Fenomen Ceca

ZORAN DAVIDOVIĆ ĆANDA – Biznismen i tzv. žestoki momak sa beogradskih ulica ubijen je 23. marta 2000. po povratku iz Novog Sada sa sahrane Branislava Lainovića Dugog. Ubijen je na uključenju na autoput Zagreb-Beograd kod fabrike Grmeč. Sa njim je poginuo i njegov saputnik Ivan Stojanović. Bili su u automobilu kome je trebalo da bude Zoran Uskoković Skole. Zaseda, dva počinioca, automatsko oružje.

Овог сте,видим,сви заборавили? :mrgreen:

ZAMALO

Oduvek sam bila spremna za sve
i na najveci bol samo na tebe ne
tebe poslale su neke sile zle
da mi stanes na put i da unistis me

Ref.
Zamalo da poginem
zamalo da otkinem

ZABRANICU SRCU DA TE VOLI

Moje su oci plakale
moje su usne drhtale
a tebe nije bilo
a tebe nije bilo

(2x)

Ref. 2x
Zabranicu srcu da te voli
zabranicu dusi da ti prasta

TACNO JE

Tacno je nisam bila cvece

rastanak boleti te nece
tacno je, gresila sam jako
ziveces ti bez mene lako

Ref.
Tacno je da sam
ponekad vise popila
da sam se s nekim drugim topila

i tvoje snove sve potopila

STA JE TO U TVOJIM VENAMA

Izlazim iz tvoga stana
uplakana, uplakana
a znam da je sinoc tamo
opet druga milovana

Ref.
Sta je to u tvojim venama
sto te tera drugim zenama
sta je to u muskoj cudi
sto me tera da poludi

OD TEBE NE ZNAM DA SE OPORAVIM

Od tebe ne znam da se oporavim

sto kvario si ne znam da popravim

----------------------------------------------
S obzirom na ove tekstove, moglo bi se zakljuciti da zene koje se pronalaze u njima nisu voljene i imaju pogresnu percepciju ljubavi.
Ukratko, nesrecne su. Tesko je glasno ubesediciti napisano, a kamoli zapevati u ritmu. Totalni sado-mazo.
Gde su dani kad se pevalo da je ljubav miris belog cveca, nezan dodir krila plave ptice...eh

Poenta je koliko hiljada njih sluša Cecu... Ja ne razumem kako neko može da sluša nekoga ko ga krade, da izađe i glasa sa lopove koji ništa ne rade. Ne razumem kako ovom narodu možeš pljuvati u facu, a on će te i dalje voleti...

jel to mislis na onu kradju glasova u skupstini srbije, neda arneric glasala iz turske. i jos par umesanih ds aduta sa shefom b.pajticem

bas me kopka
sto je srbi toliko vole
zena je nepismena,vulgarna,kriminalac i folirant,ali otkad se pojavila bila je obozavana
ima specifican glas,ok
posle operacija nije ni losa u licu (mada telo uzas) al zar je to bitno,ona je pevaljka,ne model
ma zanima me ceo taj fenomen,sta vi mislite
sto mrze karleusu a vole cecu,iako su iste :neutral:
jer je srBska majka, moze da podoji celu naciju :neutral:
ne znam, meni je ona ljanka, i karleusa mi je ljanka,i generalno dobar deo nase muzicke scene je trenutno za ljanke, doduse kako bi drugacije i bilo, u mojoj kuci je ta vrsta muzike i bilo kakvo obozavanje takvih sumnjivih tipova bilo pod najstrozom zabranom, tako da me nikad nije dotako fenomen cece nacionale :sad2: i neobicno mi drago zbog toga. inace ne svidja mi se boja njenog glasa niti ta vrsta muzke, a karleusa ne zna ni da peva i jos lici na zlog zapca. obe dobijaju previse medijskog prostora, a za nekoga ko je zena kriminalca pa i sama u vrlo sumnjivim aktivnostima, ili jednostavno totalno beznacajna osoba to je neprihvatljivo.

bas me kopka
sto je srbi toliko vole
zena je nepismena,vulgarna,kriminalac i folirant,ali otkad se pojavila bila je obozavana
ima specifican glas,ok
posle operacija nije ni losa u licu (mada telo uzas) al zar je to bitno,ona je pevaljka,ne model
ma zanima me ceo taj fenomen,sta vi mislite
sto mrze karleusu a vole cecu,iako su iste :neutral:

Zato sto ima harizmu i osecaj, a umnogome i sam njen zivot odredjuje odnos (publike) prema njoj. Ima osecaja, osecajno peva i ljudi prepoznaju tu emociju. A i lepa je.

I nije poenta što ko zna koliko hiljada njih sluša Cecu, problem je u tome što joj se daje previše prostora, što ljudi poput nje, neobrazovani i prosti se pitaju o svemu i svačemu, pa jedna Jelena Karleuša piše blog u dnevnim novinama a ta ista Ceca se predstavlja kao majka, uspešna poslovna žena i šta ne sve još, a zaboravljaju se njihova kriminalna prošlost. Problem je što pametni ćute a budale govore. Neko je negde napisao da 150.000 ljudi na koncertu ipak znači da je ono što Ceca peva super i kvalitetno. Ko zna koliko njih pije koka-kolu ili jede mars čokoladice, unoseći u sebe 0 korisnih sastojaka a gomilu đubreta, iako dobro znaju da su ceđena narandža ili jabuka zdraviji. I vi ćete detetu reći da pije koka kolu i njupa čips jer je broj onih koji se tako hrane veći od broja onih koji jedu voće?
Пиле за председника!

