Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo zasto... Kada govori o tome kako pripremiti recitaciju ustvari pise kako treba sloziti redosled reci kao sastav i tako govoriti. Eto recimo mislim da to nije neophodno. Zatim analiziratii priloske odredbe dakle kako kaze prikupljanje cinjenica...
Ja zaista nemam nista protiv toga. Vazne stvari sam cak i podvukao crvenim flomasteromAli mislim da neko ko je talentovan, sam i bez mnogo tudje pomoci moze da spremi recitacije, recimo...
Ali ajde, da se ne zadrzavamo vise na Audiciji, jer imamo sad precih stvari za razgovor.
Ako se slazes![]()
Kao prvo, Števanov- dobro došao na temu, vidimo se na prijemnomDolaziš na konsultacije?
SVI VI KOJI DOLAZITE NA KONSULTACIJE U ČETVRTAK: Da vas pitam, jeste li za to da se nekako nađemo i upoznamo svi mi sa krstarice kad budemo došli tamo? Da vidim kolko vas je za, pa da se dogovaramo šta ćemo i kako ćemo...
A sad što se tiče svega ovoga oko Bore i audicije: Ja ne osporavam da je Boro jedan izuzetan čovek i pedagog. Čitala sma njegove knige "Gluma" i one tokom samog studirana sigurno jesu od veeeeelike koristi. Međutim, što se same "Audicije" tiče, moram da se složim sa tim da je ona više prirpučnig lepog ponašana na prijemnom... I naravno, zbir monologa i recitacija... I jednu stvar mu moram zameriti- vrlo sam razočarana izborom ženskih pesama u knjizi...
Števanov, šta ti spremaš za prijemni?
Da li si ti upisao akademiju?
znaci iskucala sam post na pola strane i ukoci sajt i sve se sjebe.......![]()
![]()
nemam zivaca opet da pisem sad, pa cu kasnije........

E narode. Ne znam kako vi, ali ja imam zelju da upisem fdu vise nego ikad do sad. Mada ne nadam se mnogo.
Isto. Imas li nesto spremljeno?

Sto se tice pirsinga neko od vas me je "pominjao"
da sad ne silazimo sa teme. Ali govorio sam u kontekstu prikladnosti za scenu.i ne upisujem to radi drugih da bi bila slavna i da bi me gledali vec zato sto ocu da se bavim onim poslom u kom mislim da sam dobra i da cu uspeti,

@Carol sta ti i ostali spremate ako niej tajna?