feminizam postoji samo radi toga da bi se ruzne zene integrisale u drustvo

drdoktor

Elita
Banovan
Poruka
23.062
Charles Bukowski
"Feminizam postoji samo radi toga da bi se ružne žene integrisale u društvo."

Delim misljenje sa Bukovskim da su feminizam osmislile ruzne zene. Kada i pogledate te fotke u samom zacetku feminizma sve rugoba do rugobe.

Vidimo da je feminizam od zene, cak i onih lepih, napravio duhovne rugobe.

Vase misljenje gde ovo vodi.

Poslednja izmena od moderatora:
Najnoviji talas feminizma je otprilike jednak nacizmu, zato ga neki i zovu faminacizam. Svaka kritika, svaka misao koja nije u skladu sa tim trendovima se zabranjuje (svedoci smo toga i ovde na forumu).
Sve je to povezano sa nekom čudnom mešavinom nazovi levog fašizma što je neverovatno bizarna pojava, ali izgleda da je sve moguće.
Žene postaju kao deca (što se takođe ovde na forumu može videti), svaka kritika upućena njima dobija odgovor "mrziš žene". Kao kad dete od deset godina dobije keca ko vrata zato što ne uiči pa kaže "učitaljica me mrzi".
Zbog toga se kao odgovor javljaju pokreti poput MRA, MGTOW i Herbivori o kojima ću možda otvoriti detaljnu temu ako uhvatim vremena (i ako budem imao volje).

Poslednja izmena:
Najnoviji talas feminizma je otprilike jednak nacizmu, zato ga neki i zovu faminacizam. Svaka kritika, svaka misao koja nije u skladu sa tim trendovima se zabranjuje (svedoci smo toga i ovde na forumu).
Sve je to povezano sa nekom čudnom mešavinom nazovi levog fašizma što je neverovatno bizarna pojava, ali izgleda da je sve moguće.
Žene postaju kao deca (što se takođe ovnde na forumu može videti), svaka kritika upućena njima dobija odgovor "mrziš žene". Kao kad dete od deset godina dobije keca ko vrata zato što ne uiči pa kaže "učitaljica me mrzi".
Zbog toga se kao odgovor javljaju pokreti poput MRA, MGTOW i Herbivori o kojima ću možda otvoriti detaljnu temu ako uhvatim vremena (i ako budem imao volje).

Mislim da nije lose da pokrenes tu temu. I ja se nadam da cu imati vremena.

Bukovski je lepo rekao, ruzne zene su morale da nesto osmisle da bi bile primecene, na zalost i lepe su ovo prihvatile i sve se pretvorilo u ovo sto si ti napisao feminacizam.

Poslednja izmena od moderatora:
Charles Bukowski

Delim misljenje sa Bukovskim da su feminizam osmislile ruzne zene. Kada i pogledate te fotke u samom zacetku feminizma sve rugoba do rugobe.

zakljucak, sve su zene rugobe :sad2:

To je opstepoznata cinjenica.
Samo lepa zena moze biti "emancipovana" i njoj je uvek dobro.
Pokretaci feministickog pokreta jesu bile rugobe mada sada imas i zgodne zene koje se deklarisu kao fol feministkinje jer zele da budu u centru paznje i vide da i ako im ostaju sve beneficije proslih vremena galamom o neravnopravnosti mogu da dobiju jos povlasceniji polozaj u drustvu.
Obrni okreni rugobe nikad nece interesovati muskarce ma koliko vriste tako da su jedine dobitnice feminizma nezajazljive alave zgodne zene koje zele jos vise beneficija.

Na zalost narcis u zenama to tumaci tako...ako ti ja nisam privlacna, a nafrakana sam, deformisana do neprepoznavanja, polupijana ili pijana, profuknjaca i droljasta, pojma nemam ni jaje da isprzim, ne znam da operem tanjir i tiganj, niti me interesuje bilo sta da uradim u kuci osim brisanje prasine, kuca mi je nesredjena, a bice i tvoja....e onda si GAY.
ne ali ako napises
Ne, zakljucak je da su sve zene nedovoljno interesantne za muskarce..
onda je sumnjivo:think:, ali nije to nista strasno, gej je stvarno OK :ortaci3:

Na zalost narcis u zenama to tumaci tako...ako ti ja nisam privlacna, a nafrakana sam, deformisana do neprepoznavanja, polupijana ili pijana, profuknjaca i droljasta, pojma nemam ni jaje da isprzim, ne znam da operem tanjir i tiganj, niti me interesuje bilo sta da uradim u kuci osim brisanje prasine, kuca mi je nesredjena, a bice i tvoja....e onda si GAY.
Lepo si opisao danasnje razmisljanje zena. Nije ni cudo sto duze zive. Svaki muskarac koji ostane duze od 4 godine u braku zjb se.

Charles Bukowski

ti imas temperaturu vidim ja :smrc:

Potpuno tacno , uglavnom imaju takav stav ukoliko muskarac pokaze da nece za njom juriti niti se ponizavati.

Treci talas feminizma mislim da ide u krajnost. U zapadnom svetu zene imaju skoro sva prava kao i muskarci (ako ne i vise). Mozda vaze drugacije pravila za muskarce i za zene, ali tu su oba pola zeznuta.
Nista protiv ravnopravnosti i sl. ali neretko prica o feminizmu predje u mizandriju.
U zapadnom svetu zene imaju vise prava nego muskarci.

U zapadnom svetu zene imaju vise prava nego muskarci.

Ali i dalje tim društvima u većini (politika, ekonomija, ključevi financija tj. bankarstvo) dominiraju (uz izuzetke) isključivo muškarci,
čak i nakon što su uvedene obavezne kvote zastupljenosti žena
muškarci su u većini nosioci vladajuće elite tih društava.
I šta onda uprkos tome ta društva ipak čini nenaklonjenim mukarcu kao individui, a ta društva sve angažovanija po pitanju ženskih problema, potreba, prava itd?
Paradoksalno ili ne, upravo je feminizirano okruženje koje afirmiše mir, jednakost, formalnost, materijalizam, prihvatanje autoriteta i itd. najpodesnije za kontrolisanje mase
što je preduslov za napredak zapadnog društva.

- - - - - - - - - -

Žene postaju kao deca (što se takođe ovde na forumu može videti), svaka kritika upućena njima dobija odgovor "mrziš žene". Kao kad dete od deset godina dobije keca ko vrata zato što ne uiči pa kaže "učitaljica me mrzi".

Oba puta vode u ćorsokak jer se zasnivaju na afirmaciji neprirodnih polnih uloga i odnosa.

Back