FDU

fdu u pragu je najbolji za reziju :)

Pa je l' bi ti režiju?:)

Cinjenica da je Fdu sa najboljom tadicijom, medjutim, ako zelite glumu kao deo vas, ako je zelite da biste istrazivali, imali kontakt sa publikom i uzivali tokom rada na predstavama, nije vazno da li je to u Ateljeu, Snp-u, u Banja Luci...A nijedna akademija nije losa, u svakoj mozete nauciti, a dalja perspektiva za posao zavisi iskljucivo od vas. Eto.

Tačno,samo mene moji ne bi pustili nigde drugo sem u Bg!

Imam ja podršku,samo ni meni se lično ne ide u NS,
a pogotovo ne u Banjaluku i sl.
Akademija u Beogradu mi je najbolja.:D
Ako tu ne uspem,na drugim mestima neću ni pokušavati.
Takva sam.

joooj, ne znam ni sama sta zelim, rezija, gluma, bankarstvo... nisam jos rascistila... glumu bas volim, i amaterski se bavim, ali nema se bas love od toga...hmm mozda gluma i bankarstvo? :)

Lili Fox
I ja bih upisala menadzment i produkciju...Jos nisam bila na konsultacijama.Mozes li mi nesto napisati o tome kako je bilo,sta su rekli, i sve sto bi mi koristilo?Slobodno se raspisi
Unapred HVALA :D

Bila sam danas na konsultacijama za produkciju i menadzment...Hmmm pa da krenem...
Prijemni, i test opste kulture, kao najbitiniji , hehe...Naravno 60 pitanja, od toga oko 30 iz literature, ostalo kao opsta klutura, odnosno obrazovanje, srpski jezik, istorija, likovno, muzicko, bazirace se verovatno na 4 srednje. Onda ako prodjes to, treba 41 poen, radi se projektni rad, sat ipo...Npr ide zadatak, ti si menadzer pozorista, i imas toliki i toliki budzet, i 60 dana da rasporedis te pare...pa sta bi tu onda ti radio, koliko bi ljudi ukljucio, imas tabele neke...Projektni zadatak biras, tj ili pozoriste ili radio. Onda esej isto biras, tipa Moja radio stanica...
Ona sledeci dan je razgovor sa komisijom koje cine 5 profesora plus 1 ili 2 asistenta...I tu te pitaju sve i svasta, literaturu, o tovm zivotu, radu itd. Moram da napomenem da projektni rad i esej nisu elaminacionog tipa, samo test opste kulture i razgovor sa komisijom.
Ispit je 19. juna...
Ne znam sta bih jos mogla da kazem....Bilo nas je 15 na konsultacijama, plus jos 3 z akoje znamd anisu dosli....
Imaju jos konusltacije u ponedeljak u 5, 36 ucionica

Što se tiče toga koji fax je najbolji, za fdu u Pragu zaista čujem prvi put, ali sve i da je proslavljeno najbolji, ja želim u svojoj zemlji da studiram... Ne znam, druga država bila bi prevelika promena za mene, a to bi moglo biti pogubno u takvom periodu kao što je studiranje.

Srećković, nisi još sigurna šta ćeš? Pa, hoćeš pokušavati ove godine, ili...?

Heeeeeeeeey narode... :D lepa sreća pa sam naišla na Vas švrljajući po netu...
e pa ovako...i ja imam neke planove da probam ove godine na FDU,gluma... :) jel' može neko ko je bio na konsultacijama da mi kaže da li treba da se zakazuju ili jednostavno baneš sa svojim pitanjima i pripremljenim materijalom za prijemni??? :roll:

što se tiče novca...i slično...muka mi je više od priča kako od glume ''nema 'leba'' i kako je to izuzetno naporan poziv...i kako ne bi trebala to da upišem... svi imaju neku glupu žvaku o tome.
:thumbdown:

kada vidite odgovorite miiii...plizzzz :bye:

Ma moze da se polaze kad hocete.... nije bitno da li ste prvi, drugi, treci razred.... nije obavezno srednje obrazovanje, ali se onda, u slucaju da vas prime,a nemate zavrsenu srednju, polaze se diferencijalni ispit, sto je smejurija, i to je to.

Jooooj, isti sam ja šok imala u septembru kad je jedna devojka izvalila na logici da će da upiše glumu posle treće. Nakon mog razgovora s njom, mislim da je odustala od upisivanja uopšte :lol:

A najbolja mi drugarica reče:" Nisi mi ti za glumu, ti si mi više za nešto pametnije, glumu može da završi svaka budala". Mislim da ljudi mnooooogo potcenjuju taj posao...

Ne može to svako da razume..Biti glumac znači,biti sve i ništa,biti alfa i omega,biti lud za smrtnika i mudar za Boga...

Ma moze da se polaze kad hocete.... nije bitno da li ste prvi, drugi, treci razred.... nije obavezno srednje obrazovanje, ali se onda, u slucaju da vas prime,a nemate zavrsenu srednju, polaze se diferencijalni ispit, sto je smejurija, i to je to.

Ovo ću pokazati mojima kad za to dođe vreme.:D

..Biti glumac znači,biti sve i ništa,biti alfa i omega,biti lud za smrtnika i mudar za Boga...

Reputacija za ovo.

Heeeeeeeeey narode... :D lepa sreća pa sam naišla na Vas švrljajući po netu...
e pa ovako...i ja imam neke planove da probam ove godine na FDU,gluma... :) jel' može neko ko je bio na konsultacijama da mi kaže da li treba da se zakazuju ili jednostavno baneš sa svojim pitanjima i pripremljenim materijalom za prijemni??? :roll:
Ma, samo baneš :D Inače, na par prethodnih strana možeš naći kratke utiske sa konsultacija od onih koji su bili, pa pogledni tu, možda i može nekako pomoći ;)

Carol: da, prijemni počinje 19. juna... Manje od mesec dana, ljudi, manje od mesec dana!!!

WhiteWitch: Zaista lepo rečeno...:worth:

ljudi, posto sma ja retard, ajde neka mi neko objasni...gde je biblioteka na FDU, koja je procedura da uzmem neke knjige, ili mogu samo tamo da ih citam, ili da ih fotokopiram...konkretno literatura za prijemni, za produkciju i menadzment.

heeeeey......e pa narode bilo je baš lepo..;)
žena se tako ispričala sa nama. :ok: preko sat vremena smo zaglavili unutra...i lepo 'pročešljali' sve teme,sve vezano za prijemni,izbor,biografiju,fotku...
bilo nas je 25oro! Koliko mogu da primetim,čitajući neke veše prethodne utiske,rekla je uglavnom iste stvari. Ono vezano za muško-ženske pesme,pa za garderobu i slično.

e sada mene zanima ima li neko da je polgao diferencijalni nakon treće,da mi ispriča nešto o tome??? ima li neko da se sprema za diferencijalni pa da kaze šta da sprema? :D Ili da znate da vam je neko pričao o tome...kakav je?? Kakva su pitanja??
jer kada mi je juče rekla čitava 4godina,4 predmeta... :sad2:

Back