FDU

Evo zasto... Kada govori o tome kako pripremiti recitaciju ustvari pise kako treba sloziti redosled reci kao sastav i tako govoriti. Eto recimo mislim da to nije neophodno. Zatim analiziratii priloske odredbe dakle kako kaze prikupljanje cinjenica...

Ja zaista nemam nista protiv toga. Vazne stvari sam cak i podvukao crvenim flomasterom:):):) Ali mislim da neko ko je talentovan, sam i bez mnogo tudje pomoci moze da spremi recitacije, recimo...

Ali ajde, da se ne zadrzavamo vise na Audiciji, jer imamo sad precih stvari za razgovor.
Ako se slazes:):):)

Da li si ti upisao akademiju?

Kao prvo, Števanov- dobro došao na temu, vidimo se na prijemnom ;) Dolaziš na konsultacije?
SVI VI KOJI DOLAZITE NA KONSULTACIJE U ČETVRTAK: Da vas pitam, jeste li za to da se nekako nađemo i upoznamo svi mi sa krstarice kad budemo došli tamo? Da vidim kolko vas je za, pa da se dogovaramo šta ćemo i kako ćemo...
A sad što se tiče svega ovoga oko Bore i audicije: Ja ne osporavam da je Boro jedan izuzetan čovek i pedagog. Čitala sma njegove knige "Gluma" i one tokom samog studirana sigurno jesu od veeeeelike koristi. Međutim, što se same "Audicije" tiče, moram da se složim sa tim da je ona više prirpučnig lepog ponašana na prijemnom... I naravno, zbir monologa i recitacija... I jednu stvar mu moram zameriti- vrlo sam razočarana izborom ženskih pesama u knjizi...

Števanov, šta ti spremaš za prijemni?

Pa,ako ne dođem u četvrtak,doćiću sledećeg utorka i iskreno se nadam da ćemo se tada upoznati...

Nenemusha ja sam za,u koliko ne budem radila a trudicu se da eskiviram ipak konsultacije su mi vaznije vidimo se ;)
Nego ljudi jel spremate vi nesto mene nije bilo par dana jer sam spremala recitaciju a i konacno sam odabrala monolog na koji cu da se bacim od sutra.
Odlomak iz nekog dela sam pripremila takodje monolog nadam se da komisiji nece smetati jer je suprotnost po mnogo cemu od zadatog monologa :)

Sto se tice pirsinga neko od vas me je "pominjao" pristojno nije naravno ali jos nepristojnije je nekom blejati u usta grkljan raspitala sam se kod nekih glumaca koji godinama igraju na sceni koji nemaju nista protiv toga,ipak sam okrenula i broj dekana na fakultetu da se informisem jer zaista mi je jako stalo da upisem glumu jer je to ono sto volim i ne upisujem to radi drugih da bi bila slavna i da bi me gledali vec zato sto ocu da se bavim onim poslom u kom mislim da sam dobra i da cu uspeti,a od sekretara ili sekretarice ne znam zaista koga sma dobila zenko je bilo u pitanju dobila sam odgovor da mi se ne boduje mindjusa vec sposobnosti i talenat nikakav minus ili manju mogucnost da prodjem necu imati,a mindjusu mi je rekla da cu morati da izvadim samo u slucaju ako to prof. klase bude smetalo i ako bude mislio/mislila da ce mi to otezavati usavrsavanje. Toliko o tome za ostale ako ih ima sa nekim pirsingom.
Puno srece svima koji polazu ove godine i zaista bih volela da svi vi sa foruma upiseta a takodje makar ja i ne upisala bice mi drago da upise neko jos ko ima talenta. Ceo je zivot borba i trebamo se boriti prosli sad na ovom polaganju ili ne.
Kiss od mene svima

Sto se tice pirsinga neko od vas me je "pominjao"

Izvini ako sam te ovim uvredio. Znam da nisi htela javno da me prozoves, ali evo sam sam se javio. Iskreno nemam nista protiv pirsinga. Cak je extra ljubiti se sa devojkom koja ima pirsing:rumenko: da sad ne silazimo sa teme. Ali govorio sam u kontekstu prikladnosti za scenu.

i ne upisujem to radi drugih da bi bila slavna i da bi me gledali vec zato sto ocu da se bavim onim poslom u kom mislim da sam dobra i da cu uspeti,

A ovo tebi nikako nije bilo upuceno. Samo sam dodao uz to, jer skoro je bila rasprava i o slavi i autogramima... Dakle kad sam komentarisao za ovo nisam ni pomislio na tebe:):):)

@conqueror100 opusteno nisam se uvredila ;)
Jel ti upisujes ove god?

@Carol mislim da sam to negde vec napisala recitujem od Desanke Maksimovic "Trazim pomilovanje" dobila sam od nekih mojih poznanika kritike da ne uzimam tu pesmu jer s njom cu smanjiti poene navodno nikom se tekst ne svidja ali ja smatram da je dobar ili los tekst misljenje pojedinca i da svako ima pravo na svoje misljenje,ali bas evo po vama volela bih da cujem sta vi mislite o pesmi trazim pomilovanje za zemlju kuda vojska prodje? Ja zaista smatram da bilo kakav makar i neki bizaran ili ne zanimljiv tekst bio ako ga dobro izneses i zainteresujes onog ko te slusa da ocekuje a sta dalje? da si uspeo u svom glumackom ostvarenju. Zato sam bas odabrala ovu pesmu meni se jako dopada a posto sam je vezbala dosta dugo i vec snjom isla na takmicenje i prosla zelim da pokusam i ovde ,i ako sam na tom takmicenju dobila sugestiju o odabiru pesme ali i pohvale o izvodjenju zaista se nadam da ce mi se posreciti :)

@Carol sta ti i ostali spremate ako niej tajna?

Pošto ja nisam iz Bg,ne znam kada ću buti u mogućnosti da prisustvujem Konsultacijama...A što se tiče mog spremanja ono je tek u toku imam i ha hajjj toliko toga u glavi,terba samo odlučiti šta je IN i pičiti sa vežbama..Možda neku Rodoljubivu pesmu čak...

Nadam se da ima još neiskusnih i novih ovde,obožavam glumu i mislim da ću izaći ove godine na prijemni,ima li nekog ko je već prošao u Beogradu a da je na forumu?

Kao prvo, aCTRISSA, dobro nam došla! :D Koliko godina imaš i odakle si, ako nije tajna? ;)

Kao drugo, htela bih da pitam vas koji dolazite u četvrtak na konsultacije, hoćemo li mi sa krstarice da se nađemo nekako pre ili posle toga i da se upoznamo, čisto da vidimo ko je ko i skim imamo posla? XD

Back