeljom da ponizi tu osobu,klasicni psihicki bolensik.Narcisoidnost je poremecaj njoj je mjesto na psihijatriji

Ono sto joj ne fali je drkost,nadmenost i bezobrazluk,sve bi to bilo razumljivo da je ona vrhunski pjevac, muzicar da ima kvalitet,njen kvalitet je da se svadja sa ljudima,i da dize sebi tako rejting ili sto gleda da seksualno napali muskarce

Ako neko tome zavidi onda taj neko definitivno treba da se debelo zamisli koliko je nisko pao,da mu uzor bude neko ko je u svemu prosjek

Poslednja izmena:
Itu je suština: Jelena Karleuša smeta jer ima stav. A u društvu u kojem se sve svodi na lažno tapšanje i sitne koristi, to je neviđena provokacija. Zato je i mrze. Zato i vređaju. Jer kad već nemaju hrabrosti da kažu šta misle – najlakše je udariti na onoga ko ima.

Ispada kad saberes muske p. I bas prave ***** a to su one koje drugoj kazu ***** idu ruku pod ruku
Papycari i kur. Bas par haha
Karleusa nema stav nego je prodala sebe SNSu za milionske iznose ...

Da se ja ateista, prekstim, citam i mislim, ironija, sarkazam , ma sprdanja ... onda kad procitah kraljica, prevrnu mi se želudac.
Ajd da vidimo:
pevacica? ne zna da peva, kresti i dernja se
moda? za koga, za papagaje?
a sto se tice morala?
pa morala je.

To je ono, omladina ne zna 5 istorijskih licnosti, npr naucnika, tipa ko je Tesla? Onaj sa 100 din. Al zato znaju neke youtubere, starlete, doticnu itd. Nema, sve sto je nenormalno je postalo normalno. Pa u normalnoj državi ne bi se culo za nju, mogla bi samo pod satorima da se dernja

Poslednja izmena:
Mogla bi da ćuti, da klima glavom, da igra igru “svi se volimo” i da se topi u masi bezličnih, ali neće. Ona bira da kaže. Glasno, jasno, pa makar joj to došlo glave.

Fenomen Karleuše nije samo u muzici ili modi. Fenomen je u stavu. Ona može da ćuti, a bira da govori. Ona može da se dodvorava, a bira da provocira. Ona može da igra po pravilima mase, a bira da im prkosi. I to u vremenu kada je mnogo isplativije biti neutralan, nevidljiv,

https://borba.me/fenomen-jelene-karleuse-mrze-je-vrijedjaju-i-lincuju-a-potajno-joj-se-dive/

Kraljica
Svaka žena koja učini ono što druge žene ne smeju, ono što prkosi pravilima. Naravno, ona je kraljica u očima drugih žena, a muškarci takve zovu jednostavno kučka.
Hahaha Jelena i njeno mišljenje je korisno isto koliko i upotrebljeni kondom

Nije tačno.
On je pravio haos zbog toga pa čak i pretio tom mladom fudbaleru a ona je pokojnu majku uzimala za alibi kad se isla kur.varati

I takva nekom drzi časove o moralu, poštenju, životu i odobrava prebijanje bejzbol palicom jedne mlade devojke od strane režimski narko bandita i podrzava pomilovanje tih istih dok nemilice psuje studente ne retko im psovajući majku izdajnicku i ustasku...
Dobro je kad si ziveo sa njima pa znas

Kraljica

gospođo, vama nije dobro

Jelena Karleuša je definicija SNS-glasača. Prevrtljiva, spremna da proda svoje mišljenje i integritet zarad trenutne bedne nagrade.
Ali takve osobe i nemaju integritet, nemaju sopstvenu ličnost. Oni sami su lažni, sve o njima je prolazno i bezvredno.
Takve ličnosti, ako se mogu tako nazivati, žive uvereni u sopstvenu superiornost, dok ih čitav normalan svet ismeva.
Niti poseduju ikakav talenat, ni sposobnost. Veličaju svoje smešne osobine i kite se tuđim perjem.

Back