Fenomen Čurčić

Tuzni_patak

Elita
Poruka
18.247
Interesuje me vaše mišljenje o njegovoj javnoj pojavi , ličnosti , znači ono što javno pokazuje.Ne o njemu kakav je privatno , ako glumi u javnosti.

Dakle na koji način je Čurčić glup,na koji lud, budala, pajser,zbog čega seljak, zbog čega faca i da li osećate prezir, gadjenje, sažaljenje, oduševljenje, prisnost, srodnost?

O čemu obično priča:
-o tome kako je dobar sa ženama
-kako je džentlmen
-kako je namazan i iskusan
-kako je trošadžija
-kako ga je teško preveslati
-kako je prijatelj sa svima
-kako je pametan
-kako je orginalan i kreativan
-kako ga svi vole
-kako je mudar da zna šta je svrha života
-kako je vrh....

Znači nešto od toga ste čuli , nešto od ovoga vam je izazvalo reakciju i neko mišljenje o njemu i njegovim stavovima...

P.S. Da još jednom napomenem interesuje me ne on kao javna ličnost već fenomen, pojava popularnosti koja se javlja ka ovakvim tipovima.Pri ovome bih zamolio da ne potencirate stvaranje teorija objašnjenja , već ako može prvenstveno vaše emocije i stavove po pojedinim njegovim izjavama, ponašanju
 
Nemam određene stavove po bilo kom pitanju u vezi sa tim, osim da primetim kako se osoba koja predstavlja primer pojave o kojoj se izjasnih da nemam stav preziva Ćurčić (Ć kao ćurka), a ne Čurčić. Osim ukoliko Fenomen Čurčić (sa Č, kao čvarak) ne označava pojavu, kako neko napisa, naslušanih, a ne načitanih.
 
Nisam bio prisutan prethodnih nedelju dana, pa akcije koje su u tom periodu izvedene nisu moje delo.

Tema ni jednim svojim delom ne predstavlja izrugivanje javnim licnostima, vec postavlja pitanja sa negativnim i afimativnim pretpostavkama o Sasi Curcicu, te zahteva obrazlozenje o razlozima zbog kojih mislimo to sto mislimo.
Zbog toga je vracam medju aktivne teme, s nadom da ce objasnjenja biti u skladu sa postovanjem dostojanstva komentatora i komentarisanog.

Javne licnosti i jesu javne upravo zbog toga sto su izlozene kritici plebsa, tako da nije nasa obaveza da ih stitimo od pominjanja.



Kao doprinos diskusiji, ipak bih radije potencirao razvoj teme u pravcu ovog Patkovog citata:

P.S. Da još jednom napomenem interesuje me ne on kao javna ličnost već fenomen, pojava popularnosti koja se javlja ka ovakvim tipovima.

Mislim da je mnogo manje interesantan Djanijev slucaj, od samog fenomena popularnosti osoba ciji profili ni po cemu ne pokazuju da bi trebalo da budu popularni u onoj meri u kojoj to jesu.
 
6.gif
...mislim da tema nije ruganje...smatram da treba osuditi one koji promovišu ovakve likove kao novi sistem vrednosti.
 
A koji to sistem vrednosti bi želeli? I po čemu meriti koliko neko treba da bude popularan? Dotični gospodin uglavnom priča, nešto lupeta, dobar deo toga može i da potkrepi, i ne vidim po čemu se razlikuje od Lepog, Moketa, forumaša, većine likova koje možeš sresti uveče u gradu ili ispred dragstora kako cevče pivo. Postoje ljudi kojima je to zanimljivo da ga slušaju, a kako mediji žive od toga da privuku gledaoce vreća nađe zakrpu. Dok se ne istroši, dosadi i naiđe petanest minuta rezervisanih za nekog sledećeg. Uostalom, svi koji deluju pomalo budalasto i nemarno umeju da budu itekako simpatični, pogotovu naspram svih koji ne dozvoljavaju sebi takve ispade u javnosti.
 
Da pomognem.

Nekima je malo slican Bureku, nekima nije, vec je potpuno razlicit...

Nekima je simpatican jer je u stanju sve da ucini za zene, da potrosi 200k e za dva meseca na devojku........

Malo mi je cudno sto kad o bilo cemu pitam , uvek postoji odgovor , cak i "nemam pojma".
Zar se osecate izostavljeno ako ne naglasite da niste kompetentni da odgovorite na temu....?

Da nisu poceli da dele VIP kartice onima sa vise postova?
Tema je upucena ljudima koji su negde videli nekog iz tog novog talasa popularnih licnosti kao sto je curcic i burek ( koji su razliciti u vidjenju ljudi) a ja se izvinjavam sto nisam znao prezime i jednog i drugog.
Slucajno sam gledao , zbog majke TV PINK i sve za ljubav i tamo je bio burek i gledao sam kako voditelji vode komunikaciju i kako koriste burekov stil.
A onda isto vece na foxu curcica (nema sanse da pogresim u prezimenu) kako stvara nesto sto lici kod jednih na ideologiju i trend , a kod drugih na ironiju , ismevanje , slicno kao kod bureka....

Dakle ne interesuje me ocena njega kao cele licnosti on je dobar, los, pajser, glup ili slicno...vec sta ste zapazili da vam je IN , a sta OUT i na koji nacin OUT kod njih?
 
ko je neša ćoorčić...?? koje je ime ovog foodbalera.. e, taj je koopio... kao... dok je bio full što bi rekla koočka....dabl deker pa se vozao po londonu.....pa ništa...mislim da je egzibicionista i da je inkasirao fine pare od egzibicionizma....ne može to svako......i veroojem da je bio dobar foodbar....ne igra svako u premier ligi.......
 
Феномен ''Ћурчић''... да... дефинитивно је феномен...

Настао је тако што је људима досадило фолирање, лаж...
Али..
По могућности да неко други буде искрен. Не ми, никако... то боли...:mrgreen:

Иступити јавно и рећи ''Ја сам обичан'', ''Ја грешим'' итд...

Па то може само ''будала''. Зар не?
Тотални ''кретен''...:roll:

А ми му судимо. :D Ругамо се. :D Чудом чудимо. :D

Дивно. :mrgreen:
 

Back
Top