Fenomen Ceca

cek bre a mrkuta? :hahaha:

p.s.
sto se tice telohranitelja i pesnica to bi i ti radio kad bi stekao toliku slavu.
gledao sam emisiju o MJ-u
Covek nije mogao ni na ulicu da izadje a da ne skoci jedno stotinu na njega i pocne da ga bukvalno "cerupa" ne bi li uzeli neki trofej... nisi svestan koliko u sustini nije jednosavno biti celebrity.

podji od obicne setenje kad sretnes nekog poznatog i pogledaj malo okolinu..svi se okrecu za njim i bulje i komentarisu.. to je svojevrstan pritisak i nimalo lak.
secam se kad sam sreo onog bokija :dash: na uscu..iza njega je bukvalno isao copor ljudi i dece... tako sam ga i zapazio .. jer je islo krdo ljudi iza...uzas ...

sad naravno to sve ide u opis radnog mesta :) ali.. cinjenica je da je to ogroman pritisak.

nema tu nikakve hajke nego samo sudara sa realnoscu.
karleusa nema glas i sve sto hvata hvata na scenski nastup u koji ocigledno ulaze i to joj je uspevalo do sada..sad se suocia sa istinom...preterala je u pretencioznosti.. pazi naziv.. samoproklamovana diva.. i to je ono sta ljudima smeta u ovoj bedi i krizi i sto su jedva docekali njen pad.
i drugi pevaci su imali nesupele koncerte, bilo je i onih koji su otkazivali koncerte zbog "bolesti" a realnost je bila da su prodali par stotina karata .. secam se da je pustena prica da je neko otkupio celu salu za koncert goce trzan a u stvarnosti prodaja karata je bila ocajna pa je izmisljen "cover story" da se ne bi obrukala u javnosti.

karleusa je samo popila pilulu sopstvene arogancije.

u doba krize razbacivanje i razmetanje ne prolazi kod naroda.

ceca.. ceca iako iz nje prosto izbija novac provlaci neki skromni fazon, pazi na ponasanje i ne bode oci.. ljudi je osecaju kao svoju .. jer simbolizuje ono sta bi oni hteli da budu...a kako je stekla popularnost.. kako je iko stekao popularnost.. moras to imati u sebi.. postoje muzicari koji su zilion puta bolji od ovih poznatih pa zivotare i pevaju po raznim klubovima za sicu... da bi bio slavan i popularan ne treba ti toliko ni talenat (karleusa je ocigledan primer) nego faktor srece, veza, i neceg u sebi.

pa imam,ali izgleda da drugi to ne vide :malav:

cek bre a mrkuta? :hahaha:

p.s.
sto se tice telohranitelja i pesnica to bi i ti radio kad bi stekao toliku slavu.
gledao sam emisiju o MJ-u
Covek nije mogao ni na ulicu da izadje a da ne skoci jedno stotinu na njega i pocne da ga bukvalno "cerupa" ne bi li uzeli neki trofej... nisi svestan koliko u sustini nije jednosavno biti celebrity.

podji od obicne setenje kad sretnes nekog poznatog i pogledaj malo okolinu..svi se okrecu za njim i bulje i komentarisu.. to je svojevrstan pritisak i nimalo lak.
secam se kad sam sreo onog bokija :dash: na uscu..iza njega je bukvalno isao copor ljudi i dece... tako sam ga i zapazio .. jer je islo krdo ljudi iza...uzas ...

sad naravno to sve ide u opis radnog mesta :) ali.. cinjenica je da je to ogroman pritisak.

Pa šta??
Hoćeš da kažeš da još treba i da mi ih bude žao???
Jesam ih ja terao da budu,kako kažeš,celebrity?
To je sve jedna obična bahata stoka koja je umislila da su Bogovi i da su svi ostali niži organizmi.Da sam ja neka vlast sve bi ih potrpao u bajbok zbog uznemiravanja javnog reda i mira i raspirivanja nacionalne mržnje.Ali pošto mi ionako nemamo državu...Ceca i Karleuša će našim devojčicama i dalje biti idoli.

Obe se jeftino prodaju kroz (kvazi) patriotizam (nek vas ne zavara kontriranje JK), gde je obavezno prisutno srbo kurchenje tipa Srbija do Tokija, Srbi su poseban narod, najlepsi, najpametniji, sa naj glasovnim sposobnostima i naj muzikom, niko ne ume da se raduje zivotu i muzici kao sto Srbi mogu, dizanje tri prsta u vis, busanje u grudi, aktivno politicarenje i sl. bahanalije.
Ono sto je zabrinjavajuce u citavoj prici, je kolicina patriotizma u Srbiji koji jos uvek vristi na sve strane.
U ovom veku, nakon svih ratova da ti ne dodje iz dupeta u glavu, ne zna covek da l' da se smeje ili da place.