Poenta je koliko hiljada njih sluša Cecu... Ja ne razumem kako neko može da sluša nekoga ko ga krade, da izađe i glasa sa lopove koji ništa ne rade. Ne razumem kako ovom narodu možeš pljuvati u facu, a on će te i dalje voleti...

Kako ne razumes, niko bolje ne redukuje od nas: Nismo radili ratne zlocine, masakre, genocide, sve su drugi krivi, trebalo ga je ubiti, nas je - prvo neka oni sude svojima, svi su protiv nas a mi najposteniji, najpametniji, ma najsjanija planeta u galaksiji :lol: Najstariji narod " ..ne zna se sa sigurnoscu odakle su dosli ali sigurno nisu sa ove planete", nismo imali privatne zatvore, konc logore, nismo gadjali civile ni opkolili neke gradove...ili, ako nesto jesmo- nije to bilo bas tako, to je zbog ovga i ovoga, ili, oni su nama gore, nismo vozali hladnjace, "raseljavali masovne grobnice" itd.
Dio te svesti je i pomenuta heroina sa svojim porukama i zivotnim putem...ipak, koju bi rado opalio na nacionalnoj osnovi :rumenko::lol:

Kako ne razumes, niko bolje ne redukuje od nas: Nismo radili ratne zlocine, masakre, genocide, sve su drugi krivi, trebalo ga je ubiti, nas je - prvo neka oni sude svojima, svi su protiv nas a mi najposteniji, najpametniji, ma najsjanija planeta u galaksiji :lol: Najstariji narod " ..ne zna se sa sigurnoscu odakle su dosli ali sigurno nisu sa ove planete", nismo imali privatne zatvore, konc logore, nismo gadjali civile ni opkolili neke gradove...ili, ako nesto jesmo- nije to bilo bas tako, to je zbog ovga i ovoga, ili, oni su nama gore, nismo vozali hladnjace, "raseljavali masovne grobnice" itd.
Dio te svesti je i pomenuta heroina sa svojim porukama i zivotnim putem...ipak, koju bi rado opalio na nacionalnoj osnovi :rumenko::lol:
Mi smo nebeski narod. :heart:

Zato sto ima harizmu i osecaj, a umnogome i sam njen zivot odredjuje odnos (publike) prema njoj. Ima osecaja, osecajno peva i ljudi prepoznaju tu emociju. A i lepa je.

Osećaj za filing ili...?:lol:

I kakvu to harizmu kad prostoproširenu rečenicu ne zna da sastavi?

- - - - - - - - - -

Mi smo nebeski narod. :heart:

Ko u onom vicu sa vernom ženom što nije anđeo nego guska.

ZAMALO

Oduvek sam bila spremna za sve
i na najveci bol samo na tebe ne
tebe poslale su neke sile zle
da mi stanes na put i da unistis me

Ref.
Zamalo da poginem
zamalo da otkinem

ZABRANICU SRCU DA TE VOLI

Moje su oci plakale
moje su usne drhtale
a tebe nije bilo
a tebe nije bilo

(2x)

Ref. 2x
Zabranicu srcu da te voli
zabranicu dusi da ti prasta

TACNO JE

Tacno je nisam bila cvece

rastanak boleti te nece
tacno je, gresila sam jako
ziveces ti bez mene lako

Ref.
Tacno je da sam
ponekad vise popila
da sam se s nekim drugim topila

i tvoje snove sve potopila

STA JE TO U TVOJIM VENAMA

Izlazim iz tvoga stana
uplakana, uplakana
a znam da je sinoc tamo
opet druga milovana

Ref.
Sta je to u tvojim venama
sto te tera drugim zenama
sta je to u muskoj cudi
sto me tera da poludi

OD TEBE NE ZNAM DA SE OPORAVIM

Od tebe ne znam da se oporavim

sto kvario si ne znam da popravim

----------------------------------------------
S obzirom na ove tekstove, moglo bi se zakljuciti da zene koje se pronalaze u njima nisu voljene i imaju pogresnu percepciju ljubavi.
Ukratko, nesrecne su. Tesko je glasno ubesediciti napisano, a kamoli zapevati u ritmu. Totalni sado-mazo.
Gde su dani kad se pevalo da je ljubav miris belog cveca, nezan dodir krila plave ptice...eh

o tome peva karleusa :lol:

Sve, sve al konkurencija :hahaha1:
Pogledajte prilog 293302
karleu%C5%A1a2-300x210.jpg

Pa i ja da koristim polubosančicu, polurvaštinu, imao bih žešću frku sa identitetom. Mora da je ijebeno teško živeti tako.
Ovako, vrlo dobro znam da su Ceca i Jeca nešto što jedan deo, što kaže Piwe, ovcolike Srbije, prijemčivo, a to je na sreću mali jedan deo kako god da se sabere.

Moram da priznam da sam bio vrlo skeptičan po tom pitanju, al eto, drukčije su reakcije baš na te koncerte.

namestili joj dusmani, `brate`

zena je zbog dece pristala na sve.
I javna kuća bila zbog dece... i Arkan bio zbog dece... u hbte... poštenja li...:D

Pfff.. Soraja je i bolja i jeftinija... možeš i nju po nacionalnoj osnovi...

Пиле,бркаш бабе и жабе! :)
Уосталом,150.000 људи није само из Србије и са Балкана,већ и из Шведске,Украјине,Аустралије,Аустрије,Немачке.Белорусије,Русије...
Ајд',да смо изопачени ми са Балкана,и луди јер је слушамо,али зашто би се неко исцимао 1000 и више км да дође да гледа Цецу? Зато што је мегазвезда,за разлику од неких других уметница у покушају. ;)

Ahhahahha...jeste, sve sami svedjani, ukrajinici, australci, nijemci...al od jucer, bukvalno...:lol:

Poslednja izmena:

Back