Fenomen Ceca

bas me kopka
sto je srbi toliko vole
zena je nepismena,vulgarna,kriminalac i folirant,ali otkad se pojavila bila je obozavana
ima specifican glas,ok
posle operacija nije ni losa u licu (mada telo uzas) al zar je to bitno,ona je pevaljka,ne model
ma zanima me ceo taj fenomen,sta vi mislite
sto mrze karleusu a vole cecu,iako su iste :neutral:

Pa jer su vecina nacije kulturno osakaceni mediokriteti... Jos, Akranova zena, pa kriminalac pa uh gde ces bolje ... Prava idila za prosecnog idiota koji zamislja da je krimialac i zivi zivot pod tenziojm u kraljevstvu biliskoistocnog turbo-folk-dzihada :D

i to omalovazavanje naroda tipa - gledate pink!?

pa zeljko mitrovic pre neki dan izrece da je podrzavao borisa i ds na izborima, i da u ds-u ima `puno dobrih i kvalitetnih` ljudi

zar vam to nista ne govori? pink rezimska ds televizija!

Nije poenta u različitim muzičkim ukusima, poenta je da osim Granda u medijima ne postoje drugi vidovi muzike. Možda ljudi ne bi bili toliko zaluđeni jecom, Cecom, Cicom i Micom kada bi im se "servirali" i neki drugi proizvodi. Nemoguće da u Srbiji više nema mladih rok bendova, dobrih pop pevača, solidnih repera ili sjajnih violinista. Ima ih ali o njima se ne piše/priča.

Ali za takvo nešto ne treba kriviti ni Pink ni Grand. Prije svega bi trebalo pitatati gosn Tijanića zašto nema muzičkih emisija na RTS-u. A sa druge strane najslušanije radio stanice u Srbiji su S i B92 na kojima apsolutno nema narodnjaka.

zar stadion tamo nije napunila i brena?

njih je ocigledno lako zadovoljiti :hahaha:

salu na stranu :)

:think:
..to kod njih nije domaci trash nego strana muzika... mozda treba i u tom smeru gledati popularnost ili pljuvanje po nekima ovde...
Ма то уопште није проблем ко јесте напунио стадион у Софији, већ што Карлеуша не моШ да добаци ни до 10к ,,фанова".

Elem, ja kad kažem da je krah ljudske civilizacije iza ćoška i kad izrazim svoju radost zbog toga, kažu mi da sam mizantrop i mračnjak, al' ja stvarno već više ne mogu da dočekam da nas se planeta otrese kao prave gamadije.

Džez je uvijek muzika za uske krugove. Nikada i nigdje nije bio najslušaniji i najpopularniji.

Na hrvatskoj televiziji se srbi ne smiju pustati a kamo li cece pa to nije nista promjenilo... pustite te price o medijskom bombardovanju, ako neko ima hit on ce se slusati pa taman bio marsovac.

Pa jer su vecina nacije kulturno osakaceni mediokriteti... Jos, Akranova zena, pa kriminalac pa uh gde ces bolje ... Prava idila za prosecnog idiota koji zamislja da je krimialac i zivi zivot pod tenziojm u kraljevstvu biliskoistocnog turbo-folk-dzihada :D
Не слушам ни Цецу, ни Хермафродита, али ти си занимљива појава док не увиђаш да величина сличној овим двемама егзистира у САД и продаје сасвим адекватну количину носача звука.
А ваби се на Џастин Бибер, нпр.

nisu??? ejbg...nije valjda pljeska od 10 i beli lukac? :sad2: i pivo pred zadrugu?

Pa najveći umetnici su uglavnom bili gladni i retko su konzumirali šampanj i riblju ikru ali dobro, možda zato pevaljke insistiraju da im verenici krimosi, pardon biznismeni kupuju samo šampanjac i kavijar:lol:

- - - - - - - - - -

nisu??? ejbg...nije valjda pljeska od 10 i beli lukac? :sad2: i pivo pred zadrugu?

Hahah, dobru pljesku, kao i zadrugu, više "ne mož" naći ni za lek:)

Od kada su kavijar i šampanjac odlike intelektualizma?:think:

....I tako...
Ceca je od splava Jimmy’s kao uspomenu na ovu i vise nego spektakularnu i uspešnu noć dobila na poklon prestižni šampanjac Armand de Brignac magnum rose, na i više nego impresivnoj flaši i pozlaćenoj pločici ugravirana je i posveta kao sećanje na JIMMY’S PARTY nakon UŠĆA 2. Za Cecine mnogobrojne prijatelje točio se Armand de Brignac Brut Gold, među svetskim zvezdama omiljen i poznat kao Ace of spades u ogromnim količinama tokom čitave noći .

