Feeeeenseri

• Začetnik teme Začetnik teme Bzuva
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
OK..ali zar nisi nedavno na nekoj temi rekao da " ako se ja .npr, oblacim ''fensi'', nisam rokerka?"

Licemerje vlada svetom.

Posto me nije bilo 3-4 dana vreme je da vam odgovorim sada!
Sibil ne izmisljaj,rekao sam ako ne zivis tim nacinom zivota nisi rokerka a oblaci se kako hoces boli me dupe!

Koji se pa ti sada qurac javljas??Niko te nije pitao za misljenje! Ostali koji se ne svrstavaju u grupe onda su stereotipi ili napravite svoju gruaciju da ne bi bili evo Mima i Luka su filozofi!

Ja sam se prevario, pa vi ipak niste prave fenserke. Gde su Moby Dick - Kralj kokaina, dr.Iggy - Oči boje duge, pa Tap 011 - Zbog tebe, Ivan - 200 na sat, pa onda loodilo W-Ice&PowerTeam - Gde si ti, Funky G - Samo u snu, Ella B - Kamikaza...
Pa ne možete biti fenseri ako ne znate ove stvari.... :lol:

Xexexe tacno!!!ja sam prava fenserka!!!:)

Ovo mesto je prepuno pozercina i lozara koji misle da su rockeri ako se tako oblace i svako ko se oblaci kao fenser je kreten,debil,pozer a ustvari vi ste pozeri odkud ti mozes da znas ako se ja obucem kao fensercina da je ne slusam rock i metal??Ima ljudi koji se tako oblace a slusaju totalno razlicitu muziku!! I sta vi bi posle pricali, joj svidja mi se onaj tamo ali slusa Cecu i Grand necu sa njime,on je verovatno glup!! To je tako plitko razmisljanje da nemam reci,osnovna ideja Rocka,Metala i Punka je zivot u slobodi,bez predrasuda,bunt protiv ogranicenja i pravila koja su nam nametnuta putem Tv-a,Religije,zakona,misljenja drugih ljudi (to je ona poznata de to sta ce narod reci za tebe) i bunt protiv stereotipnosti koja je ustvari ogranicenost i povinovanost pravilima i zivot u zarobljenistvu, covek je kao rob koji slusa i povinuje se sta mu drustvo nametne to su ti ovi debili t. folkeri sta je moderno to se slusa i to mora da bude jer je tako drustvo reklo!! Budale!! Ovi laznjaci su gori od Turbofolkera,nemate vi pojma i zakljucajte usranu temu,pola od vas strebercina nema nimalo pojma o ovome a naslo ja da se pravi pametno!!

ne,ovo je zasluzilo klanjanje:worth::worth:(i to duplo)JUST FREEDOM!!!ne znam o kakvim se to fenserima prica ni ko su doticni,zato sto me briga.zivimo u slobodnom svetu gde bilo ko moze da se oblaci kako hoce i slusa sta hoce,i devojka ne mora da se ne kupa i ne brije noge:lol:ako slusa muziku 60ih i podrzava hippie ideje koje su ideja sveta zasnovanog na miru.svako zivi svoj zivot i niko ne treba da diskutuje o tome da li je nekom u tom zivotu lepo ili nije,nego da brine za svoj............:)

ne,ovo je zasluzilo klanjanje:worth::worth:(i to duplo)JUST FREEDOM!!!ne znam o kakvim se to fenserima prica ni ko su doticni,zato sto me briga.zivimo u slobodnom svetu gde bilo ko moze da se oblaci kako hoce i slusa sta hoce,i devojka ne mora da se ne kupa i ne brije noge:lol:ako slusa muziku 60ih i podrzava hippie ideje koje su ideja sveta zasnovanog na miru.svako zivi svoj zivot i niko ne treba da diskutuje o tome da li je nekom u tom zivotu lepo ili nije,nego da brine za svoj............:)
Lepo receno!!:bye:

Nije sramota biti lepo obučen, ali šta je to lepo? I ko je uopšte merodavan da sudi šta je lepo, a šta ružno?
Lično poznajem puno fensera koji su glupi kao tocilo (sposobnost razmišljanja i logičkog zaključivanja im je 0) plus što su neki po ponašanju i vaspitanju - stoke.

