Transcendental
Buduća legenda
- Poruka
- 29.502

qqqqqqq
ne'am shta za recHi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svako drugačije shvata te pojmove.
OK..ali zar nisi nedavno na nekoj temi rekao da " ako se ja .npr, oblacim ''fensi'', nisam rokerka?"
Licemerje vlada svetom.
Fenserke su već druga priča, one su puno češće normalne osobe nego fenseri. Al' fenseri... smejurija.
OK,ako si nadrndan,ne moras se izivljavati tako.
Nije me niko pitao,samo kazem,***!
Ma paranormalni su skoro k'o ime Jorgovanka.
Ja sam se prevario, pa vi ipak niste prave fenserke. Gde su Moby Dick - Kralj kokaina, dr.Iggy - Oči boje duge, pa Tap 011 - Zbog tebe, Ivan - 200 na sat, pa onda loodilo W-Ice&PowerTeam - Gde si ti, Funky G - Samo u snu, Ella B - Kamikaza...
Pa ne možete biti fenseri ako ne znate ove stvari....![]()
E za to da se javljam a da me niko ne pita, to učim samo od najboljih.Koji se pa ti sada qurac javljas??Niko te nije pitao za misljenje! Ostali koji se ne svrstavaju u grupe onda su stereotipi ili napravite svoju gruaciju da ne bi bili evo Mima i Luka su filozofi!
@Sibilka, sve što ima psovke & vređanja, upooćeno je meniTaj donji deo nije tebi upucen!
Ovo mesto je prepuno pozercina i lozara koji misle da su rockeri ako se tako oblace i svako ko se oblaci kao fenser je kreten,debil,pozer a ustvari vi ste pozeri odkud ti mozes da znas ako se ja obucem kao fensercina da je ne slusam rock i metal??Ima ljudi koji se tako oblace a slusaju totalno razlicitu muziku!! I sta vi bi posle pricali, joj svidja mi se onaj tamo ali slusa Cecu i Grand necu sa njime,on je verovatno glup!! To je tako plitko razmisljanje da nemam reci,osnovna ideja Rocka,Metala i Punka je zivot u slobodi,bez predrasuda,bunt protiv ogranicenja i pravila koja su nam nametnuta putem Tv-a,Religije,zakona,misljenja drugih ljudi (to je ona poznata de to sta ce narod reci za tebe) i bunt protiv stereotipnosti koja je ustvari ogranicenost i povinovanost pravilima i zivot u zarobljenistvu, covek je kao rob koji slusa i povinuje se sta mu drustvo nametne to su ti ovi debili t. folkeri sta je moderno to se slusa i to mora da bude jer je tako drustvo reklo!! Budale!! Ovi laznjaci su gori od Turbofolkera,nemate vi pojma i zakljucajte usranu temu,pola od vas strebercina nema nimalo pojma o ovome a naslo ja da se pravi pametno!!
Lepo receno!!ne,ovo je zasluzilo klanjanje(i to duplo)JUST FREEDOM!!!ne znam o kakvim se to fenserima prica ni ko su doticni,zato sto me briga.zivimo u slobodnom svetu gde bilo ko moze da se oblaci kako hoce i slusa sta hoce,i devojka ne mora da se ne kupa i ne brije noge
ako slusa muziku 60ih i podrzava hippie ideje koje su ideja sveta zasnovanog na miru.svako zivi svoj zivot i niko ne treba da diskutuje o tome da li je nekom u tom zivotu lepo ili nije,nego da brine za svoj............
![]()
Nije sramota biti lepo obučen, ali šta je to lepo? I ko je uopšte merodavan da sudi šta je lepo, a šta ružno?
Lično poznajem puno fensera koji su glupi kao tocilo (sposobnost razmišljanja i logičkog zaključivanja im je 0) plus što su neki po ponašanju i vaspitanju - stoke.
![]()
Mo'š misliti koliko me zabole.
Jel' to govori nešto o tebi kao čoveku?
Pa prosto postoje neke norme sta je lepo, a sta ruzno....a ko je merodavan...okolina u kojoj zivis, vreme u kome zivis. E sad neko to moze da prihvati, a neko ne.
A to sto znas puno glupih fensera...ja znam puno pametnih i uspesnih.
A to sto su neki po ponasanju i vaspitanju stoke sigurno nema veze sa nacinom odevanja...
FENSER NIJE OSOBINA vec nacin odevanja.![]()
![]()
Druze, ko ovde govori o nekome kao coveku????
Ili sam ja lud....ili ne znam....sta vec???
FENSER NIJE OSOBINA vec nacin odevanja.![]()
![]()
Sam kažeš da fenser nije osobina,već način odevanja
Dakle,o čemu mi govorimo?
Koga bre briga za način odevanja?
à propos toga da je okolina merodavna...
Možda kada sve devojke budu blajhane plavuše i budu izgledale isto,možda ćemo napokon tražiti neke druge kvalitete koje poseduju.
Lepo je uvoziti reci iz stranih jezika, no hajde onda makar ih uvozimo u originalnom znacenju.
Greska.
Fancy - elegantan, luksuzan, izvrstan, odlican
Evo ti definicije reci fensi.
A to sto si ti sad rekla je tipicno razmisljanje mladih wannabe metalaca i buntovnika.
Lepo je uvoziti reci iz stranih jezika, no hajde onda makar ih uvozimo u originalnom znacenju.