bas me kopka
sto je srbi toliko vole
zena je nepismena,vulgarna,kriminalac i folirant,ali otkad se pojavila bila je obozavana
ima specifican glas,ok
posle operacija nije ni losa u licu (mada telo uzas) al zar je to bitno,ona je pevaljka,ne model
ma zanima me ceo taj fenomen,sta vi mislite
sto mrze karleusu a vole cecu,iako su iste :neutral:

Ceca je digla tri prsta za Kosovo, Jeca nije. Eto, cela priča u jednoj rečenici.
Kamo sreće da obe pevaljke pevaju tamo negde u Turskoj, a ne u Srbiji.

nema tu nikakve hajke nego samo sudara sa realnoscu.
karleusa nema glas i sve sto hvata hvata na scenski nastup u koji ocigledno ulaze i to joj je uspevalo do sada..sad se suocia sa istinom...preterala je u pretencioznosti.. pazi naziv.. samoproklamovana diva.. i to je ono sta ljudima smeta u ovoj bedi i krizi i sto su jedva docekali njen pad.
i drugi pevaci su imali nesupele koncerte, bilo je i onih koji su otkazivali koncerte zbog "bolesti" a realnost je bila da su prodali par stotina karata .. secam se da je pustena prica da je neko otkupio celu salu za koncert goce trzan a u stvarnosti prodaja karata je bila ocajna pa je izmisljen "cover story" da se ne bi obrukala u javnosti.

karleusa je samo popila pilulu sopstvene arogancije.

u doba krize razbacivanje i razmetanje ne prolazi kod naroda.

ceca.. ceca iako iz nje prosto izbija novac provlaci neki skromni fazon, pazi na ponasanje i ne bode oci.. ljudi je osecaju kao svoju .. jer simbolizuje ono sta bi oni hteli da budu...a kako je stekla popularnost.. kako je iko stekao popularnost.. moras to imati u sebi.. postoje muzicari koji su zilion puta bolji od ovih poznatih pa zivotare i pevaju po raznim klubovima za sicu... da bi bio slavan i popularan ne treba ti toliko ni talenat (karleusa je ocigledan primer) nego faktor srece, veza, i neceg u sebi.

karleusa je veca seljancura i primitivka od cece.... ceca je u realu super riba i drugar samo ima tu manu da je okruzena elitom krimosa pa covek vremenom pocne da razmislja na nacin kakva je okolina oko tebe.

tragedija nije u njima vec u svesnoj popularizaciji obe i ne samo njih, posto nasi vajni politicki mudarci koriste brozovo iskustvo kako popiti mozak narodu promovisuci kic neukus i nekulturu da bi oni imali slobodnog prostora za prljavstine i muvanja. sto se tice muzike, ko voli ove dve hbg...ja ako bih morao da biram izmedju zivota i smrta, jecu ne bi ni pod razno pa tacno da me kolju :lol:

Ceca je digla tri prsta za Kosovo, Jeca nije. Eto, cela priča u jednoj rečenici.
Kamo sreće da obe pevaljke pevaju tamo negde u Turskoj, a ne u Srbiji.

Sve za ljubav :lol:

jelena-tri-prsta.jpg

karleusa je veca seljancura i primitivka od cece.... ceca je u realu super riba i drugar samo ima tu manu da je okruzena elitom krimosa pa covek vremenom pocne da razmislja na nacin kakva je okolina oko tebe.

:lol:

pa i prvi decko karleuse je bio krimos koliko se secam..

a i prvi muz ima sumnjivo poreklo para :D

a sto se tice cece.. upoznao si je kad kazes da je u realu super riba i drugar? :)

muskarcima se zaista dopadaju takve grudi i uopste njen stajl?

paz hani, ja te nase pevaljke ne gotivim, ama bas nikake, to je poseban svet ... ali ova je jos ko klinka imala neki smek...ne bi se pokojni zeljko bas tolko zalepio. nije tu tolko bitno obrazovanje sofisticiranost ili sta ja znam..ima neki fluid riba i to je.

paz hani, ja te nase pevaljke ne gotivim, ama bas nikake, to je poseban svet ... ali ova je jos ko klinka imala neki smek...ne bi se pokojni zeljko bas tolko zalepio. nije tu tolko bitno obrazovanje sofisticiranost ili sta ja znam..ima neki fluid riba i to je.

vidi ,zene sa ovolikim grudima nikad ne bi smele ovako da se oblace,pa sad ne znam sta bih drugo rekla,fotka govori vise od reci :lol:
ceca10.jpg

pa i prvi decko karleuse je bio krimos koliko se secam..

a i prvi muz ima sumnjivo poreklo para :D

a sto se tice cece.. upoznao si je kad kazes da je u realu super riba i drugar? :)

jasta..ovo poslednje :) dva puta sasvim slucajno jednom na veceri u nekom drustvu u restoranu kod onog lika sto pravi vencanice hbg zaboravi ime, a drugi put kad je bila u komsiluku kad je otvaran marakech....

arkan i onaj prvi jecin :hahaha: zeljko je bio aj da kazem jezikom kulova ...institucija za sve njih.

Back