Pa prosto postoje neke norme sta je lepo, a sta ruzno....a ko je merodavan...okolina u kojoj zivis, vreme u kome zivis. E sad neko to moze da prihvati, a neko ne.
A to sto znas puno glupih fensera...ja znam puno pametnih i uspesnih.
A to sto su neki po ponasanju i vaspitanju stoke sigurno nema veze sa nacinom odevanja...

FENSER NIJE OSOBINA vec nacin odevanja. :rtfm: :super:

:o

Mo'š misliti koliko me zabole.

Jel' to govori nešto o tebi kao čoveku?

Druze, ko ovde govori o nekome kao coveku????
Ili sam ja lud....ili ne znam....sta vec???

Poslednja izmena od moderatora:
Pa prosto postoje neke norme sta je lepo, a sta ruzno....a ko je merodavan...okolina u kojoj zivis, vreme u kome zivis. E sad neko to moze da prihvati, a neko ne.
A to sto znas puno glupih fensera...ja znam puno pametnih i uspesnih.
A to sto su neki po ponasanju i vaspitanju stoke sigurno nema veze sa nacinom odevanja...

:klap:

Naravno ni u cemu ne treba preterivati....Da se razumemo ni ja ne volim momke koji preteruju,pa ako im se pomeri jedna dlaka vec size...das nicht :mrgreen:

Nego onako lepo,neki sportski kazual stil koji je fensi...

Druze, ko ovde govori o nekome kao coveku????
Ili sam ja lud....ili ne znam....sta vec???

Sam kažeš da fenser nije osobina,već način odevanja :arrow:

Dakle,o čemu mi govorimo?
Koga bre briga za način odevanja?

à propos toga da je okolina merodavna...
Možda kada sve devojke budu blajhane plavuše i budu izgledale isto,možda ćemo napokon tražiti neke druge kvalitete koje poseduju.

Sam kažeš da fenser nije osobina,već način odevanja :arrow:

Dakle,o čemu mi govorimo?
Koga bre briga za način odevanja?

à propos toga da je okolina merodavna...
Možda kada sve devojke budu blajhane plavuše i budu izgledale isto,možda ćemo napokon tražiti neke druge kvalitete koje poseduju.

Ili ti mene nisi skapirao ili ja tebe.:dontunderstand:

Fenseri su osobe koje misle da su smekeri odn.ribe(fenserke)!
to su osobe koje vole da su uvek u dobrom drustvu,da slusaju turbo folk i slicne gluposti
i naravno
da ne zaboravim
mrze metalce i za njih misle da su narkosi,zarasli debili i sl.(ne bih da vredjam sebe)
to su u stvari bili napaljeni fenseri i njih ima 99%
ali postoje i normalni fenseri koji su stvarno ok,sa kojima se i ja druzim jer me postuju i po muzici i po stilu oblacenja i ne misli da sam narkos....oni takodje ne vole napaljene fensere i nije im vazno da li su smeker odn.ribe........
takvih je samo 1% ali su stvarno ok.....
i da,kad kod prodjem ovi napaljeni fenseri me ne zovu metalac nego metallica....
njima je to isto!!!!to se zovu mozgovi sa visokim IQ-om!!!!!
takvih napaljenih mi je muka...... i u mojoj skoli ih ima mnogo.....
pa zamislite kako je biti jedina metalka u skoli koju svi vredjaju kako stignu,,,,,,!
ja sam se ipak navikla na to i bas me briga sta oni misle...!
to je otprilike definicija fensera!z:)

Greska.

Fancy - elegantan, luksuzan, izvrstan, odlican

Evo ti definicije reci fensi.
A to sto si ti sad rekla je tipicno razmisljanje mladih wannabe metalaca i buntovnika.

Lepo je uvoziti reci iz stranih jezika, no hajde onda makar ih uvozimo u originalnom znacenju.

Ето, управо сам сазнала да има:
1. „нормалних фенсера“
2. „напаљених фенсера“
који се међусобно не воле.

Lepo je uvoziti reci iz stranih jezika, no hajde onda makar ih uvozimo u originalnom znacenju.

Хмм...
Речи често мењају значења при преносу из једног језика у други.

Greska.

Fancy - elegantan, luksuzan, izvrstan, odlican

Evo ti definicije reci fensi.
A to sto si ti sad rekla je tipicno razmisljanje mladih wannabe metalaca i buntovnika.

Dobro ali sada fenseri slusaju turbo folk,a u drugim zemljama vezani su za pop subkulturu!!z:)

Back