FDU

Carol: TI si naše sunašce ;)
KrissTInche: Što se diferencijalnog tiče, zapravo to je 5 predmeta- istorija, srpski, engleski, likovno i muzičko... Ona likovno i muzičko svrstava kao jedan, kao umetnost valjda. Ja se spremam, ali ne baš mnogo aktivno, za sad sam samo prešla neke bitnije lektire iz srpskog, treba tek da počnem da spremam ono bitnije iz istorije, engleski neću ni spremati, pošto je 4.godina samo obnavljanje već naučenog, a što se likovnog i muzičkog tiče, tipujem na to da ću se snaći nekako XD

E, mene zanima treba li mi tamo pre nego što počnemo da govorimo monologe ili pesmicu da kažemo "Monolog tog i tog lika, iz dela tog i tog" ili "Pesnik taj i taj, pesma ta i ta..." i ti fazoni ili samo krećemo?

Ja sam odabrala pjesmu i monolog, ali dramski ne znam koji cu, dvoumim se izmedju Sasa-Ivanov i Laura-Krleza(U agoniji).
Komicni-Danica(Balkanski spijun)
Pjesma-Doci ce smrt (Cezare Paveze)

Poslednja izmena:
HIMHIMHIM, koji Daničin monolog uzimaš? ako je to onaj koji je predstavljen i u Audiciji, onda ti on baš i nije komičan... ne znam...
Ja sam već napisala šta spremam :D Prilično mi je neklasičan program, ali nadam se da će sve proći ok, pošto sam se skroz, ali SKROZ pronašla u svemu što spremam :D

Ljudi, moram da priznam da je počela blago da me hvata panika... Volela bih da mogu da budem malo hladnokrvnija po pitanu ovoga, ali ovo mi toliko znači da ne mogu da budem ravnodušna, ne mogu čak ni da pokušam da to budem... Aaaaaaaajoooooooooj, još manje od četiri nedelje!

auuuuuuuuuuuuuuu......znači ja sam umislila da sam čula od nekog da je to kao smešno...izuzetno lako :) i nije mi padalo na pamet da treba da se spremam a sadaaa...čitavu četvrtu godinu.. :sad2: baš me frka...

a vezano za početak...hmm...pa ona je kao rekla da će na samom početku prijemnog,kada uđemo,malo da popričaju sa nama,kao da nas opuste...ponešto pitaju... i valjda ćemo im tada reći šta smo pripremili.... :hvala:

Kad budem išla u biblioteku možda uzmem to,
ako je primereno mojim godinama.:think:

Pa, malo je teska drama, kao i svaka Krlezina, ali je u dva cina, pa da ako prezivis :lol:

Mada, ja ti preporucujem da je ipak kanije procitas, naziv je "U agoniji" , i tacno se to i osjeti u drugom cinu... Krleza je tu majstor.

HIMHIMHIM, koji Daničin monolog uzimaš? ako je to onaj koji je predstavljen i u Audiciji, onda ti on baš i nije komičan... ne znam...
Ja sam već napisala šta spremam :D Prilično mi je neklasičan program, ali nadam se da će sve proći ok, pošto sam se skroz, ali SKROZ pronašla u svemu što spremam :D

Ljudi, moram da priznam da je počela blago da me hvata panika... Volela bih da mogu da budem malo hladnokrvnija po pitanu ovoga, ali ovo mi toliko znači da ne mogu da budem ravnodušna, ne mogu čak ni da pokušam da to budem... Aaaaaaaajoooooooooj, još manje od četiri nedelje!

U pravu si, zapravo je potpuno dramski, medjutim, nama nije striktno odredjeno da bude komican, vec da je iz komedije...Idem na konsultacije u cetvrtak, pa cu pitati...
A mene ne hvata panika, nego taj osjecaj "ako ne prodjem"...:dash:
Boldovano je veliki plus :ok:
Kako se snalazis sto se tice treme, utice li na tvoje izvodjenje?

Napisah 400 poruka ovde.:eek: :vatromet:

Meni je trema dobar pokazatelj stanja u kojem sam i kako mogu nešto da odradim.
Ako sam ravnodušna ondaK od posla nema ništa,tj. od toga da uradim nešto,
a ako imam tremu i ako se samo smejem i ako lupetam nešto to mi je uvek bio dobar znak.
Polusvesno stanje na koje ponekad ne želim ili,pak,ne mogu da utičem.:D
A ne smem ni da zamišljam kako je vama i kako će meni tad biti...
Nadam se da trema ne utiče na vas...

Nenemusha?

Složila bih se sa Carol. Međutim, imam još u tu stranu da se, kad imam tremu, u komedijama lakše otkačim i smejem, a u tagedijama lakše prepustim i plačem, to je dobrao stvar :D Nadam se da će me tako držati i za prijemni...
Pa, ne hvata ni mene toliko panika kao panika, već se plašim tog osećaja koji ću imati ako ne prođem... ne znam...
Carol, kad dođe vreme da ti polažeš prijemni, ako ne budeš primljena, seci me gde sam najtanja! Znači, ubeđena sam da ćeš proći!
I stvarno, ljudi, iskreno se nadam da će bar neko od nas sa krstarice upisati ove godine...
Što se tiče toga da će prvo malo porazgovarati sa nama, sviđa mi se to :D Zaista, biće opuštajuće :)
E, za diferencijalne neću ni da se brinem, važno mi je iz svakog predmeta da izvučem dvojku, a za to sam sigurno sposobna, pa nisam vukovac za badava :P Ako prođem u uži krug, diferencijalni su poslednje što će me brinuti...

Back