Bila sam danas na konsultacijama za produkciju i menadzment...Hmmm pa da krenem...
Prijemni, i test opste kulture, kao najbitiniji , hehe...Naravno 60 pitanja, od toga oko 30 iz literature, ostalo kao opsta klutura, odnosno obrazovanje, srpski jezik, istorija, likovno, muzicko, bazirace se verovatno na 4 srednje. Onda ako prodjes to, treba 41 poen, radi se projektni rad, sat ipo...Npr ide zadatak, ti si menadzer pozorista, i imas toliki i toliki budzet, i 60 dana da rasporedis te pare...pa sta bi tu onda ti radio, koliko bi ljudi ukljucio, imas tabele neke...Projektni zadatak biras, tj ili pozoriste ili radio. Onda esej isto biras, tipa Moja radio stanica...
Ona sledeci dan je razgovor sa komisijom koje cine 5 profesora plus 1 ili 2 asistenta...I tu te pitaju sve i svasta, literaturu, o tovm zivotu, radu itd. Moram da napomenem da projektni rad i esej nisu elaminacionog tipa, samo test opste kulture i razgovor sa komisijom.
Ispit je 19. juna...
Ne znam sta bih jos mogla da kazem....Bilo nas je 15 na konsultacijama, plus jos 3 z akoje znamd anisu dosli....
Imaju jos konusltacije u ponedeljak u 5, 36 ucionica