....I tako...
Ceca je od splava Jimmy’s kao uspomenu na ovu i vise nego spektakularnu i uspešnu noć dobila na poklon prestižni šampanjac Armand de Brignac magnum rose, na i više nego impresivnoj flaši i pozlaćenoj pločici ugravirana je i posveta kao sećanje na JIMMY’S PARTY nakon UŠĆA 2. Za Cecine mnogobrojne prijatelje točio se Armand de Brignac Brut Gold, među svetskim zvezdama omiljen i poznat kao Ace of spades u ogromnim količinama tokom čitave noći .

Зашто да не,може јој се! :)

И ја бих,да могу и да имам! ;)

Pa najveći umetnici su uglavnom bili gladni i retko su konzumirali šampanj i riblju ikru ali dobro, možda zato pevaljke insistiraju da im verenici krimosi, pardon biznismeni kupuju samo šampanjac i kavijar:lol:

- - - - - - - - - -
:

Hahah, dobru pljesku, kao i zadrugu, više "ne mož" naći ni za lek:)

pa ne znam. sigurno sam gledao pogrešne filmove. u moje selo nema ni elite, ni pevaljke a krimosi...eventulno obiju neku trafiku ili orobe nečiji kokošinjac :huh:

P.S kod lafa ispred bolnicu i dalje pljeske prsti da poližeš ;)

I nije poenta što ko zna koliko hiljada njih sluša Cecu, problem je u tome što joj se daje previše prostora, što ljudi poput nje, neobrazovani i prosti se pitaju o svemu i svačemu, pa jedna Jelena Karleuša piše blog u dnevnim novinama a ta ista Ceca se predstavlja kao majka, uspešna poslovna žena i šta ne sve još, a zaboravljaju se njihova kriminalna prošlost. Problem je što pametni ćute a budale govore. Neko je negde napisao da 150.000 ljudi na koncertu ipak znači da je ono što Ceca peva super i kvalitetno. Ko zna koliko njih pije koka-kolu ili jede mars čokoladice, unoseći u sebe 0 korisnih sastojaka a gomilu đubreta, iako dobro znaju da su ceđena narandža ili jabuka zdraviji. I vi ćete detetu reći da pije koka kolu i njupa čips jer je broj onih koji se tako hrane veći od broja onih koji jedu voće?

I nije poenta što ko zna koliko hiljada njih sluša Cecu, problem je u tome što joj se daje previše prostora, što ljudi poput nje, neobrazovani i prosti se pitaju o svemu i svačemu, pa jedna Jelena Karleuša piše blog u dnevnim novinama a ta ista Ceca se predstavlja kao majka, uspešna poslovna žena i šta ne sve još, a zaboravljaju se njihova kriminalna prošlost. Problem je što pametni ćute a budale govore. Neko je negde napisao da 150.000 ljudi na koncertu ipak znači da je ono što Ceca peva super i kvalitetno. Ko zna koliko njih pije koka-kolu ili jede mars čokoladice, unoseći u sebe 0 korisnih sastojaka a gomilu đubreta, iako dobro znaju da su ceđena narandža ili jabuka zdraviji. I vi ćete detetu reći da pije koka kolu i njupa čips jer je broj onih koji se tako hrane veći od broja onih koji jedu voće?

Пиле,бркаш бабе и жабе! :)
Уосталом,150.000 људи није само из Србије и са Балкана,већ и из Шведске,Украјине,Аустралије,Аустрије,Немачке.Белорусије,Русије...
Ајд',да смо изопачени ми са Балкана,и луди јер је слушамо,али зашто би се неко исцимао 1000 и више км да дође да гледа Цецу? Зато што је мегазвезда,за разлику од неких других уметница у покушају. ;)

Poenta je koliko hiljada njih sluša Cecu... Ja ne razumem kako neko može da sluša nekoga ko ga krade, da izađe i glasa sa lopove koji ništa ne rade. Ne razumem kako ovom narodu možeš pljuvati u facu, a on će te i dalje voleti...

Back