irmica_1988
Zainteresovan član
- Poruka
- 147
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E ja planiram na konsultacije iduce nedelje... Nije problem sto nisam bila ove nedelje?
eto pozdravljam sve i odoh malo glavu da razbistrim. 
Cao svima. Nisam dva, tri dana pratio debatu, jel mozete da mi objasnite... Sta posle treceg, ko ne prima nista mi nije jasno... O kakvom se ~trecem~ radi???
Posle tećeg razreda srednje škole![]()
Јао,Ненемуша,како сам се лепо обрадовала твом посту,чак сам га 3 пута читала јер је диван и тако охрабрујућ.![]()
Veruj mi, sam prizor fakulteta posebno je ohrabrujuć i veliki je podsticaj, pogotovu sad dok cveta ono divno drvo, koje... ok, obećala sam da neću više da smaram sa ti drvetom, svima redom sam ga opisivala XD Još sam i izjavila kako ću, ako ne položim, da sednem ispod tog drveta i duuuuugo plačem ( to je relano stanje, da sam preterivala rekla bih da ću da se obesim za najnižu granu dotičnog XD )
Ajd, ako vam nije teško, ko bude odlazio na konsultacije sad u utorak neka pita da li pesma sme da bude duža, bar 2 minuta... Please
E, narode, htedoh da vas pitam kako stojite sa nalaženjem pesme, i da li je moguće naći dobru, izražajnu pesmu koja može da stane u jedan minutAjd, ako vam nije teško, ko bude odlazio na konsultacije sad u utorak neka pita da li pesma sme da bude duža, bar 2 minuta... Please
![]()
Prelistajte deco neku literaturu,naćićete čudo jedno,niko ovde neće da vam pomogne,znate da su glumci "Egocenrtični";P.Inače Actrissa i ja idemo u četvrtak na fdu,vidimo se .
Prelistajte deco neku literaturu,naćićete čudo jedno,niko ovde neće da vam pomogne,znate da su glumci "Egocenrtični";P.Inače Actrissa i ja idemo u četvrtak na fdu,vidimo se .