- Poruka
- 131.840
cek bre a mrkuta? 
p.s.
sto se tice telohranitelja i pesnica to bi i ti radio kad bi stekao toliku slavu.
gledao sam emisiju o MJ-u
Covek nije mogao ni na ulicu da izadje a da ne skoci jedno stotinu na njega i pocne da ga bukvalno "cerupa" ne bi li uzeli neki trofej... nisi svestan koliko u sustini nije jednosavno biti celebrity.
podji od obicne setenje kad sretnes nekog poznatog i pogledaj malo okolinu..svi se okrecu za njim i bulje i komentarisu.. to je svojevrstan pritisak i nimalo lak.
secam se kad sam sreo onog bokija
na uscu..iza njega je bukvalno isao copor ljudi i dece... tako sam ga i zapazio .. jer je islo krdo ljudi iza...uzas ...
sad naravno to sve ide u opis radnog mesta
ali.. cinjenica je da je to ogroman pritisak.

p.s.
sto se tice telohranitelja i pesnica to bi i ti radio kad bi stekao toliku slavu.
gledao sam emisiju o MJ-u
Covek nije mogao ni na ulicu da izadje a da ne skoci jedno stotinu na njega i pocne da ga bukvalno "cerupa" ne bi li uzeli neki trofej... nisi svestan koliko u sustini nije jednosavno biti celebrity.
podji od obicne setenje kad sretnes nekog poznatog i pogledaj malo okolinu..svi se okrecu za njim i bulje i komentarisu.. to je svojevrstan pritisak i nimalo lak.
secam se kad sam sreo onog bokija
na uscu..iza njega je bukvalno isao copor ljudi i dece... tako sam ga i zapazio .. jer je islo krdo ljudi iza...uzas ...sad naravno to sve ide u opis radnog mesta
ali.. cinjenica je da je to ogroman pritisak.

netjete imati puteve sa 4 trake-nikada 

kasno palim otkad sam domacica